ONLINE – Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam – Ajándék rajzcsomaggal!

10. Szülinapi Akció!

Rendelj most Online rajztanfolyamot és a rajzcsomagot ajándékba kapod!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

A grafit után végre itt a várva várt ONLINE Színes Ceruzás Rajztanfolyam
kifejezetten gyerekekre szabva

↓ Olvass tovább! ↓

Miről szól az Online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam gyerekeknek?

A tanfolyamon játékosan megismerkedik gyermeked a színekkel és hogy tudatos használatukkal milyen egyedi hatásokat tud létrehozni.

Majd megtanul különféle technikákkal különféle felületeket létrehozni a papíron. Vége a simán egységesre kiszínezett képeknek, mert innentől izgalmas, látványos hatásokat tud létrehozni, amitől rajza igazán részletgazdaggá, látványossá válik.

Végül pedig lépésről-lépésre rajzolunk meg együtt színes ceruzás képeket, hogy teljesen elsajátítsa a kép felépítésének a lépéseit az elejétől a végéig.

Egy rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekes bevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével ismeri meg csemetéd a színes ceruzás rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit. 

Számunkra fontos, hogy tanulás közben jól érezze magát és szórakozva fejlődjön, így ennek megfelelően alakítottuk ki az online jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, közel 10 éves tapasztalatunk alapján kifejezetten 9-13 éves gyermeked részére.

“Nagyon jó volt, sok érdekes dolgot tanultunk. Végre készítettem egy pár rajzot, amivel teljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon örülök, hogy már nem csak fekete-fehérben, hanem színesben is tudok élethűen rajzolni.”

10. Szülinapi Akció!

Rendelj most Online rajztanfolyamot és a rajzcsomagot ajándékba kapod!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

↓ Olvass tovább! ↓

Mit fejleszt a Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam?

A videótanfolyamon nem csak lépésről-lépéről megtanulja a színes rajzolás legfontosabb és elengedhetetlen alapjait, de rengeteget fejlődik majd a megfigyelése, finommotorikája, koncentrációja és ceruza kezelése is.

A tanfolyamon megtanul olyan apró részleteket is észrevenni, amit más tanfolyamok során nem. Megtanulja, hogy képes legyen észrevenni, hogy a piros bizony néha nem is piros, hanem van benne kék és zöld is, stb.

Miért jó ez számra? Megfigyelési képességének ilyen mértékű változása miatt más szemmel néz rá a környezetére, az sokkal gazdagabb lesz számára. A suliban is nagy hasznát veszi az órákon például a szövegértésnél, és szülői visszajelzések alapján a matek feladatoknál is.

“Nagyon jó volt, hogy már tudom, hogy hogyan kell a színes ceruzával bánni, és hogy kaptunk egy szép készletet. Az oktató nagyon kedves és segítőkész volt.”

Mit tartalmaz az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam?

✅ Ismerkedés a rajzeszközökkel

✅Mit csinálj, ha elbizonytalanodsz rajzolás közben?

✅Amit a színekről tudnod kell játékosan

✅

Csodák, amiket létre tudsz hozni, ha ismered a színeket

✅

A piros valójában nem is piros? Láss többet a világból

✅ Trükkök, amik különlegessé varázsolják a rajzod

✅Hogyan használd a radírokat a színes ceruzás rajzban

✅Hibák, amiket ne kövess el a színes ceruzás rajzolásban

✅Lépj ki a keretből, szárnyalj a fantáziád szárnyán

✅Extra hatások létrehozása a színes alkotásban

✅Hogyan változtasd meg a képet saját kedvedre

✅ A színes ceruzás kép elkészítésének lépései

✅ Alkossunk együtt: kép készítése lépésről lépésre

✅ Gyakorló feladatok gyűjteménye

“Nagyon tetszett, amikor új fogalmakat tanultunk meg az elmélet során és amikor tapasztalhattuk az elméleti anyagot. Nagyon kedveltem az oktatót, nagyon jó fej volt. Gyönyörűeket rajzoltunk!” M. Petra

10. Szülinapi Akció!

Rendelj most Online rajztanfolyamot és a rajzcsomagot ajándékba kapod!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

↓ Olvass tovább! ↓

Mit figyeltek meg a szülők a rajztanfolyam után?

„Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összpontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejlében.

Mivel “csak” 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás.

A tudatosság a rajzokkal kapcsolatban érezhető. Keresi a kihívást jelentő képeket, és ha nem sikerül elsőre, akkor sem adja fel. Igaz, “kicsit” zavarja, de nekiugrik újra.” Annamari Anyuka

Mi az előnye a online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyamnak?

✅  saját időbeosztásban végezhető

✅  kényelmesen, otthonról tanulhatóak meg a technikák

✅  a tanfolyam nincs időkorláthoz kötve, örökös hozzáférés van hozzá

✅  akárhányszor meg lehet ismételni

✅  a világ bármely részéről hozzáférhető

✅  extra kiegészítő feladatok vannak hozzá, amely az élő tanfolyamban az időkorlát miatt nem férnek bele

↓ Olvass tovább! ↓

Szükséges e előképzettség az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam elvégzéséhez?

Igen. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez a Jobb agyféltekés gyermek Rajz I. tanfolyam szükséges. Ebben tanulja meg az alapokat, amikkel el tudja készíteni a körvonalakat. Ugyanis ennek a tanfolyamnak a témája a színezés, így az arányos rajzolást a korábbi tanfolyamon: a Rajz I-en tanulhatja meg.

 

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan tudja majd gyermekem megnézni az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyamot?

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

Helyettesíti az online tanfolyam az élő tanfolyamot?

Az online tanfolyamot is épp oly nagy gondoskodással hoztuk létre, mint az élő tanfolyamunkat, hogy gyermeked a lehető legtöbb tudást szerezze és élvezetes legyen a tanulás. Az online tanfolyam előnye, hogy több feladat elvégzésére van lehetőség, azonban az élő tanfolyamon a tanár közvetlen segítsége és a diáktársak bátorító interakciói miatt ajánljuk.

Ha már elvégezte gyermekem az élő Színes Ceruzás  Rajztanfolyamot, akkor érdemes e neki elvégezni az online tanfolyamot?

Mindenképpen. Nem csak azért, mert újraismételheti a korábban tanultakat, feleleveníteheti és újragyakorolhatja őket, de korlátlan ideig újra és újraélheti a tanfolyami élményeket. Valamint és talán ez a legfontosabb: az online tanfolyamba sok gyakoroló feladatot és olyan tippeket, trükköket tettünk bele, ami idő hiányába az élőbe nem fér bele.

10. Szülinapi Akció!

Rendelj most Online rajztanfolyamot és a rajzcsomagot ajándékba kapod!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

Honnan tudom beszerezni a szükséges rajzeszközöket?

A tanfolyam elején bemutatjuk, hogy milyen rajzeszközökre van szükség, azonban van lehetőséged az online tanfolyamhoz egy komplett rajzcsomagot is rendelni, ami nem csak minden szükséges rajzeszközt tartalmaz, de az összes feladatlapot, rajzolandó képet és kiegészítő segédanyagot is.

Mit rajzolunk a tanfolyamon?

Érdeklődési köréhez igazodva a tanfolyamon főként állatokat fogunk a gyermekeddel rajzolni.

Egyszerre kell megcsinálni minden feladatot?

Nem. Az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

Van e időkorlátja a tanfolyamnak?

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiétek. Bármikor megállítható, újraindítható és folytatható.

Van e földrajzi korlátja a tanfolyam megtekintésének?

Nincs. A tanfolyam internet segítségével a világ bármely részéről elvégezhető.

Miért válassz minket?

 • A Művészház gyermek tanfolyamai 10 év tapasztalata alapján lettek kialakítva kifejezetten 9-13 éves gyerekek számára.
 • Sok éves tapasztalat alapján kialakított tanmenetünkben az elmélet, a gyakorlat és a kreatív, játékos feladatok biztosítják, hogy gyermeked végig élvezze a tanulást és lelkes maradjon.
 • A Művészház Magyarország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája
 • Barátságos és kedves ügyfélszolgálatunk mindig örömmel várja megkereséseteket.
 • Közel 15 féle további kifejezetten gyermekeknek szóló tanfolyam közül tudtok választani, ha szeretnétek tovább fejlődni.

“Szerencsés vagyok, amiért itt lehettem.” Lőrincz Evelin

↓ Olvass tovább! ↓

Miért érdemes most regisztrálnod a rajztanfolyamra?

Szeretnénk, hogy gyermeked otthon is kreatívan tudjon kikapcsolódni, miközben fejlődik. Az ONLINE Színes Ceruzás Program keretében most garantáltan kellemes énidőnek adhatja át magát, ugyanakkor élvezheti a Művészház adta törődést, kedvességet és legfőképpen tudást, amelyet élő tanfolyamainkon adunk át számára.

 

A program során nem csupán képek elkészítését nézheti végig. Ennél sokkal többről van szó. A célunk, hogy magát a technikát sajátítsa el, hogy utána képes legyen magától tetszés szerint bármilyen képet megrajzolni ezen a módon.

Nálunk a Művészházban fontos, hogy lépésről-lépésre, fokozatosan tanítsuk meg a technikára. Előszőr a könnyű részekkel kezdünk, majd fokozatosan haladunk a nehezebb technikák felé. Így észrevétlenül sajátítja el a trükköket. Nem kell félnie, hogy nem fog sikerülni. Úgy építettük fel a tanfolyamot, hogy bárki képes legyen azt megcsinálni.

Ráadásul igazodva a gyerekek igényeihez rövid blokkokra osztottuk a tanfolyamot, hogy könnyen abba lehessen hagyni, ha csak napi rövidebb időt tud rászánni. Azonban, ha kedve tartja, akkor akár egész nap is haladhat a videókon.

Miután minden alapot és haladóbb technikai tudást elsajátított, akkor két színes kép lépésről-lépésre való megrajzolásán keresztül begyakorolhatja az oktatóval azokat, hogy maximális magabiztosságot kapva utána önállóan is tudjon dolgozni.

10. SZÜLINAPI AKCIÓ!

Rendeld meg most Online Kreatív Színes Ceruzás

Rajztanfolyamunkat és a
RAJZCSOMAGOT AJÁNDÉKBA kapod!

Mit tegyél, hogy bezsebeld az Ajándék rajzcsomagot?

 • Jelentkezz Online Kreatív Színes Ceruzás Tanfolyamunkra október 31. éjfélig
 • Utald el a tanfolyam díját november 1. délig

 

Hogy mennyibe kerül az Online Színes Ceruzás Program?

Ez szokott a legrosszabb rész lenni, ugye? De most ennek örülni fogsz! 🙂 A teljes akvarell ceruzás technikai tudás és a 2 kép elkészítése most csak: 19 990 Ft

↓ Olvass tovább! ↓

Kérd EXTRA KIEGÉSZÍTŐ RAJZCSOMAGUNKAT!

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni és rajzeszközökért rohangálni?

Segítünk!

Az online Kreatív Színes Ceruzás Rajztanfolyamhoz lehetőséged van komplett rajzcsomagot rendelni.

A csomag tartalma:

 • színes ceruza készlet
 • rajzlapok
 • színkör
 • feladatlapok
 • referencia képek
 • gyakorló feladatok
 • gyurmaradír
 • ceruzavég radír
 • papírceruza
 • hegyező

5 990 Ft

 

100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A jelentkezés visszaigazolásával egyidőben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
 • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és az online tanfolyamhoz szükséges belépési kódokat.
 • Lépjetek be és már indulhat is az alkotás.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.