ONLINE – Jobb agyféltekés Rajztanfolyam – Portré Rajzolás Mestere Alapok – HALLOWEEN AKCIÓ!

Az alapoktól az élethű rajzokig jobb agyféltekével, rendelhető rajzcsomaggal

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

↓ Nézz bele a tanfolyamba↓

Nagyon örülök, hogy online tanulhatok. Erre vártam már 40 éve. Mindenkit üdvözlök S.Kálmán

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

✅    … úgy érzed soha nincs időd magadra

✅    … érdekel az ember, a portré rajzolás

✅    … szeretsz rajzolni, de hiányzik hozzá a technika

✅    … nem mennek az arányok

✅    … régen szerettél rajzolni és jó lenne újra vele foglalkozni

✅    …  végre kikapcsolódnál

✅    … régóta érdekel, hogy vajon képes vagy e a pálcikaembernél többre

✅    … szeretsz otthon rajzolni és jól jönne egy kis segítség

✅   … szívesen lerajzolnád szerelmed, gyermekeid

✅     … nagyobb önbizalomra vágysz

“Köszönjük szépen. Itt tényleg van értelme a rajztanfolyamnak.”

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

Így segítek neked

10 év tapasztalata alapján összeállítottam Neked egy olyan egyszerű és könnyen követhető, azonnal alkalmazható online tanfolyamot, aminek a segítségével Te is képes vagy élethű rajzokat készíteni!

Lépésről-lépésre mutatom meg neked az alapoktól kezdve mindazokat a technikákat, amelyek az élethű portrékig vezetnek téged a tanfolyam során.

“Elkészültem a portré rajzzal. Nagyon köszönöm, a részletes magyarázatot. Úgy érzem sokat tanultam. Üdv: Ilona”

Mi szükséges az online Jobb agyféltekés rajztanfolyamhoz?

sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

 • Egy teljesen átlagos látással és egy
 • teljesen átlagos kézügyességgel sikerrel tudod elvégezni.

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és garantáltan instant sikerélményt hoznak az életedbe.

Nagyon szépen köszönöm ezt az igazán klassz tanfolyamot. Rengeteg apró ismerettel gazdagodtam látás sérültként, hogy szemben van velem egy portré, amit én rajzoltam…még most nézegetem és simogatom igen csak meglepetten.
Biztos, hogy a jövőben ha a haj rajzolás következik.. ez eszembe fog jutni… “Dobunk fel egy hajat”😁…és már nem is olyan lehetetlen. További jó munkát kívánok Neked és Mindenkinek a rajziskolában.
Szeretettel, Krisztina

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

Ez tényleg a rajzolás lényege

Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és szokatlan megoldás nélkül. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam segítségével végre képes leszel olyan rajzokat készíteni, amelyekkel igazán elégedett leszel.

Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem ezoterikus gondolatokat, hanem egy gyakorlatorientált képzést az eredményes rajzolásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

“Imádtam rajzolni a szemet! Nagyon köszönöm ezt az alaposan kidolgozott oktató előadást!”

Mit tartalmaz az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

✅  Lehull a lepel a korábbi rajzolási kudarcok okáról

Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna. Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van!

“Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat, amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a sikerélmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.” Gaján Petra

✅  Az arányos rajzolás titkai

Előszőr megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

✅  Elveszett technológia megismerése, amit receptre kellene írni minden rajzolónak

Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni. Ezt a technológiát receptre írnám fel minden rajzolónak annyira fontos.

✅  Így tanultak a régi nagy művészek élőből rajzolni

Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni. Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

✅  Új látásmód: Egy trükk, ami pofon egyszerűvé teszi a rajzolást

Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

✅

Eszközök használata – árnyékolj akár egy művész

Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni.

✅  Portré rajzolás lépésről-lépésre

A tanfolyamon profi oktatónk segítségével lépésről-lépésre készítheted el az alkotásod. Az online tanfolyamnak köszönhetően bármikor megállíthatod, elindíthatod és újranézheted az adott részt, így garantáltan nem tudsz lemaradni. Ráadásul a videók alatt kérdezhetsz is! Így a tanfolyam interaktív.

✅  Egy kép felépítésének lépései és a végső fixálás

Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker.

Megmutatom, hogy hogyan fixáld az elkészült képed, hogy az idő múlásával ne fakuljon meg.

✅  Képességek, amik nem csak a rajzolásban lesznek hasznodra: megfigyelés, koncentráció, kreativitáció

Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

✅  Önismeret egy új ága

Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

Gyakran ismételt kérdések az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamról:

Szükséges e előképzettség az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez?

Nem, az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükség. Ha már a pálcikarajzolás szintjén tudsz rajzolni és követed a tanfolyamon tanultakat, akkor óriásit fog fejlődni a rajztudásod.

Hány éves kortól ajánlott az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Az online Jobb agyféltekés rajztanfolyam elsősorban 14 éves kortól ajánlott.

Ha már jól tudok rajzolni akkor is nekem való az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Igen. Sok, eleve már jól rajzoló – köztük festő-, tetováló- művészek – érkezett tanfolyamainkra és nagy sikerrel távoztak. Rajzaik még kifinomultabbak és élethűbbek lettek.

“Rendkívül hasznos technikákat kaptam, amiket nem ismertem, nem alkalmaztam az eddigi rajzaimnál, pedig kellett volna. TÜRELMET ÉS PERCIZITÁST kaptam! Rájöttem, hogy nem szabad elsietni az apró részletek felett csak azért, hogy végre kész legyek és elmondhassam van egy újabb szép rajzom.” Hajdu Blanka

Ha csak pálcikaembert tudok rajzolni, akkor is nekem való ez a tanfolyam?

Akik az élő rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem veled is megtörténik.

“Soha nem gondoltam volna, hogy a 3. nap végére képes leszek egy portré lerajzolására és nem is akárhogy. Bátorságot, egy új hobbyt is kaptam. Jó stressz levezetőt. Köszönöm szépen szívből.” Hönig Ágnes

A rajzolás tényleg tanulható?

Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, Te is megtanulhatsz élethű rajzot készíteni! A rajzolás egy tanulható képesség, éppúgy mint az írás, olvasás, vagy számolás. Ezt igazolja a több mint 17000 Művészházban végzettek elégedettsége.

“Az új technikák elsajátítása meglepő eredményt hozott. Tisztán látom már, hogy csupán ez hiányzott az eddigi rajztudásomhoz, hogy fantasztikus rajzokat alkossak.” Reith-Árvai Luca

Hogyan tudom majd megnézni az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamot?

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kapsz egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudsz belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

Egyszerre kell megcsinálni minden feladatot?

Nem. Az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamot rövidebb blokkokból tevődik össze,  bármikor megállíthatod és később is folytathatod. A videók örök érvényűek, nem járnak le, azaz a jogosultság örökre a tiéd.

Van e időkorlátja a tanfolyamnak?

Nincs. Miután megkaptad a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiéd.

Van e földrajzi korlátja a tanfolyam megtekintésének?

Nincs. A tanfolyamot internet segítségével a világ bármely részéről elvégezheted.

Szükséges e előképzettség az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez?

Nem. Az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam sikeres elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

A rajzoláshoz tehetség kell?

Nem feltétlenül. Nyilván a tehetségesek már eleve ügyesen tudnak rajzolni, de bárki más is megtanulhatja az élehtű rajzolást, ha a megfelelő módszert alkalmazza.

“Nagyon szkeptikusan érkeztem, ám a 3 nap minden képzeletemet felülmúlta. Hihetetlen volt látni, hogy nem csak a kezdetben “ügyesebbek” kezei alól kerültek ki gyönyörű, éltehű portrék, hanem mindenkiből művész lett. Az oktató kedvessége és szeretete pedig már csak a hab volt a tortán!
Köszönöm szépen, hogy itt lehettem és hogy egy új hobbit kaptam tőletek! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!” Nerhaft Mariana

Felnőtt fejjel is meg lehet tanulni rajzolni?

Abszolút. Ez nincs korhoz kötve. Legyél akárhány éves a jobb agyféltekés rajzolással te is meg tudsz tanulni rajzolni, csak a technikát kell követned.

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

Ha nincs időm, hogyan tanulhatom meg?

Mi a Művészházban hisszük, hogy igenis jár neked annyi kikapcsolódás, hogy a rohanó hétköznapok és a gondok után feltöltődj. A feltöltődés után sokkal szuperebb anya, feleség és munkatárs tudsz lenni, hisz van miből újra adnod. Az online Jobb agyféltekés rajztanfolyamot saját idődben tudod végezni.

“Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan!

Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen!

Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

Neki merjek vágni a tanfolyamnak, ha eleve úgy érzem, hogy nekem biztos nem fog sikerülni?

Sok hozzánk érkező gondolta úgy, hogy “Ő elhiszi, hogy másnak sikerült, de neki biztos nem fog.” És láss csodát! A módszer rajtuk is működik, ha alkalmazzák a technikát.

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

↓ Íme Petra tapasztalata↓

“Hát nekem a jobb agyféltekés tanfolyam egy olyan nem várt sikert hozott hogy az valami hihetetlen.
Mindig is tudtam, “nem vagyok béna” rajz szempontjából. De egy csomószór mégis megkérdőjeleztem saját képességeimet.

Egyrészt nagyon jó tippeket és módszereket kaptunk a grafitos rajzok elkészítéséhez másrészt pedig ami lehet, hogy számomra nagyobb felismerést hozott az az, hogy el kell hinni azt, hogy képes vagyok rá. És ez a gondolat ott lebeg fölöttem mikor elkezdek rajzolni valamit.

Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat, amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a sikerélmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.

Sokkal több önbizalmam van nem csak a rajzban hanem minden más területen az életemen ennek hatására mert úgy érzem ha erre képes vagyok akkor bármire. És azáltal hogy kitettem magamnak azt a célt, hogy ezzel szeretnék tovább tanulni. Kaptam egy életvidámságot egyfajta hajtóerőt, ami nap mint nap emlékeztet arra, hogy van értelme annak hogy itt vagyok és csinálom a dolgom és a sikerélmények hatására sokkal jobb állapotban vagyok. És úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek végig kell csinálnia, aki szeret rajzolni.” Gaján Petra

Igazán profi akarsz lenni a portré rajzolásban?

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után elvégezheted Portré Rajzolás Felsőfokon Online rajztanfolyamot, ahol mesteri szintre emelheted a portré rajzolást.

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!
Görgess az oldal aljára az AKCIÓ részleteiért!

Miért érdemes az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamot választanod?

✅  Az online tanfolyamod a Művészházban lejárat nélküli, azaz a videókhoz korlátlanul mindig hozzáférsz
✅   A videókat kényelmesen otthonodból nézheted, azokat bármikor megállíthatod, újraindíthatod
✅  Saját tempódban tudsz haladni
✅  A feladatokat egyszerre tudod az oktatóval csinálni és nagyon közelről látod a mozdulatait
✅  Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel
✅  Korlátlan számban ismételhet a leckéket
✅
  A világ bármely részéről eléred a leckéket

Miért érdemes most regisztrálnod?

Szeretnénk segíteni, hogy otthonról is  kikapcsolódjalkoss és feltöltődj. Az ONLINE Jobb agyféltekés Rajztanfolyam keretében most garantáltan kellemes énidőnek adhatod át magad, ugyanakkor élvezheted a Művészház adta törődést, kedvességet és legfőképpen tudást, amelyet élő tanfolyamainkon adunk át számodra.

Ráadásul most szuper akcióval készültünk!

Kérd EXTRA KIEGÉSZÍTŐ RAJZCSOMAGUNKAT!

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni és eszközökért rohangálni?

Segítünk!

Az Online Jobb agyféltekés  rajztanfolyamhoz lehetőséged van komplett rajzcsomagot rendelni.

↓↓↓↓↓

Halloween AKCIÓ! CSAK Okt. 31-én – 31%!

Hogyan zsebelheted be a kedvezményt?

 • Jelentkezz Október 31-én a tanfolyamra
 • Utald el a tanfolyam díját Okt. 31-én, de legkésőbb November 2-ig.
 • Az akicó más kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmény mértéke a rajzeszközökre nem vonatkozik.

 

Portrék Mestere Alap Program

Porték Mester Plusz Program

Portrék Mester Plusz Program
+ Full
Rajzcsomag

Online Jobb agyféltekés Rajztanfolyam

✅ ✅ ✅

Hogyan rajzolj élethű szemet?

✅ ✅ ✅

Portré rajzolás lépésről-lépésre

✅ ✅ ✅

10% kedvezménykártya két Művészboltba

✅

Online Haj rajzolás Mesterkurzus
A tanfolyam eredeti ára: 13 570 Ft

✅ ✅

Rajzcsomag: Művészházas rajzmappa, Rajztábla, Rajzlapok, Fénymásoló papírok, Ceruzák (HB, 3B, 6B, 8B), Papírceruza, Ceruzavég radír, Gyurmaradír, Tónusskála, Hegyező, Referencia képek, Feladatlap

✅

+ AJÁNDÉK 1. 🎁
Hogyan rajzolj Tigrist online színes ceruzás rajztanfolyam A tanfolyam értéke: 9 990 Ft

✅ ✅

+ EXTRA AJÁNDÉK 2. 🎁 
Ingyenes házhozszállítás

✅

29 870 Ft helyett

20 610 Ft

 

 

54 930 Ft

helyett 37 902 Ft

62 730 Ft

helyett 43 440 Ft

 

100% Sikerélmény garancia:

Élvezd a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzed a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt visszafizetjük az online tanfolyam díját. Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt?

✅ Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
✅ A jelentkezés visszaigazolásával egy időben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
✅ 
Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
✅ 
Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a bejelentkezéshez szükséges kódokat.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.