Jobb agyféltekés rajztanfolyam – Karácsonyi AKCIÓ!!!

Hozd elő a kreativitásod

Jobb agyféltekés rajzolással!!

jobb-agyfelktes-rajz-karacsony

KARÁCSONYI JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJTANFOLYAM AKCIÓ!!!

Akció érvényessége : 2018. december 10-23-ig!

A szabad helyek számáig!

35 780 Ft helyett

32 370 Ft 1 tanfolyam vásárlása esetén

2 tanfolyam egyidejű vásárlásása esetén

CSAK 29 990 Ft! 🙂

 

Ajándékozd meg szeretteid Jobb agyféltekés rajztanfolyammal!

Részletek az oldal alján!

jobb-agyfelktes-rajz-karacsony

Hogyan tudsz pár nap alatt annyit fejlődni a rajzolásban, hogy azt magad is alig hiszed el?

Olvass tovább! 

 

Szögezzük le a legfontosabbat:

Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, egészen biztosan képes vagy megtanulni élethű rajzot készíteni!

A rajzolás egy tanulható képesség, épp úgy mint a írás, olvasás, vagy számolás. Ezt igazolja a több mint 10 000 Művészházban végzettek elégedettsége.

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…
Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)” Z. Tünde

ingyenes rajztanfolyam

 

Többre vagy képes, mint gondolod. Megmutassuk?

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem mindenkinél!

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
Dávid Ágnes,

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnéd átélni a rajzolás ÖRÖMÉT?
 • Nagyobb ÖNBIZALOMRA vágysz?
 • Jól jönne egy kis SIKERÉMÉNY?
 • Szívesen KREATÍVOSKODSZ otthon?
 • FEJLŐDNÉL?
 • KIKAPCSOLÓDNÁL?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

És íme itt a 4 tévhit:

 1. A rajzoláshoz tehetség kell.” >>> Nem igaz! Csak a megfelelő módszer és gyakorlás szükséges.
 2. “Én csak pálcikaembert tudok rajzolni!”  >>> Ez lehet, hogy még így van, de csak azért, mert nem tanították meg neked, hogy hogyan tudsz szépen rajzolni. A rajolás tanulható képesség!
 3. Felnőtt fejjel már nem lehet megtanulni rajzolni. >>> 10 000-nél is több sikeres felnőtt diákunk mást mondana erről!
 4. “Nincs időm rá!”  >>> Arra van időd, amire szakítasz. Mi a Művészházban hisszük, hogy igenis jár neked annyi, hogy ÖRÖM-ben legyen részed, hogy FEJLŐDHESS,  hogy KIKAPCSOLÓDHASS, hogy megengedj magadnak egy kis ÉN-IDŐT, hogy növeld az ÖNBIZALMAD, és hogy egy olyat rajzolhass, amitől leesik az állad.
  A rajzolás beindítja az elmédet, új ötleteid lesznek a munkában is, olyanok, amik korábban nem jutottak volna eszedbe.Felejtsd el ezeket a tévhiteket, mert több ezer elégedett diákunk a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy Te is meg tudsz tanulni rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével.

 

“Hát nekem a jobb agyféltekés tanfolyam egy olyan nem várt sikert hozott hogy az valami hihetetlen.
Mindig is tudtam, “nem vagyok béna” rajz szempontjából. De egy csomószór mégis megkérdőjeleztem saját képességeimet. Egyrészt nagyon jó tippeket és módszereket kaptunk a grafitos rajzok elkészítéséhez másrészt pedig ami lehet, hogy számomra nagyobb felismerést hozott az az, hogy el kell hinni azt, hogy képes vagyok rá. És ez a gondolat ott lebeg fölöttem mikor elkezdek rajzolni valamit. 
Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a siker élmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.

Sokkal több önbizalmam van nem csak a rajzban hanem minden más területen az életemen ennek hatására mert úgy érzem ha erre képes vagyok akkor bármire. És azáltal hogy kitettem magamnak azt a célt, hogy ezzel szeretnék tovább tanulni. Kaptam egy életvidámságot egyfajta hajtóerőt, ami nap mint nap emlékeztet arra, hogy van értelme annak hogy itt vagyok és csinálom a dolgom és a sikerélmények hatására sokkal jobb állapotban vagyok. És úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek végig kell csinálnia, aki szeret rajzolni.”

Gaján Petra

A rajzolás tanulható képesség!

Az a jó hírem számodra, hogy a rajzolás igen is tanulható!! Nem egy isten adta tehetség, ami csak néhány kivételes embernek adatik meg, hanem a megfelelő módon tanulva bárki megtanulhatja, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a több mint 10.000 résztvevő, aki elvégezte nálunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot!

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

A Művészházban kifejlesztett programon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk megtanulni, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni!

A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Ezek a technikák bárki számára megérthetők, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és azonnal és garantáltan sikerélményt hoznak az életedbe.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

 

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

Nem hiszed, hogy sikerülhet?

Sok hozzánk érkező gondolta úgy, hogy “Ő elhiszi, hogy másnak sikerült, de neki biztos nem fog.” És lásss csodát! A több mint 10.000 elégedett végzősünk igazolja, hogy igen is van “remény”! 🙂

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.

S. P. Regina

 

Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan!

Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen!

Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

 

Képzeld el, milyen érzés lenne

A tanfolyam harmadik napján a kezedben tartani az előtte és utána képet, drámai különbséggel a két rajz között és meghatottsággal a szívedben. 🙂 Ez a tanfolyam legszebb pillanata, amit egy ünnepélyes keretek között megtartott zárás és az óriási sikerélmény koronáz meg.

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

 • megtanulod, hogy hogyan lesz arányos a rajzod,
 • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
 • elsajátítod az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
 • megismered a trükköket, amikkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat.

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás. Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…
Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)”  Z. Tünde

“Amikor a Művészházba beléptem, megfogott az otthonos hangulat, a művésziség és az elkészült képek kavalkádja. Kata lelkesedése, aki a művészház megalapítója és egyben egyik tanára is, magával sodort. Olyan biztatást kap az ember, ami erősíti magában, de mégsem teszi egoistává.” M. Erika

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

Hogyan zajlik a Művészház tanfolyama:

A tanfolyamra kellemes, nyugodt környezetben várunk a Lehel utcába, ahol tapasztalt, felkészült oktatónkkal reggel 9-kor nekivágtok a nagy kalandank.

8 éves tapasztalatunk biztosítja a megfelelő szakmai hátteret. Az egyszerű és könnyen követhető feladatok főleg a gyakorlatra koncentrálnak, hogy minél inkább elsajátítsd a technikát az élethű rajzoláshoz.

S mivel tudjuk, hogy minden új dolog megtanulása bizonytalanul indul, így fontosnak tartjuk, hogy oktatóink türelmesek és barátságosak legyenek.

Hogy a megfelelő mennyiségű tipp és technika birtokába juss, a lehető legtöbb segítséget adjuk át neked a csoportos ismeretátadást követő egyéni segítségek keretében. Tanítási módszerünkben az oktató folyamatosan egyénről-egyénre járva a specializáltan számodra szükséges segítséget adja meg Neked. Elsődleges nézőpontja a türelem.

S hogy még inkább biztos lehess magadban és a módszer működésében, az inspiráló környezetet a korábbi végzőseink által készített képek sokasága varázsolja még élvezhetőbbé.

Az eredmény pedig: ÖRÖM, SIKERÉLMÉNY, ÖNBIZALOM, ÚJ TECHNIKÁK és az általad készített csodálatos alkotás!

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
D. Ágnes,

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

Hol és és mikor lesz jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam?

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1.emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
Időpontok: Hetente tartunk képzést, leggyakrabban péntek-szombat-vasárnap, de időnként hétfő-szerda-kedden. Pontos dátumokat a jelentkezésnél találsz.
Részletek: Amennyire tudod, pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra. Minden más a mi dolgunk. A jelentkezés után e-mailben megkapod a praktikus információkat az ebédről és a helyszín megközelítéséről.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • 3 nap sikerélményt,
 • személyre szabott segítséget a tanfolyam alatt,
 • hazavihető komplett rajzfelszerelést,
 • Panton művészboltba örökös 10%-os kedvezménykártyát,
 • VIP zárt Facebook alkotói közösség tagságot,
 • széles kínálatot haladó tanfolyaminkon való részvételre
 • meglepetés ajándékot,
 • ajándék színes ceruzás online tanfolyam,
 • 100% garanciát.

“Nagyon sokat dolgozom a hivatásomért. Mert tudom, hogy ezért születtem erre a földre. Nem az elismerésért, hanem a szolgálatért.

Ez vezeti a Művészház stábját is. Ettől hitelesek nekem. Mind hihetetlen jó emberek, akik velünk együtt fejlődnek, bár ők főleg a tanításban. Azt a szolgálatot vették a vállukra, hogy minden betérőnek útravalóként egy adag hitet, önbizalmat és tudást ajándékoznak. Varázsecsettel, varázsceruzával, amelyekkel bárkit megtanítanak bánni.” Márföli Erika

100%-os sikerélmény garanciát kapsz

A Művészháznál garantáljuk, hogy a 3 nap alatt elsajátítod az élethű rajzolás alapjait, s ha nem lenne sikerélményed, vagy bármi okból nem lennél elégedett az eredménnyel, visszakapod a rajztanfolyam teljes árát!
Zéró kockázat, maximális élmény!

 

Mennyibe kerül mindez?

jobb-agyfelktes-rajz-karacsony

KARÁCSONYI  AKCIÓ

Akció érvényessége : 2018. december 10-23-ig!

 A szabad helyek számáig!

35 780 Ft helyett

32 370 Ft

Két tanfolyam egyidejű vásárlásása esetén

CSAK 29 990 Ft! 🙂

jobb-agyfelktes-rajz-karacsony

 

Ajándékozd meg szeretteid Jobb agyféltekés rajztanfolyamra szóló AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL! 🙂

Nem kell mást tenned csak:

 • saját nevedre kitölteni az űrlapot, hogy véletlenül se jusson el hozzá az ajándék híre,
 • a megjegyzésbe beírnod, az ajándékozott nevét,
 • és hogy e-mailen, vagy posntán szeretnéd kérni az ajándékkártyát,
 • valamint, hogy a bejelölt időpont megfelelő e számodra, vagy időpont nélkül kéred.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.