Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Hogyan tudsz pár nap alatt annyit fejlődni a rajzolásban, hogy azt magad is alig hiszed el?

Önbizalom növelő Jobb agyféltekés rajztanfolyam


+ Ajándék online színes ceruzás tanfolyam 9 990 Ft értékben

Jobb agyféltekés rajztanfolyam, amely

kreatív, kikapcsol, örömet ad,  sikerélményt nyújt, feltölt és önbizalommal tölt el!!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Rég óta szeretnéd kipróbálni?
 • Sikerélményre vágysz?
 • Régen szerettél rajzolni, és újra alkotni szeretnél?
 • Úgy érzed, most csak a pálcikaember menne?
 • Megrekedtél a fejlődésben és új technikákat tanulnál?
 • Szeretnéd növelni önbizalmad?
 • Egy feltöltő és kikapcsoló hobbit szeretnél?
 • Szeretsz kreatívoskodni?
 • Szereted alkotó tevékenységgel eltölteni az időd?
 • Nyugalomra vágysz?
 • Fejlődni szeretnél?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

A rajzolás tanulható képesség!

Az a jó hírem számodra, hogy a rajzolás igen is tanulható!! Nem egy isten adta tehetség, ami csak néhány kivételes embernek adatik meg, hanem a megfelelő módon tanulva bárki megtanulhatja, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a több mint 10 000 résztvevő, aki elvégezte nálunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot!

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

A Művészházban kifejlesztett programon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk megtanulni, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni! A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Ezek a technikák bárki számára megérthetők, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és azonnal és garantáltan sikerélményt hoznak az életedbe.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

Miért nem vagy igazán sikeres a rajzolásban?

A tanfolyamon rendszeresen és nagyon gyakran kérdezik tőlem a résztvevők kezükben tartva egy számukra is hihetetlen, maguk készítette, élethű képet, hogy ha a rajzolás ilyen egyszerű, akkor miért nem tanítják az iskolában? 

Nagyon jó kérdés!

Bár az igazi választ nem tudom, de azt nagyon is határozottan igen, hogy a megfelelő módon tanítva a rajzolást, a megfelelő eszközöket használva elképesztő csodák fognak kikerülni a te kezeid közül is a Művészházban!

Több száz olyan diákkal beszélve, akik kudarcként élték meg a rajzolást gyerekkorukban én pontosan látom annak okát, hogy miért történt így, és pontosan tudom, hogy mit tanítsak meg neki, hogy ő is sikeres legyen benne és képes legyen élethű képet készíteni.

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

4 tévhit, ami miatt elfojtod a kreativitásod:

  • 1. A rajzoláshoz tehetség kell. >>> Nem igaz! Csak a megfelelő módszer és gyakorlás szükséges.
   2. Nem lehet mindenki művész >>> Dehogyis nem! Lehet, hogy nem a festészetből fogsz megélni, de garantáltan tudsz olyan műveket alkotni, amik örömet okoznak Neked és másoknak.
   3. Felnőtt fejjel már nem lehet megtanulni rajzolni. >>> 10 000-nél is több sikeres dákunk mást mondana erről!
   4. Egy anyukának, egy főállásban dolgozó embernek nincs ideje kreatívkodni. >>> Arra van időd, amire szakítasz. A rajzolás pedig beindítja az elmédet, új ötleteid lesznek a munkában is, olyanok, amik korábban nem jutottak volna eszedbe.

Nem hiszed, hogy sikerülhet?

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.

S. P. Regina

Felejtsd a fenti tévhiteket, mert több ezer elégedett diákunk a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy Te is meg tudsz tanulni rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével.

Vajon lehet tovább rontani a mostani helyzeten?

Azt gondolom, igen. Lehet. Ha nem a megfelelő módon tanulod meg a rajzolást, további sikertlenség érhet és akár örökre elmehet a kedved a rajzolástól. A megfelelő módon oktatott ismeretek alapvetően meghatározzák az adott tárgyban való sikeredet.

8 éves tapasztalattal és több mint 10 000 nálunk járt résztvevővel pontosan tudjuk, hogy mi a sikeres rajztanulás kulcsa és ezt meg is mutatjuk neked, hogy a rajzolás rengeteg örömöt, önbizalmat, sikerélményt, kikapcsolódást nyújtson számodra!

Szeretnél változtatni?

Biztos Te is vágysz rá, hogy milyen jó lenne szépen rajzolni, örömöt lelni egy kreatív alkotásban, feltöltődni egy kikapcsoló, megnyugtató és sikerélménnyel teli tevékenységben.

Azért vagy itt, mert tudod szeretnél ezzel foglalkozni.

Jó lenne egy kreatív tevéknység, ami örömöt nyújt, önbizalommal tölt fel, sikerélményt ad, fejlődést biztosít, elégedettséget okoz és kikapcsol.

A Művészházban mindezt egy olyan tanfolyamon tanulhatod meg, ahol:

 • megfelelő a szakmai háttér,
 • az oktató tapasztalt, képzett, felkészült és türelmes,
 • kellemes, nyugodt, és barátságos a hangulat,
 • segítőkészség fogad,
 • érdekesek a feladatok,
 • egyszerű és könnyen követhető az anyag,
 • gyakorlatias a képzés,
 • sok tippet, tanácsot és technikát tanulsz,
 • ispiráló környezet vesz körül,
 • támogató és bátorító fogadtatás,
 • az alapok összefoglalása után, indulhat a gyakorlat és a “szárnypróbálgatás”!

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

Képzeld el, milyen érzés lenne

A tanfolyam harmadik napján a kezedben tartani az előtte és utána képet, drámai különbséggel a két rajz között és meghatottsággal a szívedben. 🙂 Ez a tanfolyam legszebb pillanata, amit egy ünnepélyes keretek között megtartott zárás koronáz meg.

A megoldás!

A jó hírem számodra, hogy van megoldás. Van olyan technika, aminek a segítségével Te is képes vagy igazán látványos és élethű képeket készíteni! És a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon meg is mutatom számodra, hogy hogyan érheted ezt el Te is!

Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan!

Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen!

Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

Szögezzük le a legfontosabbat:

 1. Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, egészen biztosan kreatív vagy.
 2. Mindenki meg tud tanulni rajzolni. Erre bizonyíték a jobb agyféltekés rajzolás módszerével elért számtalan siker.

Hisszük: Több van Benned. Megmutassuk?

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem mindenkinél!

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
D. Ágnes,

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

 

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

 • megtanulod, hogy hogyan lesz arányos a rajzod,
 • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
 • elsajátítod az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
 • megismered a trükköket, amikkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat.

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás. Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…
Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)”  Z. Tünde

“Amikor a Művészházba beléptem, megfogott az otthonos hangulat, a művésziség és az elkészült képek kavalkádja. Kata lelkesedése, aki a művészház megalapítója és egyben egyik tanára is, magával sodort. Olyan biztatást kap az ember, ami erősíti magában, de mégsem teszi egoistává.” M. Erika

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

Hol és és mikor lesz jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam?

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1.emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
Időpontok: Hetente tartunk képzést, leggyakrabban péntek-szombat-vasárnap, de időnként hétfő-szerda-kedden. Pontos dátumokat a jelentkezésnél találsz.
Részletek: Amennyire tudod, pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra. Minden más a mi dolgunk. A jelentkezés után e-mailben megkapod a praktikus információkat az ebédről és a helyszín megközelítéséről.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • 3 nap sikerélményt,
 • személyre szabott segítséget a tanfolyam alatt,
 • hazavihető komplett rajzfelszerelést,
 • Panton művészboltba örökös 10%-os kedvezménykártyát,
 • VIP zárt Facebook alkotói közösség tagságot,
 • széles kínálatot haladó tanfolyaminkon való részvételre
 • meglepetés ajándékot,
 • 100% garanciát.

“Nagyon sokat dolgozom a hivatásomért. Mert tudom, hogy ezért születtem erre a földre. Nem az elismerésért, hanem a szolgálatért.

Ez vezeti a Művészház stábját is. Ettől hitelesek nekem. Mind hihetetlen jó emberek, akik velünk együtt fejlődnek, bár ők főleg a tanításban. Azt a szolgálatot vették a vállukra, hogy minden betérőnek útravalóként egy adag hitet, önbizalmat és tudást ajándékoznak. Varázsecsettel, varázsceruzával, amelyekkel bárkit megtanítanak bánni.” Márföli Erika

100%-os sikerélmény garanciát kapsz

A Művészháznál garantáljuk, hogy a 3 nap alatt elsajátítod az élethű rajzolás alapjait, s ha nem lenne sikerélményed, vagy bármi okból nem lennél elégedett az eredménnyel, visszakapod a rajztanfolyam teljes árát!
Zéró kockázat, maximális élmény!

Mennyibe kerül mindez?

Önbizalom növelő Jobb agyféltekés rajztanfolyam


35 780 Ft 

+ Ajándék online színes ceruzás tanfolyam 9 990 Ft értékben.

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.