Jobb agyféltekés rajztanfolyam – BLACK FRIDAY AKCIÓ!

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

✅   … Nem tudod, hogyan használd az eszközöket
✅   … nem ismered a technikákat
✅   … régen szerettél rajzolni, de mostanában nincs rá időd
végre kikapcsolódnál✅
✅   … Neki se mersz állni a rajznak, mert mi van, ha nem sikerül
✅
   … szívesen lerajzolnád szerelmed, gyermekeid ajándékba
✅
    … nagyobb önbizalomra vágysz
✅    … szívesen kreatívoskodsz

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
Dávid Ágnes,

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

Így segítek neked

10 év tapasztalata alapján összeállítottam Neked egy olyan egyszerű és könnyen követhető, azonnal alkalmazható tanfolyamot, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni!

A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség. Egy teljesen átlagos látással és egy teljesen átlagos kézügyességgel sikerrel tudod elvégezni.

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és garantáltan instant sikerélményt hoznak az életedbe.

Ez tényleg a rajzolás lényege. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és szokatlan megoldás nélkül. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam segítségével végre képes leszel olyan rajzokat készíteni, amelyekkel igazán elégedett leszel.

Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem ezoterikus gondolatokat, hanem egy gyakorlatorientált képzést az eredményes rajzolásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Mit tartalmaz a Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

✅

   Ajándék komplett rajzfelszerelés

Talán már te is zavarba jöttél, amikor bementél egy művészboltba, hogy a sok-sok eszköz közül mit válassz. Közel sem szükséges egy csomó ceruzát és radírt bevásárolnod. Ha célirányosan tudod, hogy melyik eszköz mire jó és hogy használd, akkor már pár kiválasztottal is varázslatot tudsz csinálni a papíron.

Ráadásul a tanfolyamon ajándékba is kapod az eszközöket, így még a megvásárlásukról sem kell gondoskodnod, mert minden fontos alapfelszerelést tartalmaz a rajzcsomagod.

✅  Lehull a lepel a korábbi rajzolási kudarcok okáról

Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna. Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van! A fejed fogod a falba csapkodni, hogy miért így csinálták az iskolában, annyira egyértelmű, hogy így nem működhetet. Majd megtanulod, hogy hogyan csináld, hogy biztos sikered legyen benne.

“Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat, amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a sikerélmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.” Gaján Petra

✅  Az arányos rajzolás titkai

Előszőr megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

✅  Elveszett technológia megismerése, amit receptre kellene írni minden rajzolónak

Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni. Ezt a technológiát receptre írnám fel minden rajzolónak annyira fontos.

✅  Így tanultak a régi nagy művészek élőből rajzolni

Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni. Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

✅  Új látásmód: Egy trükk, ami pofon egyszerűvé teszi a rajzolást

Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

✅

 Eszközök használata – árnyékolj akár egy művész

Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni.

✅  Egy kép felépítésének lépései és a végső fixálás

Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker.

Megmutatom, hogy hogyan fixáld az elkészült képed, hogy az idő múlásával ne fakuljon meg.

✅

 Egyéni, személyre szóló segítség

Azért hogy a megfelelő mennyiségű tipp és technika birtokába juss és a lehető legtöbb segítséget adjam át neked a csoportos ismeretátadást követően egyénileg segítek a tanfolyam során.

Tanítás közben az elsődleges nézőpontom a türelem, hisz tudom, hogy a kezdeti lépések néha nem könnyűek.

✅  Képességek, amik nem csak a rajzolásban lesznek hasznodra: megfigyelés, koncentráció, kreativitáció

Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel.

Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

✅  Önismeret egy új ága

Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban ebben a három napban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

 

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás.

Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

✅   Ünnepélyes tanfolyamzárás meglepetéssel

A tanfolyam utolsó és egyik legyszebb pillanata, amikor elkészülve az utána rajzzal összhasonlítod az elmúlt pár nap változását. Kezedben tartva az előtte és utána képet a drámai különbséggel a két rajz között megható és örömteli egy pillanat. Ez a tanfolyam legszebb része. Mindezt az emelkedett hangulatot teszi még ünnepélyesebbé a tanfolyam zárás, amit egy meglepetéssel teszünk majd számodra még élvezetesebbé.

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Kinek ajánlott a tanfolyam?

✅  Kezdő rajzolóknak, akik szeretnének megtanulni szépen rajzolni
✅  Tetoválóknak
, aki szeretnének még igényesebb munkát kiadni a kezükből
✅  Műkörmösöknek, akik még szebb körmöket szeretnének varázsolni
✅  Kikapcsolódásra vágyóknak
✅  Akik eddig nem mertek nekiállni a portrénak
✅   Akik régen szerettek rajzolni és újra szeretnék átélni a rajzolás élményét és fejlődni benne
✅   Aki új kikapcsoló, kreatív hobbit szeretne magának.
✅    Akinek  sikeréményre vágynak
✅     Aki nagyobb önbizalomra vágyik

“Elsősorban önbizalmat kaptam, hogy “Több van Bennem”, mint amit magamról hittem a rajzolás terén. Ezt nem csak a rajzolásba tudom a továbbiakban felhasználni, átültetni, hanem az életem egyéb területein is.” Hönig Ágnes

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…  Z. Tünde

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

↓ Olvass tovább! ↓

Gyakran ismételt kérdések a Jobb agyféltekés rajztanfolyamról:

✅  Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez?

Nem, a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégézéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükség. Ha már a pálcikarajzolás szintjén tudsz rajzolni és követed a tanfolyamon tanulatkat, akkor óriásit fog fejldni a rajztudásod.

✅  Hány éves kortól ajánlott a tanfolyam?

A felnőtt tanfolyam elsősorban 14 éves kortól ajánlott, azonban, ha szívesen végeznéd el együtt gyermekeddel, unokáddal a tanfolyamot, akkor 10 éves kortól már jöhettek együtt is a felnőtt tanfolyamra.
Ha csak gyermekedet küldenéd el egyedül, akkor érdemes számára a gyermek jobbagyféltekés rajztanfolyamot választanod, ami kifejezetten 9-13 éves gyerekek részére lett kifejlesztve.

✅  Ha már jól tudok rajzolni akkor is nekem való ez a tanfolyam?

Igen. Sok, eleve már jól rajzoló – köztük festő-, tetováló- művészek – érkezett tanfolyamainkra és nagy sikerrel távoztak. Rajzaik még kifinomultabbak és élethűbbek lettek.

“Rendkívül hasznos technikákat kaptam, amiket nem ismertem, nem alkalmaztam az eddigi rajzaimnál, pedig kellett volna. TÜRELMET ÉS PERCIZITÁST kaptam! Rájöttem, hogy nem szabad elsietni az apró részletek felett csak azért, hogy végre kész legyek és elmondhassam van egy újabb szép rajzom.” Hajdu Blanka

✅  Ha csak pálcikaembert tudok rajzolni, akkor is nekem való ez a tanfolyam?

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem veled is megtörténik, ha eljössz a tanfolyamra.

“Soha nem gondoltam volna, hogy a 3. nap végére képes leszek egy portré lerajzolására és nem is akárhogy. Bátorságot, egy új hobbyt is kaptam. Jó stressz levezetőt. Köszönöm szépen szívből.” Hönig Ágnes

✅  A rajzolás tényleg tanulható?

A rajzolás egy tanulható képesség, éppúgy mint az írás, olvasás, vagy számolás. Ezt igazolja a több mint 26 000 Művészházban végzettek elégedettsége.

“Az új technikák elsajátítása meglepő eredményt hozott. Tisztán látom már, hogy csupán ez hiányzott az eddigi rajztudásomhoz, hogy fantasztikus rajzokat alkossak.” Reith-Árvai Luca

✅  A rajzoláshoz tehetség kell?

Nem feltétlenül. Nyilván a tehetségesek már eleve ügyesen tudnak rajzolni, de bárki más is megtanulhatja az élehtű rajzolást, ha a megfelelő módszert alkalmazza.

“Nagyon szkeptikusan érkeztem, ám a 3 nap minden képzeletemet felülmúlta. Hihetetlen volt látni, hogy nem csak a kezdetben “ügyesebbek” kezei alól kerültek ki gyönyörű, éltehű portrék, hanem mindenkiből művész lett. Az oktató kedvessége és szeretete pedig már csak a hab volt a tortán!
Köszönöm szépen, hogy itt lehettem és hogy egy új hobbit kaptam tőletek! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!” Nerhaft Mariana

✅  Felnőtt fejjel is meg lehet tanulni rajzolni?

Abszolut. Ez nincs korhoz kötve. Legyél akárhány éves a jobb agyféltekés rajzolással te is meg tudsz tanulni rajzolni, csak a technikát kell követned.

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

✅  Ha nincs időm, hogyan tanulhatom meg?

Mi a Művészházban hisszük, hogy igenis jár neked annyi kikapcsolódás, hogy a rohanó hétköznapok és a gondok után feltöltődj. A feltöltődés után sokkal szuperebb anya, feleség és munkatárs tudsz lenni, hisz van miből újra adnod.

“Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan!

Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen!

Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

✅  Ha alapvetően egy türelmetlen alkat vagyok, akkor is nekem való ez a tanfolyam?

Ha most úgy gondolod, hogy te egy órát is alig tudsz egy helyben maradni, akkor igen meg fogsz lepődni, hogy a tanfolyam során képes leszel akár öt órát is gond nélkül egyetlen dolgot csinálni és még élvezni is fogod. Erről nagyon sok végzősünk is meglepődve számolt be a tanfolyamot követően.

↓ Olvass tovább! ↓

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

Emese tapasztalatai a tanfolyamról:

Petra élményei a tanfolyamról:

“Hát nekem a jobb agyféltekés tanfolyam egy olyan nem várt sikert hozott hogy az valami hihetetlen.
Mindig is tudtam, “nem vagyok béna” rajz szempontjából. De egy csomószór mégis megkérdőjeleztem saját képességeimet.

Egyrészt nagyon jó tippeket és módszereket kaptunk a grafitos rajzok elkészítéséhez másrészt pedig ami lehet, hogy számomra nagyobb felismerést hozott az az, hogy el kell hinni azt, hogy képes vagyok rá. És ez a gondolat ott lebeg fölöttem mikor elkezdek rajzolni valamit.

Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat, amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a sikerélmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.

Sokkal több önbizalmam van nem csak a rajzban hanem minden más területen az életemen ennek hatására mert úgy érzem ha erre képes vagyok akkor bármire. És azáltal hogy kitettem magamnak azt a célt, hogy ezzel szeretnék tovább tanulni. Kaptam egy életvidámságot egyfajta hajtóerőt, ami nap mint nap emlékeztet arra, hogy van értelme annak hogy itt vagyok és csinálom a dolgom és a sikerélmények hatására sokkal jobb állapotban vagyok. És úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek végig kell csinálnia, aki szeret rajzolni.”

Gaján Petra

Móni véleménye a 3 napról:

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Miért a Művészházat válaszd?

✅  10 éves tapasztalatunk biztosítja a kiváló szakmai tudásunk

✅  több mint 26 000 elégedett résztvevő igazolja szakértelmünket és módszerünk működését

  magas minőségű, hozzáértő oktatást kapsz✅

✅  oktatóink minden héten rendszeresen képzik magukat, hogy még tökéletesebb tanfolyamot tartsanak számodra

✅  nálunk elsődleges a családias, barátságos hangulat, hogy minél otthonosabban érezhesd magad

“Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)” Z. T.

✅  esztétikus környezettel várunk, hogy minden adott legyen a kellemes ellazuláshoz és hogy 100%-ig átadhasd magad az alkotásnak.
Az inspiráló környezetet a falakat díszítő, korábbi végzőseink által készített képek sokasága varázsolja még élvezhetőbbé.

“Amikor a Művészházba beléptem, megfogott az otthonos hangulat, a művésziség és az elkészült képek kavalkádja. Kata lelkesedése, aki a művészház megalapítója és egyben egyik tanára is, magával sodort. Olyan biztatást kap az ember, ami erősíti magában, de mégsem teszi egoistává.” M. Erika

✅  sokak által dicsért egyedi oktatási stílusunk és tanmenetünk biztosítja számodra, hogy a lehető legkönnyebben elsajátítsd a rajzolás képességét

✅   nekünk nem munkánk, hanem hivatásunk van

“Nagyon sokat dolgozom a hivatásomért. Mert tudom, hogy ezért születtem erre a földre. Nem az elismerésért, hanem a szolgálatért.

Ez vezeti a Művészház stábját is. Ettől hitelesek nekem. Mind hihetetlen jó emberek, akik velünk együtt fejlődnek, bár ők főleg a tanításban. Azt a szolgálatot vették a vállukra, hogy minden betérőnek útravalóként egy adag hitet, önbizalmat és tudást ajándékoznak. Varázsecsettel, varázsceruzával, amelyekkel bárkit megtanítanak bánni.” Márföli Erika

✅  Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nálunk tudatosan felépített, konkrét gyakorlati tudást szerzel, mindenféle hókuszpókusz és ezoterikus megoldások nélkül.

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.” S. P. Regina

 

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Hol és és mikor lesz jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam?

Helyszín: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55. 2. emelet 1.  24-es kapucsengő (Nyugati térnél)

Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
Időpontok: Hetente tartunk képzést, leggyakrabban péntek-szombat-vasárnap, de időnként hétfő-szerda-kedden. Pontos dátumokat a jelentkezésnél találsz.
Részletek: A tanfolyam előtt pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra, így tudod magadnak még emlékezetesebbé tenni az élményt. Minden más a mi dolgunk.

+ 4 EXTRA Ajándék:

 • Hogyan rajzolj tigrist – színes ceruzás online tanfolyam
 • hazavihető rajzfelszerelés
 • 10%-os kedvezmény a Panton Művészboltba és az Atrwebshopba
 • meglepetés ajándék a tanfolyam végén

Mit tartalmaz még a Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

 • 3 nap sikerélményt,
 • személyre szabott segítséget a tanfolyam alatt,
 • hazavihető komplett rajzfelszerelést,
 • Panton művészboltba örökös 10%-os kedvezménykártyát,
 • VIP zárt Facebook alkotói közösség tagságot,
 • széles kínálatot haladó tanfolyaminkon való részvételre
 • meglepetés ajándékot,
 • ajándék színes ceruzás online tanfolyam,
 • 100% garanciát.
 • 10 éves szakmai tudást,
 • több mint 26 000 elégedett résztvevő tapasztalatát.
 • BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

   

↓ Olvass tovább! ↓

Igazán profi akarsz lenni a portré rajzolásban?

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után elvégezheted Portré Rajzoló Mesterkurzusunkat, hogy elképesztő rajzokat készíthess.

↓ Olvass tovább! ↓

100% Sikerélmény garancia:

Élvezd a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzed a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt visszafizetjük a tanfolyam díját, vagy egy másik alkalommal megismételheted díjmentesen választásod szerint!

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt?

✅ Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
✅ A jelentkezés visszaigazolásával egy időben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
✅ 
Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
✅ 
Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
✅ A tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.

BLACK FRIDAY AKCIÓ november 30-ig!

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
close-link