Jobb agyféltekés rajztanfolyam – Ajándék színes ceruzás tanfolyammal

Hozd elő kreativitásod jobb agyféltekés rajzolással

– tanfolyam felnőtteknek (14-120 éves korig)

Szögezzük le a legfontosabbat:

 1. Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, egészen biztosan kreatív vagy.
 2. Mindenki meg tud tanulni rajzolni. Erre bizonyíték a jobb agyféltekés rajzolás módszerével elért számtalan siker.

Hisszük: Több van Benned. Megmutassuk?

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.” Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem mindenkinél!

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
D. Ágnes,

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

 

4 tévhit, ami miatt elfojtod a kreativitásod:

  • 1. A rajzoláshoz tehetség kell. >>> Nem igaz! Csak a megfelelő módszer és gyakorlás szükséges.
   2. Nem lehet mindenki művész >>> Dehogyis nem! Lehet, hogy nem a festészetből fogsz megélni, de garantáltan tudsz olyan műveket alkotni, amik örömet okoznak Neked és másoknak.
   3. Felnőtt fejjel már nem lehet megtanulni rajzolni. >>> 5000-nél is több sikeres dákunk mást mondana erről!
   4. Egy anyukának, egy főállásban dolgozó embernek nincs ideje kreatívkodni. >>> Arra van időd, amire szakítasz. A rajzolás pedig beindítja az elmédet, új ötleteid lesznek a munkában is, olyanok, amik korábban nem jutottak volna eszedbe.
 • Felejtsd el ezeket a tévhiteket, mert több ezer elégedett diákunk a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy Te is meg tudsz tanulni rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével.

 • “Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!”
  Pék Istvánné,

 • Képzeld el, milyen érzés lenne

 • megalkotni egy élethű portrét az egyik családtagodról és megajándékozni vele,
 • lerajzolni a kedvenc helyedet a nyaralásról, és kitenni otthon a falra,
 • papírra varázsolni házi kedvencedet,
 • sajátkezűleg kreatívan feldíszíteni a gyerekszobát vagy az irodádat.

Mi vár rád a Művészház jobb agyféltekés rajztanfolyamán:

 • szakmailag alaposan felkészült oktatók
 • kellemes, nyugodt hangulat
 • barátságos, vidám légkör
 • türelmes, bátorító oktatók
 • segítőkész, támogató légkör
 • érdekes tippek és technikák
 • kreatív ötletek
 • gyakorlatias tanácsok
 • inspiráció

Mit ad neked a jobb agyféltekés rajztanfolyam:

 • Kikapcsolódást
 • Önbizalmat
 • Megerősítést
 • Új látásmódot

Hoppá, lebuktunk!

Be kell valljam, van egy hátsó szándékunk a jobb agyféltekés rajzolással. Bizony, nem csak rajzolni akarunk megtanítani és kibontakoztatni a kreativitásod. Sőt, még azon kívül is van célunk Veled, hogy örömet okozzunk az alkotás megtapasztalásával. Az a tervünk, hogy megerősítsük titokban az önbizalmadat. Mert a művészet öröme mindenkinek jár!

Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan! Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen! Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

 

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

 • megtanulod, hogy hogyan lesz arányos a rajzod,
 • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
 • elsajátítod az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
 • megismered a trükköket, amikkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat.

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás. Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

Az oktató: Doszpod Kata

Doszpod Kata vagyok, a Művészház alapítója. 8 éve dolgozom azon, hogy minél több embernek megmutassam, milyen csoda rejlik a kezeiben.
Gyere el hozzám a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra, és pár nap alatt megláthatod, hogy olyan dolgot vagy képes alkotni, amit soha nem gondoltál volna magadról. Ráadásul, ha az élet egyik területén kompetensebbé válsz, akkor az élet más területein is kompetensebb leszel!

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…
Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)”  Z. Tünde

“Amikor a Művészházba beléptem, megfogott az otthonos hangulat, a művésziség és az elkészült képek kavalkádja. Kata lelkesedése, aki a művészház megalapítója és egyben egyik tanára is, magával sodort. Olyan biztatást kap az ember, ami erősíti magában, de mégsem teszi egoistává.” M. Erika

Hol és és mikor lesz jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam?

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1.emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
Időpontok: Hetente tartunk képzést, leggyakrabban péntek-szombat-vasárnap, de időnként hétfő-szerda-kedden. Pontos dátumokat a jelentkezésnél találsz.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” Márföldi Erika

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • 3 nap sikerélményt,
 • személyre szabott segítséget a tanfolyam alatt,
 • hazavihető komplett rajzfelszerelést,
 • Panton művészboltba örökös 10%-os kedvezménykártyát,
 • VIP zárt Facebook alkotói közösség tagságot,
 • meglepetés ajándékot,
 • 100% garanciát.

 

“Nagyon sokat dolgozom a hivatásomért. Mert tudom, hogy ezért születtem erre a földre. Nem az elismerésért, hanem a szolgálatért.

Ez vezeti a Művészház stábját is. Ettől hitelesek nekem. Mind hihetetlen jó emberek, akik velünk együtt fejlődnek, bár ők főleg a tanításban. Azt a szolgálatot vették a vállukra, hogy minden betérőnek útravalóként egy adag hitet, önbizalmat és tudást ajándékoznak. Varázsecsettel, varázsceruzával, amelyekkel bárkit megtanítanak bánni.” Márföli Erika

Mennyibe kerül mindez?

Most csak 35 780 Ft

Meglepetés!!

Ha most jelentkezel, akkor ajándékba kapod a színes ceruzás online kezdő videó tanfolyamot 9 990 Ft értékben! 🙂

szines ceruza

Hogyan készülj fel a jobb agyféltekés rajzolásra?

Aludj a jobb oldaladon 🙂 🙂 Na jó, ez csak vicc!
Amennyire tudod, pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra. Minden más a mi dolgunk.
A jelentkezés után e-mailben megkapod a praktikus információkat az ebédről és a helyszín megközelítéséről.

Nem hiszed, hogy sikerülhet?

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.

S. P. Regina

100%-os sikerélmény garanciát kapsz

A Művészháznál garantáljuk, hogy a 3 nap alatt elsajátítod az élethű rajzolás alapjait, s ha nem lenne sikerélményed, vagy bármi okból nem lennél elégedett az eredménnyel, visszakapod a rajztanfolyam teljes árát!
Zéró kockázat, maximális élmény!

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.