Sikertörténetek

Kikapcsolódás, feltöltődés, jókedv

Címkék:

“Kikapcsolódást, feltöltődést, jókedvet! 🙂 Tomó nagyon jól kihasználta az időt! Lendületes volt, alapos, lelkiismeretes, precíz! Nagyon jó volt, hogy közben ő is rajzolt, és körbe mutatta. Pl. fekete alapon fehér + színek! Nagyon jó oktató! Látszik, hogy dolgozott gyerekekkel, de ide is kell!”

Seres Edit, 2018.09.18. Rajzest

Magas oktatási színvonal

Címkék:

“A tanfolyam magas oktatási színvonalú volt! Bárkinek jó szívvel ajánlanám az intézmény tanfolyamait. Barátságos légkör, jól kialakított oktatási helyszín. Csodás élményeket szereztem. Köszönöm, hogy itt lehettem! A képzés végén további 2 tanfolyamra is beiratkoztam.”

2018.09.22. Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Magabiztosságot adott

Címkék:

“Visszaadta azt az érzést, amit elveszítettem, hogy tudok rajzolni. Magabiztosságot adott ezen a területen + technikákat a képek megrajzolásához.”

Horváth András, 2018.09.22. Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Könnyebb volt, mint aminek látszott

Címkék:

“Ahogy tanultuk a fej rajzolását, az elég nehéznek tűnt, de mint kiderült könnyebb volt, mint aminek látszott. Az első lépések nehezek voltak, de utána egyre többet csináltunk, és egyre könnyebben ment. A vége tetszett nagyon, amikor egy saját Manga embert rajzolhattunk le, és nem volt megszabva, hogyan kell. További jó évet!”

Halász Réka, 2018.09.09. Manga stílus rajztanfolyam

Az oktató barátságos, segítőkész

Címkék:

“Remekül éreztem magam, és rengeteget fejlődött a rajztudásom. A fej, illetve szem szerkesztés teljesen lekötötte (akár órákra is) a figyelmem. Az oktató nagyon barátságos, és segítőkész volt. Köszönöm ezt a két napot.”

K. Nikolett, 2018.09.09. Manga stílus rajztanfolyam

Megismertem a színeket

Címkék:

“Megismertem a színeket, a keveréseket/színek-színekkel hogy viselkednek. Csodálatos látni, mikor egy fehér üres lap “életre kel” :)! Jó volt! Köszönöm!”

Tóth Bernadett Izabella, 2018.09.09. Színes ceruzás tanfolyam

Elégedettség, önbizalom

Címkék:

“Sok örömet, elégedettséget, önbizalmat, saját határaim kitágítását,és az elsajátított technikák bevésődését.”

dr. Medgyesi Szilvia, 2018.09.09. Színes ceruzás tanfolyam

El sem hiszem, hogy én alkottam, olyan szuper

Címkék:

“Hihetetlen élmény volt ez a tanfolyam, amellett hogy új embereket ismertem meg, jól szórakoztam, és rengeteget nevettem. Olyan rajztudásra tettem szert, pár nap alatt, amilyenre álmomban sem gondoltam volna! Ránézek a rajzomra, és el sem hiszem hogy én alkottam, olyan szuper lett, hála Tomónak és a Művészháznak! Köszönöm a tudást, és az élményt, remélem hamarosan tudok jönni a következő tanfolyamra! Sikereket Nektek!”

Fruzsi, 2018.09.02. Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Soha nem gondoltam, hogy képes lennék

Címkék:

“Soha nem gondoltam, hogy képes lennék megtanulni rajzolni, e hiányosságom miatt nem vettek fel keramikusnak. Ezért elsősorban a fiaimat “kísértem” el, mégis engem is megtanított Tomó rajzolni. Nagyon köszönöm! És egyben jelzem: vérszemet kapta, és már az akvarell festésre is vágyom 🙂 Ezer köszönet!”

Szabó Orsolya, 2018.09.02. Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Megkaptam, amit akartam, a tudást

Címkék:

“Nagyon sokat tanultam ezen a tanfolyamon. Ezelőtt alig tudtam rajzolni, de nagyon sokat fejlődtem. A körülmények jók voltak. Örülök, hogy eljöttem erre a tanfolyamra, mert látszik a javulás, és megkaptam, amit akartam, a tudást.

Bicskei Dominik, 2018. 08. 28. Gyermek Jobb agyféltekés rajztanfolyam

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.