Gyerekeknek rólunk mondták

Sokkal magabiztosabb lettem

Címkék:

“Fantasztikusan éreztem magam, jó zenék szóltak és mindenki nagyon kedves volt! A tanfolyam miatt sokkal magabiztosabb lettem. Köszönöm, hogy ennyire türelmesen, és kitartóan segítettél! Köszönöm ezt az élményt! :)”

Makranczi Lili, 2018.12.30. Fejlesztő Jobb agyféltekés Rajztábor Kezdőknek

Számomra feledhetetlen volt ez a 2 nap

Címkék:

“Számomra felejthetetlen élményt nyújtott a tanfolyam. Mikor ideértem, mindenki kedvesen, mosolyogva várt engem. S mikor a kedves tanító szép szavakkal, értelmesen, szeretetben gazdagon magyarázta nekünk a rajzolás fortélyait, ettől megnyugodtunk, lecsillapodtunk. Elmélyülés közben ritmusos, ám de megnyugtató zenét hallgathattunk, melyet kérésünkre bármikor kikapcsolhattunk. Munkánkért és szorgalmunkért szíveket gyűjthettünk, s így ezeket ajándék rajzeszközökre válthattuk. Számomra feledhetetlen volt ez a két nap, remélem más gyerekeknek is mosolyt csalt az arcukra. Gyertek, és próbáljátok ki ti is. Sosem késő kipróbálni. Hajrá!”

Molnár Írisz, 2019.01.13. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Köszönöm az élményt

Címkék:

“Jó érzés volt olyanokat rajzolni, amilyenekről eddig csak álmodtam. Köszönöm az élményt!”

Veres Kristóf, 2019.02.24. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Rájöttem, tényleg több van bennem

Címkék:

“Nagyon jó volt. Kellemes emlékeim fognak maradni úgy érzem! Az oktató, Gabó néni is kedves volt. A tanfolyamon rájöttem, hogy tényleg “több van bennem!” Amikor ránéztem a papagájomra meglepődtem, de amikor a szemre, az leírhatatlan mennyire büszke vagyok rá. Az árnyékolás művészetét is a kezembe vettem és nagyon örülök ennek. Köszönöm Gabó néninek, és Annának együttesen ezt a két napot, és a sok fejlődést!”

Pál Jázmin, 2019.02.24. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Rengeteget fejlődtem, sokat nevettem

Címkék:

“Nagyon tetszett a tanfolyam, sok új, érdekes dolgot tanultam, és rengeteget fejlődtem. Sokat nevettem. Nagyon örülök, hogy ezt kaptam szülinapomra, mert ha nem ezt kaptam volna, nem találtam volna rá a rajzra, és nem tanultam volna meg rajzolni.”

Seres Lilla, 2019.02.24. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Már jól rajzolok, mintegy igazi művész

Címkék:

“Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, és nagyon sokat tanultam. Eleinte nagyon rosszul rajzoltam, de már olyan jól rajzolok, mintegy igazi művész. Kriszti a legjobb rajztanár!”

Drágán Panka, 2018.12.30. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Nagyon várom a folytatást

Címkék:

“Az én véleményem erről a tanfolyamról: szerintem nagyon jó volt, és 5*-ot érdemel, és kár hogy ilyen hamar vége lett. Nagyon jól érzetem magam. Ami itt történt az élmény volt. Köszönöm szépen ezt a két örömteli napot, és nagyon várom a folytatást!”

Erdős Emma Csenge, 2019.01.13. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I.

Gyönyörűeket rajzoltunk

Címkék:

“Nagyon tetszett amikor új fogalmakat tanulhattunk meg az elmélet során, és amikor tapasztalhattuk az elméleti anyagot. Nagyon kedveltem az oktatót, nagy jófej volt. Gyönyörűeket rajzoltunk!”

Petra, 2019.02.10. Fejlesztő Színes ceruzás rajztanfolyam gyerekeknek

Imádtam itt lenni

Címkék:

“Sok barát, új rajztechnikák, gyönyörű rajzok… Esküszöm 3 hétig sem unnám meg a tanfolyamot… Mindenki nagyon aranyos volt. Imádtam itt lenni.”

Branner Virág, 2019.02.10. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajz I.

Megváltoztatta a rajzhoz való viszonyom

Címkék:

“Én úgy érzem, hogy jobban megtanultam rajzolni, és sok barátom lett. Ez a tanfolyam megváltoztatta a rajzhoz való viszonyom. Köszönöm!”

Lugosi Lilla, 2019.01.06. Jobb agyféltekés Fejlesztő Rajz I.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.