Gyerekeknek rólunk mondták

Nagyon ajánlom

Címkék:

“Nagyon jól éreztem magam! Ha bárki el akar jönni ide, nagyon ajánlom.”

Kátay Lili Anna, 2017. 10. 15. Színezd újra – ÚJ színes ceruzás rajztanfolyam gyerekeknek

Nagyon jól éreztem magam

Címkék:

“Nagyon jól éreztem magam. Szereztem új barátokat. Szeretnék Manga 2 rajztanfolyamot!”

Maszlag Zsanett, 2017. 10. 15. Manga stílus rajztanfolyam

Hihetetlen, hogy így megtanultam rajzolni!

Címkék:

“Nagyon jól éreztem magam! Életem legjobb tanfolyama! Kár, hogy vége lett a tanfolyamnak! Hihetetlen, hogy így megtanultam rajzolni! Nagyon, nagyon, nagyon szeretnék jönni a folytatásra!”

Csák Hanna, 2017. 10. 15. Manga stílus rajztanfolyam

Szeretnék jönni a következő Manga tanfolyamra

Címkék:

“Nagyon jól éreztem magam. Mikor első nap haza mentem, nyugodtnak éreztem magam. Szeretnék jönni a következő Manga tanfolyamra is. Az alapoktól kezdve a “mesterszintig” megtanultunk mindent két nap alatt. Nagyon jól sikerültek a rajzok és szerintem mindenkinek. Azt mondták, hogy a következő tanfolyamon képregényt készítünk. Nagyon szeretnék elmenni rá.  Az oktatónk, Andi kedves türelmes és nyugodt volt. Elmondta, ha valamit másként kell csinálni és ha valami jól sikerült. Direkt azért jöttem, ebben az időpontban, hogy ő legyen az oktató. Találkoztam ismerősökkel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és remélem még sokaknak sikerült jó eredményt elérni, és kipróbálni ezt a fantasztikus tanfolyamot.”

Szeremi Eszter, 2017. 10. 15. Manga stílus rajztanfolyam

Ti megvalósítottátok, amit szeretnék

Címkék:

“Én már nagyon szeretnék mangául rajzolni és Ti megvalósítottátok, amit én szeretnék. Még egyszer köszi és nagyon jó volt!”

Fehér Maja, 2017. 10. 08. Manga stílus rajztanfolyam

Nagyon tetszett ez a tanfolyam

Címkék:

“Nagyon tetszett ez a tanfolyam, szerzetem barátokat. Az tetszett a legjobban, hogy a végén neked kell kitalálni, hogy milyen karaktert szeretnél rajzolni. 🙂 Nagyon örülök, hogy Kriszti tartotta, ezt a tanfolyamot,  mert korban ő van hozzánk a legközelebb, ezért sokat tudtunk viccelődni. :)”

Oberfrank Fédra Vera, 2017. 10. 08. Manga stílus rajztanfolyam

Első és utolsó napi képet nem lehet összehasonlítani

Címkék:

“Én örültem neki, hogy ez egy olyan tábor, ahol meg is dolgoztattak és előkészítettek az iskolára, ahol szintén figyelni kell. Az első és utolsó napi képet,  nem lehet összehasonlítani. Örülök és várom már, hogy a barátaimmal is megoszthassam tudásom és büszkeségemet! Köszi Kata!”

Lujza, 2017. 08. 24. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Bárkit tök jól le tudok majd rajzolni

Címkék:

“Én nagyon jól érzetem magam, és úgy érzem  ebben a négy napban annyira sokat fejlődtem, hogy most már bárkit tök jól le tudok majd rajzolni. Szuper volt!”

Domorovits Roland, 2017. 08. 24. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Nincs rossz rajzoló, csak rossz megfigyelő

Címkék:

“Nagyon jól éreztem magam a táborban. Megtanultam élethűbben rajzolni, szépen rajzolni, szépen árnyékolni és állatbőrt és szőrt rajzolni. Ezen kívül egy nagyon igaz mondást Van Gogh-tól: Ha megszólal benned egy hang, hogy nem tudsz festeni, akkor csak fess nyugodtan, és a hang el fog hallgatni! Szerintem ez nagyon igaz, emellett azt is megtanultam, hogy nincs rossz rajzoló, csak rossz megfigyelő. Ez a tábor szerintem  nagyon jó és bárkinek ajánlom. :)”

Miriam Awid, 2017. 08. 18. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Élményekben és sikerélményben gazdag tábor

Címkék:

“Élményekben és sikerélményben gazdag volt a tábor. Remek technikákat tanultam, tapasztalatot szereztem, rengeteg igazán jó barátom lett, a kaja finom volt (végre valahára egy táborban :)) Az oktatók kedvesek voltak, és nagyon jó volt a játszótér is. Ez a tábor nekem rengeteg önbizalmat adott, hogy IGEN én tudok rajzolni. Egyszóval jó volt! Köszönöm az élményt!”

Gulya Míra, 2017. 08. 18. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.