Kata – bemutatkozás

Szia!

Van egy álmom! Egy küldetésem, amellyel az alkotáson keresztül minél több embernek megmutathatom, hogy “sokkal többre képes, mint gondolná”!

Hiszem, hogy megvalósíthatjuk az álmaink és elérhetjük a céljaink!

A Jobb agyféltekés rajzolással van egy olyan eszköz a kezemben, amellyel pár nap alatt Neked is megmutathatom, hogy egy olyan dolgot vagy képes létrehozni, amit soha nem gondoltál volna magadról.

Doszpod Kata vagyok a Művészház alapítója és 7 éve dolgozok azon, hogy minél több embernek megmutassam, hogy valójában milyen csoda van a kezeiben!

7 éve tartok Jobb agyféltekés rajztanfolyamot felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt már 8 éves kortól. Több ezren fordultak meg már nálunk és vitték jó hírünket a barátságos hangulat és minőségi képzés miatt. Mindkettő fontos számunkra, mert mi azt szeretnénk, hogy varázslatosan érezd magad nálunk és közben valóban megtanulj alkotni, legyen az rajzolás, színezés, paszellezés, vagy festés.

honlap2

Gyerekként imádtam rajzolni, alkotni, rengeteget festettem és jártam különféle művészeti oktatásra. Az volt a célom, hogy a kreativitásomból éljek meg!

Csak aztán, mikor a pályaválasztásra került a sor…………….

Az apukám megmondta………..

Művészi pályára nem megyünk, mert abból ugye nem lehet megélni…..

Mit akar egy apa a lányának? Hogy sikeres élete legyen!

Így közgazdász lettem!

Nos a számok világát nem annyira kedveltem, mint az alkotást és a festészetet! Gondolhatod… Mégis jó kislány lévén csináltam, amit kellett.

2008-ban azt éreztem, hogy nagyon nem vagyok a helyemen és nem azt csinálom, amit kellene. Nem voltam boldog. Így hoztam egy radikális döntés!

Otthagytam a munkámat. Otthagytam a pasimat és elindult egy útkeresés, hogy vajon ki vagyok én?

Nos, nem jött olyan gyorsan a válasz, mint szerettem volna. Hónapokon keresztül kerestem önmagam.  Tanfolyam tanfolyam hátán. Egyszer csak hallottam a Jobb agyféltekés rajzolásról és tudtam, hogy EZ AZ!!!!, amit kerestem.

Elmentem a tanfolyamra és imádtam!!!! Rehabilitálódott bennem mind az a cél, ami gyerekkoromban bennem volt. Ott rögtön a tanfolyamon eldöntöttem, hogy EZT FOGOM CSINÁLNI!

Gőzöm nem volt, hogy hogyan, csak azt tudtam, hogy EZ AZ!

S amint láthatod: Sikerült! A Művészház 2010 óta létezik és több mint 5 000 embernek adtuk át az alkotás örömét!

Szeretném hát Neked is megmutatni, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád és képes vagy megvalósítani a vágyaid és álmaid!

Gyere el hozzám a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra és pár nap alatt megláthatod, hogy olyan dolgot vagy képes alkotni, amit soha nem gondoltál volna magadról. Ez óriási önbizalom növelő és új kapukat nyitó lehetőség. S ráadásul, ha az élet egyik területén kompetensebbé válsz, akkor az élet más területein is kompetensebb leszel!

Várlak hát sok szeretettel Téged is! 🙂

Doszpod Kata

Művészház Alapító

kata-collage1

kata-collage2

kata-collage3


Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.