Színes Kismester Tábor – ÚJ!!! – őszi szünet

Kreatív színes rajz és festő tábor 9-13 éveseknek a ceruzától az ecsetig!

↓ Olvass tovább! ↓

Miről szól a Színes Kismester Rajz- és Festőtábor?

A 10 éves tapasztalaton alapuló, speciálisan gyerekek igényeinek kifejlesztett tábor nem csak szuper kikapcsolódást és tartalmas programot nyújt gyermekednek, de elsajátítja a színes ceruza használatán túl, az akvarell ceruza techniáját és az akvarell festés trükkjeit! 

 

6  nap 3 technika!

 

“Amikor idejöttem, 10-ből 4 volt a teljesítményem, most 10-ből 9.” Gillányi Zsombor

Mit tanul meg gyermeked a Színes Kismester Rajz- és Festőtáborban?

Színes ceruza használatát

A táborban első lépésként a színes ceruza használatával ismerkedünk meg, mert ez áll leközelebb ahhoz, amivel már eddig is találkozott, így biztos alapokról tudunk indulni.

Előszőr játékosan megismerkedik gyermeked a színekkel és hogy tudatos használatukkal milyen egyedi hatásokat tud létrehozni.

Majd megtanul különféle technikákkal különféle felületeket létrehozni a papíron. Vége a simán egységesre kiszínezett képeknek, mert innentől izgalmas, látványos hatásokat tud létrehozni, amitől rajza igazán részletgazdaggá, látványossá válik.

Végül pedig lépésről-lépésre rajzolunk meg együtt színes ceruzás képeket, hogy teljesen elsajátítsa a kép felépítésének a lépéseit az elejétől a végéig.

Akvarell ceruza trükkjei:

Az akvarell ceruza egy olyan különleges színes ceruza, amit miután megfelelő módon felvittünk a papírra vizes ecsettel átfestve látványos hatásokat tud gyermeked elérni. A táborban 8 különféle akvarell ceruza festési technikát tanul meg, amivel 8 különféle egyedi hatást tud elérni.

Igazán izgalmas felületek és alkotások születik gyermeked kezében, amit nagy büszkeséggel fog majd mutogatni.

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”

Akvarell festés

Miután egy finom átmenettel átnyergeltünk a színes ceruzán keresztül az akvarell ceruzához, már csak egy lépés az akvarell festés. Az akvarell nem más, mint vízfestés, amivel gyermeked az iskolában is találkozhatott.

A táborban játékosan elsajátít minden finom trükköt és technikát, amit az akvarell festésről tudnia kell és többé nem lesz számára rejtély, hogy egy-egy akvarell kép miért nem úgy sikerült, ahogy eltervezte.

“Olyan technikákat tanultam, amelyekről még nem is hallottam és mindent úgy tudtam lerajzolni, hogy még nekem is tetszett és nagyon jól éreztem magamat ebben a sok tudással és barátokkal járó táborban.” Lara

Mit tartalmaz még a tábor?

Játék

Természetesen, mivel szünet lesz és ez a pihenés ideje, így figyelünk rá, hogy gyermekednek a játékra is jusson ideje. Ebéd után lemegyünk a közeli játszótérre, ahol társaival vidáman futkározhatnak és játszatnak kedvükre. Majd 2-kor újra visszatérünk az alkotáshoz

✅  Extra ajándékok

A tábor során gyermeked jutalom pontokat kap alkotásaiért, amiket különféle ajándékokra válthat be, így folyamatosan inspirálva és motiválva van az alkotásra és a fejlődésre. Imádják!

✅  Rajzeszközök

A tábor során minden rajz és festőeszközt biztosítunk, amit a tábor után haza is vihet majd magával, így nem szükséges semmilyen eszközt hoznotok.

Mit fejleszt a Színes Kismester Rajz- és Festőtábor?

✅  Színlátást

✅  Koncentrációt

✅  Kézügyességet

✅ Megfigyelést

Az oktatók:

Az oktatók elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

Elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.” Kinga

Helyszín

A rajztábor a város szívében, nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Nyugati térnél kerül megrendezésre. A kifejezetten gyerekek részére kialakított, színes termet gyönyörű alkotásaik díszítik és teszik igazán kreatívvá.

“Nagyon jó ez a tábor, nagyon kedvesek a tanárok, és szép is a terem.” Pásztor Máté

Gyakran ismételt kérdések:

✅  Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal?

A táborba semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, minden szükséges eszközt mi biztosítunk!

✅  Mettől meddig tarta a tanfolyam?

A táborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart.

✅  Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyermeked végig élvezze. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára. Gyermeked mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

“Az első napon még egy kicsit izgultam, de utána már nem. Nagyon vártam már hogy mit csinálunk. A nap végén már alig vártam, hogy holnap jöhesek. Nagyon jó volt!”  Dorina

✅  Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészházban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat. Van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet. Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.

“Nagyon sokat változtam a két nap alatt. Mindenkinek tudom ajánlani a nyári tábort is, mert ha itt két nap alatt sokat elértem, akkor egy hét alatt hétszer annyit meg lehet tanulni.” Égő Huba

✅  Tudok e beszélni gyermekemmel, vagy a szervezőkkel a tábor alatt?

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben. Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

✅  A tábor végén hoz majd haza gyermekem saját készítésű alkotást?

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, festményeket, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

✅  Szükséges e előképzettség a Színes Kismester Táborhoz?

Igen. Jobb agyféltekés rajz I., vagy Jobb agyféltekés kezdő tábor elvégzése szükséges hozzá.

 

 EXTRA – Színes Kismester Online

🎁 Biztosíts gyermekednek örökre szóló tudást! 🎁 

Most különleges akciónk keretében lehetőséged van a tábor anyagát online formában is megrendelni. Sőt annál még sokkal többet is kaptok!

Ugyanis a videók a tábor anyagán túl még további 6 kép lépésről-lépésre történő bemutatását is tartalmazzák.

 

Mit nyújt számotokra a Színes Kismester Online Tanfolyam?

✅  Összesen 99 videót tartalmaz

✅  Megtalálható benne minden elméleti és gyakorlati tudás, amit a táborban elhangzik

✅  Korlátlan számban ismételheti, újranézheti

✅  Örökös hozzáférést kap, annak nincs lejárata

Nézz bele az Online tanfolyamba:

Miért érdemes most regisztrálnod?

 

A 6 napos Színes Kismester Rajz- és Festőtábor díja most 

67 990 Ft

 

A 99 videós Színes Kismester ONLINE Tanfolyam díja a táborral együtt megrendelve:

59 850 Ft helyett

19 990 Ft

Jelentkezz most!

100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
A jelentkezés visszaigazolásával egy időben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
A tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
  • Add meg kuponkódodat, ha van.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  AJÁNDÉK!

  Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

  Üzenj nekünk!

  Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.