Kezdő Manga stílus rajztanfolyam

Gyermekedet érdekli a manga stílus?

Szeretne fantáziából rajzolni?

Akkor sajátítsa el 2 nap alatt a manga rajzolás titkait!

Mi az a manga?

A manga (漫画) kifejezés jelentése: vázlat vagy véletlenszerű képek, azonban ma már egyértelműen csak a képregény szó japán elnevezéseként használják.

Tehát Japánban mangának hívják a képregényeket. Japánon kívül pedig mangának hívják azokat a japán képregényeket, amik ebben a stílusban készültek.

“Nagyon jó volt. Nekem már a Rajz 1-től kezdve az volt a célom, hogy kitalált dolgokat rajzoljak, és most végre megtanulhattam a kedvenc rajzolási műfajomat.” Kovács Eszter,  Manga stílus rajztanfolyam

Mi a lényege manga stílus rajztanfolyamnak?

A tanfolyam lényege a manga stílus legjelentősebb és egyben a legsokrétűbb részének elsajátítása: A fej, az arc, azon belül a szemek, orr és a száj megrajzolása grafittal.

manga tanfolyam

Forrás: pinterest.com

“Nagyon jól éreztem magam! Őszintén nem nagyon ismertem ezt a stílust, de most már sokat tudok róla a tanfolyam miatt! 🙂 Köszönöm ezt a hétvégét! Drakos Johanna

Megismered többek között az arc arányait egy nagyon egyszerű módszer által, ami nem csak a manga stílusú arcok elkészítésében, hanem az élethű portré rajzolásban is segít.
Ezáltal fejből is fogsz tudni arányos arcokat rajzolni.

manga rajztanfolyam

Tehát a manga stílus rajztanfolyamon a következőket tanuljuk meg arányosan, fejből rajzolni:

 • arc
 • szem
 • orr
 • száj
 • haj

Mire tudom használni a manga rajzolást később?

“Nagyon élveztem az egész tanfolyam minden egyes percét. Nagyon remélem, hogy eljöhetek a manga haladó tanfolyamra is. Sokat tanutam és sok új informció és impulzus ért. Én az egészet nagyon tudom ajánlani mindenkinek.” Palatinus Anna

Ezt a tudást igen széles körben használhatod, akár grafikusként, tetoválóként, dekoratőrként, sminkesként is, de bármilyen kreatív szakmában, tanulmányokban segítséget nyújthat.

Emellett, ha szeretnél eljutni oda, hogy képzeletből rajzolsz, a manga stílus rajztanfolyam ebben is segítségedre lesz!

Milyen előképzettség szükséges hozzá?

A manga stílus rajztanfolyam elvégzéséhez minden olyan gyermeknek ajánlott, aki elvégezte legalább a Jobb agyféltekés gyermek rajz I, vagy a Jobb agyféltekés kezdő tábort .

Eszter így érezte magát a tanfolyamon:

Nagyon jól éreztem magam. Mikor első nap haza mentem, nyugodtnak éreztem magam. Szeretnék jönni a következő Manga tanfolyamra is. Az alapoktól kezdve a “mesterszintig” megtanultunk mindent két nap alatt. Nagyon jól sikerültek a rajzok szerintem mindenkinek. Azt mondták, hogy a következő tanfolyamon képregényt készítünk. Nagyon szeretnék elmenni rá. Az oktatónk, Andi kedves türelmes és nyugodt volt. Elmondta, ha valamit másként kell csinálni és ha valami jól sikerült. Direkt azért jöttem, ebben az időpontban, hogy ő legyen az oktató. Találkoztam ismerősökkel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és remélem még sokaknak sikerült jó eredményt elérni, és kipróbálni ezt a fantasztikus tanfolyamot.”
Szeremi Eszter, 2017.10.15.

Jelentkezz most, nehogy lemaradj!

manga rajztanfolyam

Egyéb tudnivalók:

 • Ár: 21 990 Ft
 • Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1. emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
 • Tanfolyam időtartama: 9:00 – 16:00
 • Korhatár: 10-14 éves korig lehet jelentkezni

Nincs más dolgod, mint rákattintani az alábbi képre, kiválasztani a tanfolyamot, kitölteni a jelentkezési űrlapot és eljönni a tanfolyamra! 🙂

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.