Feketén-fehér pasztell kaland

A Haladó gyermek tábor kedvenc technikája 1 napban!

A pasztell lenyűgöző és sokoldalú technikája sokakat magával ragad! Használhatja gyermeked ezernyi színpompás fajtáját, akár kréta akár ceruza formájában, vagy mesés képeket alkothat akár egyetlen színnel is! 🙂

Szeretnénk most egy különleges napra hívni gyermeked, hogy megismerhesse a pasztell ceruzát és kipróbálhassa az egyetlen színnel való alkotást. Következő lépésként a színes alkotás is könnyedebben megy majd.

Biztosan imádni fogja, mert igazán gyors, egyszerű és látványos technika, a nap végére rengeteg képet készíthet, és itt aztán lehet maszatolni 🙂

Mi a pasztell ceruza?

A pasztell ceruza egy olyan ceruza, amelynek középső része pasztell. A pasztell maga egy igen sokoldalú rajzeszköz, amely könnyen kezelhető és nagyon látványos. A pasztell ceruza fő alkotóeleme a festékpor, amelyet leheletnyi kötőanyag segítségével préselnek különféle formájú rudacskákká és ceruzává és milliónyi színárnyalatban kapható!

 

Mit tanulunk a pasztell tanfolyamon?

A tanfolyamon fekete lapra dolgozunk kizárólag fehér és egy kis fekete színekkel. Főként fehér és fekete pasztell ceruzával, azonban ezt kiegészítjük látványos és más eszközökkel, amelyekkel igen különleges hatás érhető el.

A tanfolyam elején begyakoroljuk a pasztell ceruza használatát, technikai trükkjeit, sajátosságait, hogy mire kell figyelni vele kapcsolatban.

Majd a jól begyakorolt technikákat alkalmazva a választott képen, felépített tematika mentén, elkészítitek saját alkotásaitokat! 🙂

Jobb agyféltekés haladó rajztábor gyerekeknek

Milyen előképzettség szükséges hozzá?

A tanfolyam elvégzése minden olyan gyermeknek ajánlott, aki elvégezte legalább a Jobb agyféltekés gyermek rajz I, vagy a Jobb agyféltekés kezdő tábort.

További tudnivalók a pasztell ceruza tanfolyamról

Helyszín: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55. 2. emelet 1.  24-es kapucsengő (Nyugati térnél)
Időtartam: 1 nap, 9:00-16:00
Eszközök: Biztosítjuk a pasztell ceruzákat és papírokat. Kérlek, hozzátok magatokkal a Gyermek rajz I. tanfolyamon, a Kezdő táborban kapott rajzcsomagot.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
  • Add meg kuponkódodat, ha van.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  AJÁNDÉK!

  Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

  Üzenj nekünk!

  Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.