Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam I. – AKCIÓ!

Szeretnéd, hogy gyermeked végre egy hétvégére ne a telefonját nyomkodja, hanem kreatív, fejlesztő dolgot csináljon, amit élvezni is fog?

MOST AKCIÓSAN ezt megvalósíthatod SZEPTEMBER 30-ig

22 990 Ft helyett

19 990 Ft

↓ Olvass tovább! ↓

Sikerélmény, fejlődés szórakozva
Jobb agyféltekés rajzolással!

“Nagyon csodálatos képeket és élményeket szereztem. Minden egyes emlék belefúródott a szívembe. Szerettem itt tanulni és alkotni. Az élmény csodálatos volt számomra. A tanárok igazán kedvesek, viccesek és érdeklődők voltak. A segítségük nagyon sokat számított. Igazán élveztem ezt a két napos tanfolyamot. Köszönöm, hogy itt lehettem.” Győri Míra

Miről szól a jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyam gyerekeknek?

Felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező oktatónk egy rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekes bevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével mutatja meg a jobb agyféltekés rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit.

Témák: arányos rajzolás, a rajzeszközök megismerése, rajzolási technikák, árnyékolási eszközök és használatuk, az élethű rajzolás módja.

Számunkra fontos, hogy gyermeked nagyon jól érezze magát nálunk és szórakozva tanuljon, fejlődjön a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Mihály Kinga

Kedves és barátságos oktatónk körbejárva egyéni figyelemmel és segítséggel segíti gyermeked a technika alapos elsajátításában.

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Nem kiabáltak és mindenkinek segítettek. Szeretnék még jönni.” Sánta Boglárka

“Nagyon sokat javultam rajzolásban, és azt is kösz, hogy most már lehet hogy le tudom győzni apukámat szemrajzolásban!” Vigh Léna

“Minden gyermek művész. A probléma az, hogyan maradjunk művészek amikor egyszer felnövünk.” Picasso

Miben segít gyermekednek a Jobb agyféltekés rajz I. tanfolyam?

✅   Figyelem összpontosítás fejlesztése:

Az iskolában 45 perc egy tanóra, ami sokszor komoly munka végigülni a gyereknek.  Tanítási módszerünknek köszönhetően velünk megtanul úgy figyelni, hogy észre sem veszi az idő múlását, hisz egy-egy rajz több órán keresztül készül.
Koncentrál hosszú időn át és még élvezi is!

✅   Pontos vonal vezetés:

Az iskolában alapvető hiányosság, örökös megrovás jár érte, ha nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc. Mi megtanítjuk rajzolás közben arra, hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel  idővel javul a szépírása is.

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond

✅   Logika:

Gyermekednek fontos megtanulnia, hogy mi után mi következik, és annak mi a következménye! Az iskolában sok konfliktus alakul ki pont abból, hogy nem képesek a csemeték végiggondolni mi a következménye tetteiknek.

A rajzolás segítségével ezt is megtanulja. Megmutatjuk, hogy minden vonásnak, pöttynek hatása, és látszatja van. És megtanulja azt is, hogy egy-egy elrontott rajz (egy-egy elrontott szituáció) helyrehozható.

✅  Barátságok, tolerancia:

S ami a legfontosabb, hogy mindeközben jól érzi magát, barátságokat köt, hasonló érdeklődésű gyerekek társaságában toleranciát és egymás, önmaga, tiszteletét is megtanulja!

✅   Sikerélmény:

Persze a könnyen követhető és látványos technikának köszönhetően óriási sikerélménye is lesz, ami magabiztosságot ad számára az iskolában.

“Amikor megláttam a két szem közötti különbséget, majdnem elájultam!” Mihalek Binaka

 

✅  Új rajzolási technikák:

A tanfolyam során olyan régi nagy művészek által alkalmazott technikákat tanulunk, amik nagyon egyszerűvé teszik a rajzolást, és amelyek segítségével könnyedén ér nagy sikereket.

“Nagyon nagy előrehaladást értem el a művészet világában és ez csak is az oktatónknak köszönhető.” Barna Balázs

 

✅  Önbizalom növelés:

Sajnos az iskolában a gyerkőcök sok leértékelést kapnak, ami bizony csorbát ejt az önbizalmukon. Tökéletes önbizalomturbót biztosít gyermeked számára a Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I., ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

“Nagyon boldog vagyok, mert soha sem gondoltam volna, hogy ilyeneket tudok rajzolni! Ez alatt a 2 nap alatt többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm!!!” Horváth Luca

 

✅  Feltöltő és kikapcsoló szabadidő:  

A mai gyerkőcöket bizony nehéz “leszedni” a telefonról. Folyton azt nyomkodják. A Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyamon tanult technikákkal azonban élmény a rajzolás, így a gyerekek szívesen alkalmazzák a tanultakat. 🙂

Szuper délutáni program lehet így csemetédnek a suli után kikapcsolódásként a jobb agyféltekés rajzolás, ami nem csak kikapcsolja és feltölti, de nagyon fejleszti a megfigyelését és koncentrációját is. 

“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia

“Most érzem az erőt!” Kinga

Mit figyeltek meg a szülők a rajztanfolyam után?

Lorin anyukájának beszámolója:

„Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összpontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejlében.

Mivel “csak” 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás.

A tudatosság a rajzokkal kapcsolatban érezhető. Keresi a kihívást jelentő képeket, és ha nem sikerül elsőre, akkor sem adja fel. Igaz, “kicsit” zavarja, de nekiugrik újra.” Annamari Anyuka

Hanna anyukájának beszámolója a gyermek tanfolyamról:

“Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien.”

Kit várunk a tanfolyamra?

 • 9-13 gyermekedet, aki
 • Szeret rajzolni,
 • Szeretne tovább fejlődni,
 • Sikerélményre,
 • Nagyobb önbizalomra vágyik

AKCIÓ

22 990 Ft helyett

19 990 Ft

↓ Olvass tovább! ↓

Mit fejleszt a tanfolyam?

  • fókuszáltan figyelni, megfigyelni
  • észrevenni a sokatmondó részleteket is, ahelyett, hogy felületesen átsiklana a lényegen
  • a részleteket belehelyezni az egészbe
  • ösztönzi arra, hogy egy helyzet megoldásakor többféle megoldás után kutasson
  • ne adja fel rögtön az első akadálynál
  • élvezettel adja át magát annak, amivel éppen feladatszerűen foglalkozik

„Remekül éreztem magam, és rengeteget tanultam ezen a tanfolyamon. Nagyon kreatív és nagyszerű volt. Mikor ránéztem a rajzaimra, úgy éreztem, hogy: Úristen, ezt én rajzoltam!? Nagyon jók a tanárok és jó barátokat is lehet szerezni.”

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a tanfolyamra?

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

“Nagyon tetszett ez a tanfolyam, nagyon sokat tanultam és örültem, hogy ilyen profi tárgyakkal rajzolhattam.” Darvas Linett

“Sokkal ügyesebb lettem, mint voltam. A papírceruzát nem is ismertem, de most már használni is tudom. Árnyékolásban nem voltam a legjobb. Nem hittem, hogy ennyit fejlődhetek. “A végtelenbe és tovább!!” Orosz Petra

 

Mit rajzolunk a tanfolyamon?

A tanfolyamon főként állatokat fogunk a gyerekekkel rajzolni. Miután megtanultuk az összes technikát, akkor elkészítjük az egyik kedvenc fő alkotást: a Papagájt! 🙂 Ez igen nagy sikert biztosít a csemetéknek. Majd ezután beleveselkedünk az emberi szem megalkotásába is.

“Lenyűgözött, hogy én ilyen szépen is tudok rajzolni.” D. Laura

Miért rajzolja mindenki ugyanazt a képet?

A Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I-en többféle, főként állatos képet rajzol majd gyermeked. Célunk, hogy a technikát minél alaposabban és mélyebben át tudjuk adni számára, hogy otthon önállóan is alkalmazni tudja. Ezért vannak olyan feladatok, amit együtt haladva készítünk el lépésről-lépésre és mindenki ugyanazt rajzolja.

9 év és több ezer gyermek oktatása után azt tapasztaltuk, hogy ez az a módszer, aminek a segítsével gyermeked a legnagyobb és legstabilabb tudást fogja kapni.

Kicsi koruk óta a gyerekek utánzással és gyakorlással tanulnak meg dolgokat például beszélni és járni. A rajzolásnál is hasonlóképpen van. Ha megmutatjuk számára, hogy pontosan hogyan fogja a ceruzát és hogyan rajzoljon arányosan és hogyan árnyékoljon, akkor fényévekkel hamarabb meg fog tanulni rajzolni, mintha csak leültetjük egy papír elé, hogy csinálja.

A technikák megtanulását követően azonban csemetéden és kreativitásán lesz a sor és a papgájt már úgy készíti el, hogy ő mondja meg, hogy a tanultak alapján mit, hogyan fog csinálni.

Mettől meddig tarta a tanfolyam?

A 2 napos Jobb agyféltekés rajztanfolyam reggel 9-től délután 16:00-ig tart. Délben tartunk egy órás ebédszünetet és délelőtt, délután is van egy-egy szünet.

Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára, így végig lelkesek és alig várják a következő napot!

“Az első napon még egy kicsit izgultam, de utána már nem. Nagyon vártam már hogy mit csinálunk. A nap végén már alig vártam, hogy holnap jöhesek. Nagyon jó volt!” Mattes Droina

Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészházban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat, de van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet. Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.

“Nagyon sokat változtam a két nap alatt. Mindenkinek tudom ajánlani a nyári tábort is, mert ha itt két nap alatt sokat elértem, akkor egy hét alatt hétszer annyit meg lehet tanulni.” Égő Huba

Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez?

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, esetleg kurdarcuk volt benne.

Miért válassz minket?

 • A Művészház gyermek tanfolyamai 9 év tapasztalata alapján lettek kialakítva kifejezetten 9-13 éves gyerekek számára.
 • Sok éves tapasztalat alapján kialakított tanmenetünkben az elmélet, a gyakorlat és a kreatív, játékos feladatok biztosítják, hogy gyermeked végig élvezze a tanulást és lelkes maradjon.
 • Mivel tudjuk, hogy a szülőknek fontos a jó időpont, ezért a gyakran induló képzéseink bőséges kínálatból nyújtanak választási lehetőséget.
 • A Művészház Magyarország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája
 • Nálunk nem csak a program van a gyerekek számára kialakítva, de külön az ő igényeiknek berendezett teremmel várjuk az alkotni vágyókat.
 • A Lehel téren elhelyezkedő helyszínünk könnyen megközelíthető a város számos pontjáról.
 • Barátságos és kedves ügyfélszolgálatunk mindig örömmel várja megkereséseteket.
 • Közel 15 féle további kifejezetten gyermekeknek szóló tanfolyam közül tudtok választani, ha szeretnétek tovább fejlődni.
 • Gyakorlott oktatóink kifejezetten gyermekek képzésére vannak szakosodva.

 

“Szerencsés vagyok, amiért itt lehettem.” Lőrincz Evelin

9 ok, amiért érdemes elhoznod gyermeked:

 • Szuperul fogja magát érezni
 • Fejlődik gyermeked képessége
 • Óriási sikerélményben lesz része
 • Új rajzolási technikákat tanul
 • Nő az önbizalma
 • Javul a koncentrációja
 • A kistesó mellett most alkotásával ő is kiemelt figyelmet kap
 • és olyat csinálhat, amit szeret
 • Végre egy hétvégére nem a telefont bújja, hanem kreatív és fejlesztő dolgot csinál

“Én nagyon sok dolgot megtanultam belőle. Azt tanultam meg, hogy sose szabad abbahagyni.” Laapatti Petra

Mennyibe kerül?

AKCIÓ!

22 990 Ft helyett

19 990 Ft

↓ Olvass tovább! ↓

“Esküszöm, 3 hétig sem unnám meg a tanfolyamot…. Mindenki nagyon aranyos volt. Imádtam itt lenni.”

Brauner Virág

 

Extrák, amikkel még meglepünk:

 • Gazdagon felszerelt rajzcsomag, 
 • Az elvégzett feladatokért kapott jutalom ajándékok a tanfolyam alatt,
 • Örökös 10%-os ajándékkártya a Panton Művészboltba és az Artwebshopba, hogy még könnyebben tudjátok pótolni az elkopott rajzeszközöket.

“Az oktatók igazságosak és kedvesek voltak. Sokat tanultam és nagyon élveztem. Örülök, hogy a munkámért dícséretet, oklevelet és szivecskét kaphatok, amit rajzkellékre válthatok be. Nagy lehetőség volt! Köszönöm!” Bunford Laura

Nem kell mást tenned, csak kiválasztanod a lent található időpontok közül a számotokra legjobb időpontot és kitölteni a jelentkezési lapot. Várunk sok szeretettel Benneteket!

100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A jelentkezés visszaigazolásával egyidőben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
 • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
 • A tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.