Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I. AKCIÓ március 31-ig!!!

Fontos számodra gyermeked fejlesztése?
Szeret rajzolni és szeretne még ügyesebb lenni?
Esetleg teljesen elment már a kedve a rajzolástól?

Itt a szuper program hétvégére!!!!  

Legyen szó bármelyik fenti végletről, a Művészház Jobb agyféltekés Gyermek rajztanfolyama neki szól! Az ügyesek még ügyesebbek lesznek, a bátortalanok újra örömüket lelik a rajzolásban!

Ezen a 2 napos, jobb agyféltekés rajztanfolyamon játszva sajátítják el a gyerekek az élethű rajzolás alapjait.

Ajándékozd a rajzolás élményét bármilyen alkalomra! (Ajándékkártyát e-mailen, vagy postán tudunk küldeni.)

“Minden gyermek művész. A probléma az, hogyan maradjunk művészek amikor egyszer felnövünk.” Picasso

gyermekrajztanfolyam1

Ami kimaradt a rajzórán…

“Ezt miért nem tanítják az iskolában?”- kérdezik a szülők.

A jobb agyféltekés gyermek rajz I-en olyan technikákat tanulunk, amelynek segítségével gyermeked könnyedén elsajátítja az arányos és élethű rajzolást lépésről-lépésre a vonalrajzoktól a fényképrajzolásig. A sikerélmény pedig újabb kreatív alkotásra ösztönzi! 🙂

A fő szempont a sikerélményen, a jó hangulaton, a barátságosságon, és a megerősítésen van.

A feladatok könnyen elvégezhető lépcsőfokonként vezetik be a gyerekeket a rajzolás titkaiba.

Az elmélet és a gyakorlat teljes egyensúlyának köszönhetően észrevétlenül sajátítják el a művészeti alapfogalmakat és rögtön alkalmazzák is őket alkotásaikban.

Hozzáértőbbé válnak a rajzolásban és ennek hatására nő az önbizalmuk. S ha valaki hozzáértőbbé válik az élet egy területén, akkor az élet más területein is könnyebben lesz sikeres.

Miért érdemes elvégezni?

Ezzel a technikával történő rendszeres rajzolás:

 • fejleszti megfigyelési és
 • koncentrálási képességet és a
 • kézügyességet;
 • növeli az önbizalmat.

Gyermeked megtanul élethűen rajzolni és olyan tudás kap a kezébe, amit soha nem felejt el.

És ami a legfontosabb: Kézzelfoghatóvá teszi számára, hogy sokkal több mindenre képes, mint azt valaha gondolta volna.

“Nagyon jó volt! Régen kiskoromban nagyon, nagyon sokat rajzoltam, de valahogy kihagytam az életemből, de most visszakaptam, és ezt nagyon köszönöm. Tomi nyugodt, kedves és figyelmes volt mindenkivel. Ezenkívül megtanultam mégjobban rajzolni és ezért én sokkal jobban érzem magam a bőrömben, a rajzolás az életem részévé fog válni és datadom majd valakinek, ha majd van rá módom. Köszönök mindent!” Czelfl Nóra

Rajzolni jó! 

Erre biztos TE is emlékszel, ha visszagondolsz a felhőtlen gyermeki évekre, amikor elvárás nélkül alkottál szebbnél szebb királylányokat, kisautókat, tájakat.

Gyermeked még mindig így éli meg az alkotás örömét – hacsak nem kapott egy-egy jókora leértékelést, amitől inkább úgy gondolja, jobban jár, ha távol tartja magát a rajztól, mert abból csak baja lesz.

Legyen szó bármelyik végletről a gyermek rajztanfolyam feledhetetlen élményt fog nyújtani! S mi mutatná ezt jobban, mint korábban végzettek élménybeszámolói, amikről itt olvashatsz.

A Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamon könnyen elvégezhető feladatok segítségével pár nap alatt bebizonyosodik számára, hogy olyan dolgot KÉPES megvalósítani, amit soha nem gondolt volna. Ettől kinek ne javulna az önbizalma és erősödne meg az énképe? 🙂

Hány éves kortól?

Szeretettel várunk minden 9-13 éves gyermeket, aki szeretné fejleszteni kreativitását, rajzkészségét, koncentrációs és megfigyelési képességét.

 

gyermekrajztanfolyam2

Ár: 19 990 Ft

A tanfolyam díja tartalmaz egy komplett RAJZKÉSZLETET, valamint további MEGLEPETÉSeket. A tanfolyamon részt vevők továbbá 10 % örökös kedvezményt kapnak a Panton-tól. 🙂

Időtartam: 2 nap 9-16 óráig

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1.emelet 18-as kapucsengő

Nem kell mást tenned, mint az alábbi képre kattintani és bejelentkezni a tanfolyamra!

jobb_agyfeltekes_rajztanfolyam_gyerekeknek

Gyermek rajz Extra csomag!!!!

Jobb agyféltekés gyermek rajz I   

+   Jobb agyféltekés gyermek rajz II   esetén

 Ajándék Hogyan rajzolj tigrist színes ceruzával online videótanfolyammal ajándékozunk meg Március 31-ig!!!

A jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyam I. után az óriási sikerélmény miatt a csemeték lelkendezve kérlelik a szüleiket, hogy szeretnének jönni a Jobb agyféltekés gyermek rajz II-re is, hogy még jobban fejlesszék az itt szerzett tudásukat és újabb trükköket tanuljanak.

Jobb agyféltekés gyermek rajz II-n megtanuljuk az élethű ember ábrázolását és új rajzolási technikákat sajátítunk el mindezzel tovább növelve gyermeked önbizalmát, megfigyelését, koncentrációját.

Extra meglepetés gyermekednek!!!!

Jelentkezzetek most egyszerre:

 • a Jobb agyféltekés I és a
 • Jobb agyféltekés II tanfolyamra.

Utald el egyben a két tanfolyam díját és gyermeked ajándékba kapja a Hogyan rajzolj tigrist színes ceruzával online videó tanfolyamot 9 990Ft értékben.

szines ceruza

Az online tanfolyamból megtanulhatja:

 • a színelmélet alapjait,
 • pár színes ceruzás technikát és
 • lépésről-lépésre sajátíthatja el egy tigris megrajzolásának módját.

 

Botond véleménye a tanfolyamról:

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond

 

9 éves Lorin anyukájának beszámolója:

“Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket.

Azonban most valahogy máshogy tanul.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejlében.

Mivel “csak” 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás.”

8 éves Hanna anyukájának beszámolója a gyermek tanfolyamról:

“Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien.” Olvasd el a teljes beszámolót ITT.

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.