Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam I.

Sikerélmény, fejlődés szórakozva 9-13 éves gyermekednek!

Művészház, ahol gyermeked jól érzi magát és fejlődik is!

“Nagyon csodálatos képeket és élményeket szereztem. Minden egyes emlék belefúródott a szívembe. Szerettem itt tanulni és alkotni. Az élmény csodálatos volt számomra. A tanárok igazán kedvesek, viccesek és érdeklődők voltak. A segítségük nagyon sokat számított. Igazán élveztem ezt a két napos tanfolyamot. Köszönöm, hogy itt lehettem.” Győri Míra

Miről szól a Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek?

A Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyamon gyermeked játékosan, érdekes feladatokon keresztül megtanulja az arányos rajzolást, a különféle rajzeszközök használatát és az árnyékolás alapjait, hogy aztán kreatívan tudja alkalmazni önálló rajzokon.

Oktatóink elsődleges nézőpontja, hogy gyermeked jól érezze magát, szórakozva tanuljon és sikerélménye legyen.

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Mihály Kinga

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Nem kiabáltak és mindenkinek segítettek. Szeretnék még jönni.” Sánta Boglárka

“Nagyon sokat javultam rajzolásban, és azt is kösz, hogy most már lehet hogy le tudom győzni apukámat szemrajzolásban!” Vigh Léna

“Minden gyermek művész. A probléma az, hogyan maradjunk művészek amikor egyszer felnövünk.” Picasso

Miben segít gyermekednek a Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

✅   Megfigyelés fejlesztése:

Rajzolás közben észrevétlenül tanulja meg, hogy hogyan vegyen észre egészen apró részleteket is. Hisz rajza akkor lesz szebb és szebb, ha minél több részletet képes megfigyelni. Így elsődlegesen arra tanítjuk meg csemetédet, hogy képes legyen minél több mindent észrevenni. Ez az iskolás feladatokban is hasznos képesség lesz majd.

“Úristen! Nem is tudom, mivel kezdjem. Rengeteg mindent tanultam a tanfolyam alatt: türelem, megfigyelés, különböző eszközök. Nagyon jó volt, szeretnék jönni, meg persze összebarátkoztam a lányokkal. Várom a következő tanfolyamot! Megemlíteném a tanárt, tökéletesen tanított minket!” Bogi

✅  Koncentráció fejlesztése:

A megfigyeléshez természetesen koncentráció is kell, így rajzolás közben gyermeked koncentrációs képessége is automatikusan fejlődik.

✅   Pontos vonalvezetés:

Az iskolában gyakori probléma, hogy nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc. A Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyam során megtanítjuk gyermeked, hogy hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel  idővel javul a szépírása is.

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond

✅  Kitartás fejlesztése:

Rajzolás közben megtanulja, hogy bizony kitartónak kell lennie a sikerért. Oktatóink felkészülten segítik át az esetleges kudarcok leküzdését és kitartásra serkentik azon gyerkőcöket, akiknek erre szükségük lenne. A végére elkészült előtte-utána rajz pedig magáért beszél és kézzelfoghatóan odavarázsolja a kitartás dicsőséges eredményét.

✅  Hasonló érdeklődési körü barátokat találni:

A Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyamon rendszeresen alakulnak ki új barátságok a gyerekek között, amit a közvetlen, barátságos hangulat, az együtt dolgozás és a hasonló érdeklődési kör segít elő.

✅   Sikerélményt szerezni:

Persze a könnyen követhető és látványos technikának köszönhetően óriási sikerélménye is lesz, ami magabiztosságot ad számára az iskolában.

“Nagyon jól éreztem magam és extra büszke vagyok magamra. A tanárok is nagyon jó fejek voltak.” Dia

✅  Új rajzolási technikák:

A tanfolyam során olyan régi nagy művészek által alkalmazott technikákat tanulunk, amik nagyon egyszerűvé teszik a rajzolást, és amelyek segítségével könnyedén ér nagy sikereket.

“Nagyon nagy előrehaladást értem el a művészet világában és ez csak is az oktatónknak köszönhető.” Barna Balázs

✅  Önbizalom növelés:

Sajnos az iskolában a gyerkőcök sok leértékelést kapnak, ami bizony csorbát ejt az önbizalmukon. Tökéletes önbizalomturbót biztosít gyermeked számára a Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I., ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

“Sokat fejlődött a rajztudásom, de emellett az önbizalmam is nőtt és jó visszajelzéseket kaptam a rajzzal kapcsolatban. Mégjobban megszeretettem a rajzot és a kitartásra is megtanított.” Katona Zselyke Lili

✅  Feltöltő és kikapcsoló szabadidő:  

A mai gyerkőcöket bizony nehéz “leszedni” a telefonról. Folyton azt nyomkodják. A Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyamon tanult technikákkal azonban élmény a rajzolás, így a gyerekek szívesen alkalmazzák a tanultakat. 🙂

Szuper délutáni program lehet így csemetédnek a suli után kikapcsolódásként a jobb agyféltekés rajzolás, ami nem csak kikapcsolja és feltölti, de nagyon fejleszti a megfigyelését és koncentrációját is. 

“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia

“Most érzem az erőt!” Kinga

Mit figyeltek meg a szülők a rajztanfolyam után?

Lorin anyukájának beszámolója:

„Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összpontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejlében.

Mivel “csak” 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás.

A tudatosság a rajzokkal kapcsolatban érezhető. Keresi a kihívást jelentő képeket, és ha nem sikerül elsőre, akkor sem adja fel. Igaz, “kicsit” zavarja, de nekiugrik újra.” Annamari Anyuka

Hanna anyukájának beszámolója a gyermek tanfolyamról:

“Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien.”

↓ Olvass tovább! ↓

Gyerekszáj – Így érezték magukat nálunk a Fejlesztő Jobb agyféltekés rajztanfolyamon a gyerekek:

“Nagyon jó volt ez a 2 napos rajztanfolyam, mert nagyon sok technikát tanultam és megtanultam vonalról vonalra szépen rajzolni. Nagyon sok élménnyel és tudással gazdagodtam. Megtanultam olyan trükköket, amire nem jöttem volna rá magamtól.

Nekem sok gondom volt a technikákkal, de itt rájöttem több technikára, ötletre és trükkre. Lehetet az elkészült munkákra szivecskét gyűjteni és kisebb ajándékokra átváltani.

Mindenkinek CSAK ajánlan tudom ezt a tanfolyamot, akik fejlesztenék rajztudásukat, vagy csak épp szeretnének újabb és újabb technikákat tanulni, vagy csak simán szeretnek rajzolni. Köszönönet minden tudásért, amit kaptam!” Liza

 

“Egyszerűen zseniális volt! Sokat fejlődtem. A tanárom, Kata nagyon rendes velünk, nagyon türelmes.

Több részletet észreveszek a világban, egy picit elment a kedvem az egésznapos tévézéstől, tabletezéstől.

Egy kis önbizalmat adott, hogy “Én megtudom csinálni!”, “Én képes vagyok mindenre!“stb.

Szóval összevonva: Több táborba akarok menni! Ha milliomos lennék, akkor a pénzem felét tanfolyamra költeném. Örülök, hogy itt lehettem. Sok sikert a továbbiakban!” Bréda Katica Anna

 

“Nagyon boldog vagyok, mert soha sem gondoltam volna, hogy ilyeneket tudok rajzolni! Ez alatt a 2 nap alatt többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm!!!” Horváth Luca

 

„Remekül éreztem magam, és rengeteget tanultam ezen a tanfolyamon. Nagyon kreatív és nagyszerű volt. Mikor ránéztem a rajzaimra, úgy éreztem, hogy: Úristen, ezt én rajzoltam!? Nagyon jók a tanárok és jó barátokat is lehet szerezni.”

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a tanfolyamra?

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

“Nagyon tetszett ez a tanfolyam, nagyon sokat tanultam és örültem, hogy ilyen profi tárgyakkal rajzolhattam.” Darvas Linett

“Sokkal ügyesebb lettem, mint voltam. A papírceruzát nem is ismertem, de most már használni is tudom. Árnyékolásban nem voltam a legjobb. Nem hittem, hogy ennyit fejlődhetek. “A végtelenbe és tovább!!” Orosz Petra

 

Mit rajzolunk a tanfolyamon?

A tanfolyamon főként állatokat fogunk a gyerekekkel rajzolni. Miután megtanultuk az összes technikát, akkor elkészítjük az egyik kedvenc fő alkotást: a Papagájt! 🙂 Ez igen nagy sikert biztosít a csemetéknek. Majd ezután beleveselkedünk az emberi szem megalkotásába is.

“Lenyűgözött, hogy én ilyen szépen is tudok rajzolni.” D. Laura

Miért rajzolja mindenki ugyanazt a képet?

A Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I-en többféle, főként állatos képet rajzol majd gyermeked. Célunk, hogy a technikát minél alaposabban és mélyebben át tudjuk adni számára, hogy otthon önállóan is alkalmazni tudja. Ezért vannak olyan feladatok, amit együtt haladva készítünk el lépésről-lépésre és mindenki ugyanazt rajzolja.

9 év és több ezer gyermek oktatása után azt tapasztaltuk, hogy ez az a módszer, aminek a segítsével gyermeked a legnagyobb és legstabilabb tudást fogja kapni.

Kicsi koruk óta a gyerekek utánzással és gyakorlással tanulnak meg dolgokat például beszélni és járni. A rajzolásnál is hasonlóképpen van. Ha megmutatjuk számára, hogy pontosan hogyan fogja a ceruzát és hogyan rajzoljon arányosan és hogyan árnyékoljon, akkor fényévekkel hamarabb meg fog tanulni rajzolni, mintha csak leültetjük egy papír elé, hogy csinálja.

A technikák megtanulását követően azonban csemetéden és kreativitásán lesz a sor és a papgájt már úgy készíti el, hogy ő mondja meg, hogy a tanultak alapján mit, hogyan fog csinálni.

Mettől meddig tarta a tanfolyam?

A 2 napos Jobb agyféltekés rajztanfolyam reggel 9-től délután 16:00-ig tart. Délben tartunk egy órás ebédszünetet és délelőtt, délután is van egy-egy szünet.

“Nagyon jó volt. Sokat tanultam. Csak kár, hogy két napos. Lehetne akár egy hetes, vagy hónapig tartó is. Én szeretnék menni az összesre.” Szalai Noémi

“Nagyon jól éreztem magam és szerintem érdemes volt korán felkelni, mert nagyon sokat tanultam és fejlődtem. Legalbb így már rendesen is tudok rajzolni. Sok embernek tudom ajánlani.” Zoé

Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára, így végig lelkesek és alig várják a következő napot!

“Az első napon még egy kicsit izgultam, de utána már nem. Nagyon vártam már hogy mit csinálunk. A nap végén már alig vártam, hogy holnap jöhesek. Nagyon jó volt!” Mattes Droina

Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészházban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat, de van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet. Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.

“Nagyon sokat változtam a két nap alatt. Mindenkinek tudom ajánlani a nyári tábort is, mert ha itt két nap alatt sokat elértem, akkor egy hét alatt hétszer annyit meg lehet tanulni.” Égő Huba

Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez?

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, esetleg kurdarcuk volt benne.

Miért válassz minket?

 • A Művészház gyermek tanfolyamai 10 év tapasztalata alapján lettek kialakítva kifejezetten 9-13 éves gyerekek számára.
 • Játékos rajztanfolyamunkon az elmélet, a gyakorlat és a kreatív feladatok biztosítják, hogy gyermeked végig élvezze a tanulást és lelkes maradjon.

“Nagyon jól éreztem magam és sok új technikát is tanultam. Ez nekem nagyon ritka, hogy élveztem a tanulást, de most tejesült. Köszönöm ezt az élményt!”  Egyed Hilda

 • Mivel tudjuk, hogy a szülőknek fontos a jó időpont, ezért a gyakran induló képzéseink bőséges kínálatból nyújtanak választási lehetőséget.
 • A Művészház Magyarország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája. Budapesten kívül országszerte találkozhatsz képzéseinkkel.
 • Rajztanfolyamunk nem csak a program van a gyerekek számára kialakítva, de külön az ő igényeiknek berendezett teremmel várjuk az alkotni vágyókat.
 • Tanfolyamainkon nem csupán “gyermekmegörzésre” számíthatsz, hanem valódi fejlődésen megy át csemetéd.
 • Központi elkelyezkedésű helyszínünk könnyen megközelíthető a város számos pontjáról.
 • Barátságos és kedves ügyfélszolgálatunk mindig örömmel várja megkereséseteket.
 • Közel 15 féle további kifejezetten gyermekeknek szóló tanfolyam közül tudtok választani, ha szeretnétek tovább fejlődni.
 • Gyakorlott oktatóink kifejezetten gyermekek képzésére vannak szakosodva.

 

“Szerencsés vagyok, amiért itt lehettem.” Lőrincz Evelin

9+1 ok, amiért érdemes elhoznod gyermeked:

✅ Szuperul fogja magát érezni

✅  kiemelkedően jobb lehessen társainál, amivel figyelmet és elismerést kap tőlük

✅ Fejlődik gyermeked képessége

✅ Óriási sikerélményben lesz része

✅ Új rajzolási technikákat tanul

✅ Nő az önbizalma

✅ Javul a koncentrációja

✅ A kistesó mellett most alkotásával ő is kiemelt figyelmet kap

✅ és olyat csinálhat, amit szeret

✅ Végre egy hétvégére nem a telefont bújja, hanem kreatív és fejlesztő dolgot csinál

“Én nagyon sok dolgot megtanultam belőle. Azt tanultam meg, hogy sose szabad abbahagyni.” Laapatti Petra

Miért érdemes most regisztrálnod a rajztanfolyamra?

24 990 Ft helyett

21 990 Ft

 

↓ Olvass tovább! ↓

“Esküszöm, 3 hétig sem unnám meg a tanfolyamot…. Mindenki nagyon aranyos volt. Imádtam itt lenni.”

Brauner Virág

Extrák, amikkel még meglepünk:

 • Gazdagon felszerelt rajzcsomag, 
 • Az elvégzett feladatokért kapott jutalom ajándékok a tanfolyam alatt,
 • Örökös 10%-os ajándékkártya a Panton Művészboltba és az Artwebshopba, hogy még könnyebben tudjátok pótolni az elkopott rajzeszközöket.

“Az oktatók igazságosak és kedvesek voltak. Sokat tanultam és nagyon élveztem. Örülök, hogy a munkámért dícséretet, oklevelet és szivecskét kaphatok, amit rajzkellékre válthatok be. Nagy lehetőség volt! Köszönöm!” Bunford Laura

Nem kell mást tenned, csak kiválasztanod a lent található időpontok közül a számotokra legjobb időpontot és kitölteni a jelentkezési lapot. Várunk sok szeretettel Benneteket!

100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A jelentkezés visszaigazolásával egy időben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
 • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
 • A tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.

“Nagyon érdekes, vicces volt. Új technikákat tanultam, amiket talán a tanfolyam nélkül soha nem használtam volna.” Kruzsics Réka

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • Add meg kuponkódodat, ha van.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó képgalériánk

AJÁNDÉK!

Ingyenes Online Rajztanfolyam az alapoktól a portré rajzolásig

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.