Több van benned

Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam II.

Művészház, ahol gyermeked jól érzi magát és fejlődik is!​

Online Rajz- és festőtanfolyamok
GIGA AKCIÓVAL!

Válaszd ki az egyéniségedhez illőt

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS, KORLÁTLAN ISMÉTLÉS, SIKERGARANCIA

Az iskolában gyermekednek jó teljesítményremegfigyelésre és koncentrációra van szüksége.

Íme egy tuti TIPP, hogy hogyan fejlessze mindezeket úgy, hogy ne egy kötelező kényszer legyen, hanem még élvezze is.

 

Emeld a megfigyelési képességét és koncentrációját egy új dimenzióba és hozd el őt a Jobb agyféltekés rajz II-re, ahol nem csak új technikákat tanul és leesik az álla, hogy milyen fejlődésre képes a Rajz I. óta, de ezen a tanfolyamon még mélyebben elsajátítja a részletek megfigyelését.

Emeld képességeit új magaslatokba! Sajátítsa el a rajzolás királyát: a portré rajzolást!

Ti már pontosan tudjátok, hogy micsoda sikerélményt nyújt a Művészház Jobb agyféltekés rajztanfolyamán tanult technikával alkotni.

 

A Jobb agyféltekés rajz II-n a rajzolás csúcsa a portré rajzolás vár gyermekedre!

“Nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett. Az oktató is nagyon kedves volt, és a társaság is jó volt. A Kezdő I. óta eléggé sok, hasznos módszert felejtettem el. De ennek a tanfolyamnak köszönhetően felelevenítettem őket, aminek kifejezetten örülök.

Imádok rajzolni, és ezek után több lelkesedéssel, és tudással fogok nekiállni egy rajznak. Sajnos az utóbbi időben keveset rajzoltam, de nem fogom megengedni, hogy ez újra bekövetkezzen. Köszönök mindent! :)”

M. Vivien

Szülőként megnyugtató

Szülőként megnyugtató, hogy amellett, hogy olyat csinál, amit szeret ráadásul még fejlődik a:

 • kézügyessége,
 • kreativitása,
 • finommotorikája,
 • sőt az önbzalma is tovább nő csemetédnek.

Így a nálunk töltött idő nem csak szórakoztató, hanem hasznos és fejlesztő is!

“Szereztem új barátokat, nagyon jól éreztem magam és sokat fejlődtem. Nagyon nagy volt az előző és az utolsó portrém között a különbség. Ezen látszik, hogy nagyon megérte erre a táborra jelentkezni. Ezentúl is akarok még jönni.” Pugymer Zalán

Ezért most új kalandokra hívjuk gyermeked a Művészházba, ezúttal a Jobb agyféltekés gyermek rajz II-re!

“Nagyon örülök, hogy ennyit fejlődtem, sosem gondoltam volna, hogy így tudok rajzolni. Nagyon jól elmagyarázta az oktató a különböző technikákat, és ami még jobb: láthatóan, érthetően mutatta be. Csak pozitív élményeim vannak a tanfolyammal kapcsolatban.” Góré Boglárka

↓ Olvass tovább! ↓

Mit tanulunk?

– Fő témánk a portré rajzolás. Sok felnőttnek az ember és portré rajzolás egy lehetletlennek tűnő feladat és kudarcként emlékszik vissza a rajzórákra.

– A jó hír, hogy gyermekednek a Rajz II elvégzése után nem jelent gondot egy portré elkészítése, hisz pontosan tudja hogy hogyan álljon neki és varázsoljon olyan rajzot, amit még akár egy felnőtt is megírigyelne.

– A portré elkészítésén túl olyan rajzolási technikát tanulunk, ami már elhagyja a Rajz I-en tanult módszert és egy új magasabb szintre emeli azt.

“Először is nem tudtam, hogy mi fog történni a rajz II-es tanfolyamon, mivel a rajz I-en már elég sok mindent tanultunk. De aztán, amikor elkezdtünk rajzolni, és már az árnyékolásnál tartottunk, akkor rájöttem, hogy még azért elég sok mindent nem tudok. Babó Botond

– Külön kitérünk a bőr, haj, száj, orr ábrázolására is.

– Megnézzük, hogyan lesz csillogó a szem, mitől válik egységessé a bőr ábrázolása, valamint, hogy miként legyenek élettel teltek az ajkak.

– Egy szóval új trükkökkel és titkokkal várjuk azokat a gyerekeket, akik szívesen fejlesztenék tovább tudásukat vagy szeretnének embereket rajzolni a későbbiekben.

“El sem tudtam volna képzelni, hogy ilyeneket fogok tudni rajzolni. Amikor megláttam a kinyomtatott fotót, azt hittem ezt biztos nem fog sikerülni. És nagyon meglepődtem a második rajzomon, mert sokkal jobban sikerült az első rajzomnál. Sok különbség volt köztük.

És boldog vagyok, hogy ennyit fejlődött a rajztudásom, pár nap alatt. Köszönöm, hogy megtanítottatok ezekre a mozdulatokra, trükkökre, mert így sokkal könnyebb a rajzolás! Nagyon tetszettek a tanfolyamok! A Mangáson is ott leszek! (Apáékkal meg van beszélve)”

Halász Réka

↓ Olvass tovább! ↓

Mit fejleszt a tanfolyam?

 • fókuszáltan figyelni, megfigyelni
 • észrevenni a sokatmondó részleteket is, ahelyett, hogy felületesen átsiklana a lényegen
 • részleteket belehelyezni az egészbe

“A portrém nagyon szép lett és olyan, mint ha nyomtatva lenne. Órákig rajzoltuk ugyanazt a képet, de megérte!” Gyócsi Jázmin

 • ösztönzi arra, hogy egy helyzet megoldásakor többféle megoldás után kutasson
 • ne adja fel rögtön az első akadálynál
 • élvezettel adja át magát annak, amivel éppen feladatszerűen foglalkozik

“Nagyon jól éreztem magam. Az oktató nagyon kedves és segítőkész. Az utolsó nap rajzolt portrémmal nagyon elégedett vagyok. Én látom a változást. A tanfolyamnak köszönhetően sokkal szebben és magabiztosabban rajzolok.” Kovács Lilia

7+1 ok, amiért hozd el gyermeked a Rajz II-re!

✅  rajztudását újabb magasságokba emelhesse: 😍El tudod képzelni, hogy micsoda büszkeséget élhet át gyermeked, amikor egy ilyen képet rajzol ✏️meg saját kezével? 🕺

✅  fejlődhessen

“Nagyon brutálisan látszik, hogy mennyit fejlődtem.” Papp Nikolett

✅  kiemelkedően jobb lehessen társainál, amivel figyelmet és elismerést kap tőlük

✅   olyat csinálhasson, amit szeret

✅  új kapcsolatokat teremtsen

✅  kikapcsolódjon a suli terhe alól

✅végre ne a mobilját bújja, hanem valami kreatív, fejlesztő dologgal foglalkozzon

Sok szülő rémálma, hogy a gyerek folyton a mobilját bújja és alig foglalkozik valami más kikapcsoló, fejlesztő dologgal.

✅  és még ő nálunk szuper jól érzi magát, szabadon intézhesd a dolgaid, vagy pihenj egy jót.

“Nekem nagyon tetszett a tanfolyam, mert új technikákat tanultam meg, amik használatával élethűbbé tehetem a rajzom. A tanfolyam alatt volt olyan, hogy árnyékoltam egy szemet, és nagyon belemélyedtem, csak a vonalakra, és az árnyékokra figyeltem, és amikor megnéztem messzebbről a szemet, láttam milyen élethű és milyen jól sikerült. Csak az volt a gondolatomban “Mit csináltál Kinga?” Soha sem gondoltam volna, hogy ilyet is tudok, és ezen nagyon meglepődtem. Nekem ez tetszett a legjobban a tanfolyamban :)”

Ny. Kinga

További tudnivalók:
Előképzettség: Rajz 1-et végzetteknek
Időtartam: 2 egymást követő nap 9-16 óráig

“Szuperul éreztem magamat, mert sokat nevettünk és nagyon kedves volt mindenki. Sokkal többet tudok, s ezt az eredményt a képeken lehet látni, és tényleg úgy néz ki a portré mintha igazi lenne és olyan, mint a fotó. Nagyon kedvesek voltatok ti is és nagyon sokat tanítottatok nekünk, amit most már tudunk használni.” Ecseki Júli

Jelentkezés menete

Válaszd ki az időpontot

Jelentkezz

Igazolj vissza

Gyere el

Érezd jól magad

Garancia

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, vagy megismételheti azt.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Választott időpont

2020-12-21, 2021-02-13, 2021-03-06, 2021-03-27, 2021-04-01, 2021-04-03, 2021-04-05, 2021-06-30, 2021-07-14, Ajándékkártya

Tanfolyam helyszíne

A választott időponttól függő, BAJCSY, Budapest, Eger, Győr, Nyíregyháza, Pécs

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

24.990 Ft 23.990 Ft

Foglald le a helyed most!

Törlés

  Örülünk, hogy itt jártál! :)

  Folytatódjon otthon is az alkotás!

  Mielőtt elmennél, kérd Ingyenes napi rajztippjeidet

  Írd be a neved, e-mail címed, és kapcsolódj ki alkotással!