3D-s rajztábor

Vesd bele magad a szünidőbe a Művészházzal!

A 3D-s haladó rajztábort minden, legalább Rajz I-et vagy Jobb agyféltekés kezdő rajztábort végzett tanulónknak örömmel ajánljuk. Számos újdonság, kalandos és izgalmas feladatok várnak a gyerekekre. Ha még nem jártál nálunk rajztanfolyamon, akkor nézd meg Kezdő rajztáborunkat.

Mit tanulunk?

A gyerekek megismerkednek a 3D-s rajzolás különféle technikáival. Sorra vesszük az optikai csalás trükkjeit és olyan képeket alkotunk, amelyek kiemelkednek a papírból.

Természetesen most is jár a szívecske az elvégzett feladatokért, amiket értékes ajándékokra válthatnak a diákok.

A rajztábort rövid ismétléssel fogjuk kezdeni, hogy felelevenítsük a tanfolyamon tanult módszereket. Így könnyebben tudunk majd haladni és megtanulni a sok újdonságot.

A haladó rajztábor tovább fejleszti a gyerekek rajztudását. Segít jobban begyakorolni az ezelőtt tanultakat, emellett ha valamiben otthon elakadtak, tudnak segítséget kérni.

A haladó rajztábor programjában 3 dimenziós képeket készítünk:
Egy olyan különleges technikának az elsajátításával, ahol a gyerekek által készített kép úgy tűnik, mint ha valóságosan kiemelkedne a papír síkjából. A 3 dimenziós képek rajzolása esetén több lenyűgöző technikát és stílust is elsajátítunk.

Jelentkezzetek most a 3D-s rajztáborba és éljük át együtt az alkotás izgalmait! Minden végzősünket szeretettel várjuk vissza!

Információk:

  • Korhatár: 9-13 éves korig
  • Előképzettség: Kezdő tábor vagy Rajz 1.
  • A foglalkozások minden nap 9:00-16:00 között zajlanak. Érkezzetek kérlek 8:45-kor, hogy legyen idő elfoglalni a helyeket, elpakolni az ételt, kitölteni a jelentkezési lapot, stb.
  • Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1. emelet 18-as kapucsengő
  • A jelentkezés  a teljes összeg befizetésével válik véglegessé, mivel csak így tudjuk biztosítani a helyet a résztvevőknek.

Felszerelés

Kérlek, hozzátok magatokkal a Jobb agyféltekés kezdő rajztáborban kapott felszerelést. A tábor a Lehel csarnok szomszédságában kerül megrendezésre. A tábor nagyszünetében kimegyünk a közeli játszótérre játszani.

Jelentkezzetek most a haladó rajztáborba és éljük át együtt az alkotás izgalmait!

Minden végzősünket szeretettel várjuk vissza!

Ha már befizetted az összeget, de mégsem tudtok eljönni a tanfolyamra, akkor a következő lehetőségeid vannak:

   1. 15 nappal a rajztábor első napja előtti lemondás esetén az időpont díjmentesen módosítható, vagy a teljes összeg visszajár.
   2. 14-8 nappal a rajztábor első napja előtti lemondás esetén 5 000 Ft a lemondási díj.
   3. 7-0 nappal a rajztábor első napja előtti lemondás esetén 10 000 Ft a lemondási díj.
   4. Lemondás esetén lehetőséged van más időpontban felhasználni a befizetett összeget az első alkalommal. Ha akkor is lemondod, abban az esetben 5 000 Ft lemondási díjjal kell számolni.

Várunk sok szeretettel egy élménydús nyári kreatív kalandra! 🙂

jelentkezés

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.