Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Mit csinálj 9-13 éves gyermekeddel a tavaszi szünetben, amikor szeretnéd lekötni a figyelmét és egyúttal szórakoztatni, amíg Te dolgozol?

A jobb agyféltekés gyermek rajztábor egy klassz felfedezős program, a gyermeked ugyanis felfedezheti a benne rejlő tehetséget!

Rajztábor gyerekeknek: ilyen eredményekre a legoptimistábbak sem számítanak
Budapest 2017.

Aki szeret rajzolni, az élvezi a rajzolás minden egyes pillanatát. A jobb agyféltekés rajzolás segítségével a gyermek rajztudása nagy mértékben fejlődik, és olyan rajzokat lesz képes elkészíteni, amit soha nem gondolt volna magáról.

A gyermek technikailag sokkal magasabb szintre lép, a kezdeti sikerélményeket pedig újabbak fogják követni az iskolában. Nemcsak a rajzolás terén! Fejlődni fog a koncentrációs és a megfigyelőképessége is, ami könnyebbé teszi majd a tanulás folyamatát.

Minden olyan 9-13 évesnek itt a helye, aki:

 • szeret rajzolni
 • szeretné fejleszteni a rajztudását
 • sikerélményre vágyik
 • jófej tanároktól szeretne tanulni, akik az ő nyelvét beszélik
 • klassz tábort keres, ahol felhőtlen kikapcsolódás várja, és új barátokat is szerezhet

Gyerekbarát és szülőbarát felügyelettel!

Mert az iskolaszünetek hosszúak, és nincs szülő, akinek ennyi szabadsága lenne…

.

“Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

Ihász Hanna Viktória

Azonban nem csak gyermeked rajztudása és a kreativitása fejlődik a tanfolyam végére, hanem mindeközben remekül is érzi magát. Nálunk a Művészházban elsődleges a közvetlen, baráti és kedves hangulat. A célunk, hogy a fejlődés mellett remek élmény is maradjon a nálunk töltött idő, így oktatóink mind nagyon figyelnek erre.

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”

Cséri Karina

Miket tanulunk?

 • A rajztáborban megtanul olyan iskolában nem tanulható rajztechnikákat, amelyekkel könnyedén tud arányosan rajzolni.
 • Megtapasztalja, hogy a régi nagy művészek hogyan tanultak meg élethűen alkotni.
 • Elsajátít olyan különleges árnyékolási technikákat, amelyekkel sokkal élethűbb képeket tud a papírra varázsolni.
 • Így óriásit nő az önbizalma.
 • Ráadásul a gyermeked nem csupán a rajztudásában fog fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznára válik a jobb agyféltekés rajztábor.
 • A rajztábor segíthet fejleszteni a koncentrálást, a megfigyelést, ami a tanulásban is fontos.
 • Javíthat a gyermek kézügyességen és az írásképen is.

“Az iskolában is sikere volt, bemutathatta, hogy mivel töltötte a hétvégét, megcsodálták a rajzait, elmesélte a tanult technikákat, és ettől, ha lehet, még több energiát kapott. Úgy mesélte el otthon az iskolai bemutatóját, mint valami nagyon különleges csodát. (…)

Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket. Azonban most valahogy máshogy tanul.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejlében.”

Gulyás Annamária (anyuka)

Helyszín

A rajztábor a város szívében, nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Lehel térnél kerül megrendezésre. A XIII. kerület magas szintű fejlesztésének köszönhetően a közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel.

Játék

A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet, hanem ebéd után kimegyünk a közeli szuper játszótérre, ahol még jobban megismerkedhetnek egymással a gyerekek, egy kicsit kifutkározhatják magukat, hogy délután újult erővel vessük bele magunkat a rajzolásba.

Rajz felszerelés

A rajztábor első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd. Ezt plusz ajándékként nyújtjuk számotokra. 🙂

Mindezen felül meglepünk egy 10%-os ajándékkártyával is, amelyet a Panton művészellátó boltban tudsz felhasználni korlátlan számban, amennyiben felmutatod a kártyánkat! 🙂

Étkezés

Az étkezés több módon is megoldható. Hozhattok otthonról is ebédet, de van lehetőség reggelente ebédet is rendelni, így délre melegen érkezik meg az ebéd.

Meglepetés!!

Ha most jelentkezel és január 31-ig kifizeted a tanfolyamod díját, akkor ajándékba kapja gyermeked a Színes Ceruzás oktató DVD-t 9 990 Ft értékben! 🙂

Több akciós kedvezmény nem vonható össze!

szines ceruza

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

A tanfolyam lemondása, vagy módosítása:

 1. 15 nappal a rajztábor első napja előtt a tanfolyam lemondható a teljes összeg visszajár.
 2. 14-8 nappal a rajztábor első napja előtti lemondás esetén 5 000 Ft a lemondási díj.
 3. 7-0 nappal a rajztábor első napja előtti lemondás esetén 10 000 Ft a lemondási díj.
 4. Lemondás esetén lehetőséged van más időpontban felhasználni a befizetett összeget.

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.