Fesd Magad Nap – Kalapos nő

Vibráló színek, alkotás és öröm!

 

Ez vár rád  a következő Fesd Magad Napon, ahol nincs más csak Te, a fejlődés és a színek kavalkádja.
Válaszd ki neked tetsző képet, jelentkezz be az Örömfestésre és add át magad az ecset varázsának!

Válassz a következő képekből:

“Minden egyes alkalommal nőtt az önbizalmam, hogy újra képes voltam megalkotni egy olyan képet, amiről előtte kétségeim voltak.”

festőkés

Ezt mindenképp ki kell próbálnod!

 

Következő Fesd Magad Nap:

Február 3. – Kalapos nő
Egy igazán titokzatos hölgy kerül ezen a napon a vászonra! Nemcsak megfesteni lesz öröm, de kitenni az otthonodban is, ezt a csodás képet! Fesd meg Te is!

További képek és időpontok:

Február 23.
Afremov: Júliusi napsütés – Február vége lévén, már vágyunk a melegre, napsütésre! Ezen a napon csodás napsütötte hangulatot varázsolhatsz a vászonra. Ragadj ecsetet és fesd meg ezt a mediterrán hangulatú képet! 

Március 15.
Csónakos tájkép – Tavaszodik, ezért színes vizekre evezünk. Tükröződés a vízen, 3 színpompás csónak, ezt festheted meg egyetlen nap alatt. Nyugodt, kellemes hangulatú kép, és ugyanilyen hangulatban lesz részed itt a tanfolyamon is! Várunk sok szeretettel!

Április 13.
Tópart – A tavasz élénk színeivel várunk ezen a Fesd Magad Napon! Hihetetlen színek, csodás látvány, egy gyönyörű tópart, aminek a megfestése csak rád vár! Legyen egy ilyen varázslatos képed a te szobád falán is! Fantasztikus kép, fantasztikus hangulat! Várunk Téged is!

  

Mi vár rád a tanfolyamon?

 • Új festési technikákat tanulsz, hisz minden képnek meg van a sajátossága, ahogyan meg kell festeni, így a különböző képeken más-más technikákkal gyarapodik tudásod
 • Instant sikerélményben lesz részed, hisz a nap végére egy saját magad alkotta képpel térsz haza
 • Egy teljes nap kikapcsolódás
 • Fejlődés
 • Öröm
 • Elégedettség, amikor a saját magad készítette képet a kezedben tartod

“Szuper csapat, szuper tanár, szuper tanfolyam. Rengeteg újdonságot tanultunk, amiből a végén csodák születtek. Köszönjük az útmutatást, ami rengeteg erőt ad a jövőben is, hogy további gyönyörűségek készüljenek.”  Vári-Vörös Mónika

Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyamon lépésről-lépésre készíted el az adott nap festményét, ahol képenként más-más technikával ismerkedhetsz meg. Semmilyen előképzettségre nincs szükség a részvételhez. A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén követhető legyen és biztonsággal készíthesd el az alkotásod.

Ha szeretnél megismerkedni a festészettel és jól érezni magad, akkor ez a tanfolyam a tökéletes választás számodra. Az általad választott képeket vászonra akrillal készíted el.

“Főleg a színkeverés, az amiből sokat tanultam. A tanfolyamok mindig újat adnak, sokat merítek belőle.”

Gyakran ismételt kérdések:

·       Mennyi idő áll rendelkezésemre?
A Fesd Magad Nap – Örömfestésen egy egész nap rendelkezésedre áll, hogy megtanuld a festészet lépéseit egy üres vászontól egészen az elkészült alkotásig.

·       Szükséges Előképzettség?
Nem. A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy bárki, aki festeni szeretne előképzettség nélkül sikerrel elvégezhesse.

·       Milyen eszközöket hozzak magammal?
Semmilyen eszközt nem szükséges magaddal hoznod. Mindent mi biztosítunk számodra.

·       Mit fogunk festeni?
Minden napnak más a témája, így szabadon választhatod ki a számodra szimpatikus képet, amit szívesen látnál a szobád falán, vagy ajándékoznál el valakinek.

·       Érdemes több tanfolyamra is eljönnöm?
Igen. Hisz minden kép más, így más-más technikákat tanulhatsz meg az adott kép elkészítésénél és így növelheted a tudásod.

·       Milyen anyagokkal dolgozunk?
A tanfolyamon akril festékkel dolgozunk, ami sűrűn, a tubusból használva olajfestékhez hasonló hatást kelt. Azonban az előnye, hogy gyorsan szárad, vizes alapú, így könnyebben kezelhető.

·       Hány éves kortól lehet részt venni a Fesd Magad Nap – Örömfestésen?
A tanfolyamon 14 éves kortól várjuk a festeni vágyókat.

·       Tudok kedvezményt kapni?
Igen! A “Te meg Én” kedvezmény keretében, ha magaddal hozol valakit, akkor 10% kedvezményt kapsz a tanfolyamod árából.

 

Miért hallgass ránk?

A Művészház közel 8 éve foglalkozik felnőtt és gyermek rajzoktatással és több mint 8000-en vettek már részt tanfolyamainkon. Oktatóink tapasztaltak és folyamatosan képződnek, hogy a kurzusokon a lehető legtökéletesebb és legteljesebb körű tudást tudják átadni.

Diákjaink többsége a nálunk készült rajzok magas színvonala, az oktatás széleskörű alapossága és tanfolyamaink barátságos légköre miatt választanak bennünk.

Íme pár vélemény:

“A Művészház “mesterei” nem akarnak betörni, nem akarnak szabályok, keretek és határok közé szorítani – ők azt akarják hogy szárnyalj szabadon! Az elején elmondják az alapszabályt – talán nem is szabályok ezek, hanem a sikered receptjei. De hogy ezt Te hogyan alkalmazod ezt is rád bízzák!” Viktória

“A csapat szuperül van összeállítva, ami sokat segít a jó hangulat kialakításában. A tanfolyam felépítése logikus és nagyon jól rávezet a lényegre bárkit, akinek nincs tapasztalata.” Baranyai Beáta

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.