Fesd Magad Nap

Sikerélmény, alkotás és öröm!

Ez vár rád  a következő Fesd Magad Napon, ahol kellemes környezetben, egy jól képzett oktató, szakmai tanácsai segítségével elkészítheted a számomdra kedvelt kép alapján a saját alkotásodat!

Válaszd ki neked tetsző képet, jelentkezz be az Örömfestésre és add át magad az ecset varázsának!

Válassz a következő képekből:

Vibráló nyár a vízen – Tükröződési technika

Tavaszodik, ezért színes vízekre evezünk. Mit szólnál, ha hamarosan a szobád  falán díszelegne ez a csónakos kép? Ráadásul úgy, hogy te magad festetted!

Ismerd meg az egyik legnépszerűbb festési technikát: a tükröződést. Elsőre nehéznek tűnik, de ha megtanulod a trükkjeit, magad is meglepődsz, hogy mire vagy képes!

A hosszú tél után különösen szívet melengető már megfesteni is ezt a színpompás képet, hát még odahaza nézegetni minden nap a faladon. 🙂 Rögtön beköltözik otthonodba a nyár!

Szóval nincs más dolgod, mint egy teljes nap ÉNIDŐT szánni magadra és minden más kényeztetésről mi gondoskodunk: eszközök, jó hangulat, kellemes légkör, nyugodt zene, felkészült oktató, teljes kikapcsolódás és egy saját készítésű festmény, amit hazaérve már csak ki kell akasztanod egy szögre!

“Minden egyes alkalommal nőtt az önbizalmam, hogy újra képes voltam megalkotni egy olyan képet, amiről előtte kétségeim voltak.”

festőkés

Ezt mindenképp ki kell próbálnod!

További képek és időpontok:

Április 13.
Tópart – A tavasz élénk színeivel várunk ezen a Fesd Magad Napon! Hihetetlen színek, csodás látvány, egy gyönyörű tópart, aminek a megfestése csak rád vár! Legyen egy ilyen varázslatos képed a te szobád falán is! Fantasztikus kép, fantasztikus hangulat! Várunk Téged is!

  

Mi vár rád a tanfolyamon?

 • Új festési technikákat tanulsz, hisz minden képnek meg van a sajátossága, ahogyan meg kell festeni, így a különböző képeken más-más technikákkal gyarapodik tudásod
 • Instant sikerélményben lesz részed, hisz a nap végére egy saját magad alkotta képpel térsz haza
 • Egy teljes nap kikapcsolódás
 • Ötltek, tanácsok,
 • Fejlődés
 • Alkotás Öröme
 • Önbizalom
 • Elégedettség, amikor a saját magad készítette képet a kezedben tartod

“Szuper csapat, szuper tanár, szuper tanfolyam. Rengeteg újdonságot tanultunk, amiből a végén csodák születtek. Köszönjük az útmutatást, ami rengeteg erőt ad a jövőben is, hogy további gyönyörűségek készüljenek.”  Vári-Vörös Mónika

Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyamon lépésről-lépésre készíted el az adott nap festményét, ahol képenként más-más technikával ismerkedhetsz meg. Semmilyen előképzettségre nincs szükség a részvételhez. A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén követhető legyen és biztonsággal készíthesd el az alkotásod.

Ha szeretnél megismerkedni a festészettel és jól érezni magad, akkor ez a tanfolyam a tökéletes választás számodra. Az általad választott képeket vászonra akrillal készíted el.

“Főleg a színkeverés, az amiből sokat tanultam. A tanfolyamok mindig újat adnak, sokat merítek belőle.”

Gyakran ismételt kérdések:

·       Mennyi idő áll rendelkezésemre?
A Fesd Magad Nap – Örömfestésen egy egész nap rendelkezésedre áll, hogy megtanuld a festészet lépéseit egy üres vászontól egészen az elkészült alkotásig.

·       Szükséges Előképzettség?
Nem. A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy bárki, aki festeni szeretne előképzettség nélkül sikerrel elvégezhesse.

·       Milyen eszközöket hozzak magammal?
Semmilyen eszközt nem szükséges magaddal hoznod. Mindent mi biztosítunk számodra.

·       Mit fogunk festeni?
Minden napnak más a témája, így szabadon választhatod ki a számodra szimpatikus képet, amit szívesen látnál a szobád falán, vagy ajándékoznál el valakinek.

·       Érdemes több tanfolyamra is eljönnöm?
Igen. Hisz minden kép más, így más-más technikákat tanulhatsz meg az adott kép elkészítésénél és így növelheted a tudásod.

·       Milyen anyagokkal dolgozunk?
A tanfolyamon akril festékkel dolgozunk, ami sűrűn, a tubusból használva olajfestékhez hasonló hatást kelt. Azonban az előnye, hogy gyorsan szárad, vizes alapú, így könnyebben kezelhető.

·       Hány éves kortól lehet részt venni a Fesd Magad Nap – Örömfestésen?
A tanfolyamon 14 éves kortól várjuk a festeni vágyókat.

“Szép a helyszín, kedves emberek, jó csapat, színvonalas oktatás, kedves, segítőkész oktató.” O. Ibolya

Miért hallgass ránk?

A Művészház közel 8 éve foglalkozik felnőtt és gyermek rajzoktatással és több mint 8000-en vettek már részt tanfolyamainkon. Oktatóink tapasztaltak és folyamatosan képződnek, hogy a kurzusokon a lehető legtökéletesebb és legteljesebb körű tudást tudják átadni.

Diákjaink többsége a nálunk készült rajzok magas színvonala, az oktatás széleskörű alapossága és tanfolyamaink barátságos légköre miatt választanak bennünk.

Íme pár vélemény:

“A Művészház “mesterei” nem akarnak betörni, nem akarnak szabályok, keretek és határok közé szorítani – ők azt akarják hogy szárnyalj szabadon! Az elején elmondják az alapszabályt – talán nem is szabályok ezek, hanem a sikered receptjei. De hogy ezt Te hogyan alkalmazod ezt is rád bízzák!” Viktória

“A csapat szuperül van összeállítva, ami sokat segít a jó hangulat kialakításában. A tanfolyam felépítése logikus és nagyon jól rávezet a lényegre bárkit, akinek nincs tapasztalata.” Baranyai Beáta

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 • Megjegyzés

  A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő vezetékneve
 • gyermek tanfolyam esetén a szülő/gondviselő keresztneve
 • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.