Egy mozdulat festés tanfolyam

Az Egy mozdulat festés egy különleges festési technika, amellyel látványosan és gyorsan készíthetsz csodás formákat legyen az virág, pillangó, vagy számtalan más forma.

Ezt a technikát használhatod számos helyen kreatívan: papíron, vásznon, bútoron, falon, dobozon, műkörmön és sok más helyen! Egy kifogyhatatlan technika, amivel csodálatossá varázsolhatod a környezeted és sok-sok örömöt ad számodra az alkotás során!

Mi ez a tanfolyam?

A tanfolyam megtanít számodra egy olyan látványos festési technikát, aminek a segítségével egyetlen mozdulattal festhetsz szebbnél-szebb formákat.

A tanult technikát utána kedvedre használhatod: papíron, mappán, falon, szekrényen, süteményen, körmön, vagy kreatívan rengeteg felületen! 🙂

 

A technika lényege, hogy egy vastagabb lapos ecsetre több színű festéket viszel fel egy speciális módon, majd egy különleges mozdulattal alkotod meg rögtön egyetlen ecsetvonással a különböző formákat teljesen készre. Nem igényel utólagos igazítást, vagy árnyékolást.

Kreativitás, Öröm, Sikerélmény!

Nézd meg a technikát egy rózsa elkészítésén és ámulj:)

Mit kapok a tanfolyamtól?

A tanfolyam elején begyakoroljuk ezt az egyedi festési technikát papíron, majd a tudással a kezedben kedvedre készíthetsz szebbnél szebb és teljesen egyedi dobozokat virágokkal, pillangókkal, szitakötőkkel és egyéb látványosságokkal! 🙂

De ha szeretnéd a technikát szabadon használhatod akár mézeskalácson, papíron, a falon, ajándékdobozon, bútoron és egyéb más helyeken. Kedvedre díszíthetsz vele bármit! 🙂

egy mozdulat festés mézeskalácsra

Mi szükséges az elvégzéséhez?

A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükséged semmilyen előképzettségre. Bárki elvégezheti 10 éves kortól! Jöhetsz barátnőddel csajoskoni, vagy gyermekeddel anya-lánya napot tartani! Nincs semmi más csak Te és az alkotás öröme!

Az eszközöket mi biztosítjuk, azonban érdemes beszerezned és magaddal hoznod saját lapos ecsetedet (8-as, 10-es méretű).

Mennyibe kerül?

Az Egy mozdulat festés díja átlagosan óránként 4000 Ft-ba kerül! Nálunk azonban ennek töredékéért vehetsz részt a tanfolyamon. Az egy napos tanfolyam díja: 13 990 Ft.

S ráadásul mindezt egy tündéri profitól: Molnár Évától, a Világbajnok 2. helyezett testfestőtől tanulhatod meg!

 

Hol lesz a tanfolyam?

A tanfolyam helyszíne: Lehel utca 5. 1. emelet.

 

Határ a csillagos ég! Ragadj ecsetet és sajátítsd el ezt a különleges technikát! 🙂

egy mozdulat festés

Jelentkezés a tanfolyamra

  • Megjegyzés

    A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

  • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.