Egy mozdulat festés – 10 éves kortól

Egy újabb kreatív kalandra hívjuk gyermeked! 🙂 Tanuljon meg, könnyen, gyorsan, egyszerűen, még látványosan festeni, EGY MOZDULATTAL!

Az Egy mozdulat festés egy különleges festési technika, amellyel látványosan és gyorsan csodás formákat készíteni, legyen az virág, pillangó, vagy számtalan más forma.

Mi ez a tanfolyam?

A tanfolyamon egy olyan látványos festési technikát tanul meg gyermeked, aminek a segítségével egyetlen mozdulattal festhet szebbnél-szebb dobozokat. Sőt a tanult technikát használhatja kedve szerint más felületeken is: papíron, mappán, szekrényen, falon is.

 

A technika lényege, hogy egy vastagabb lapos ecsetre több színű festéket viszünk fel egy speciális módon, majd egy különleges mozdulattal alkotjuk meg rögtön egyetlen ecsetvonással a különböző formákat teljesen készre. Nem igényel utólagos igazítást, vagy árnyékolást.

Kreativitás, Öröm, Sikerélmény!

Nézd meg a technikát egy rózsa elkészítésén és ámulj:)

Mit eredményez a tanfolyam?

A tanfolyam elején begyakoroljuk ezt az egyedi festési technikát papíron, majd a tudással a kezében kedvére készíthet szebbnél szebb és teljesen egyedi dobozokat virágokkal és egyéb látványosságokkal! 🙂

De ha szeretné a technikát szabadon használhatja akár papíron, falon, ajándékdobozon, bútoron és egyéb más helyeken. Kedvére díszíthet vele bármit! 🙂

egy mozdulat festés mézeskalácsra

Mi szükséges az elvégzéséhez?

A tanfolyam elvégzéséhez nincs szüksége semmilyen előképzettségre. Bárki elvégezheti 10 éves kortól! Jöhet barátjával, barátnőjével, vagy veled is! Az Egy mozdulat tanfolyam egy olyan különleges tanfolyam, ahol együtt vehettek részt gyermekeddel. Nincs semmi más csak az alkotás öröme és Ti!

Az eszközöket mi biztosítjuk, azonban érdemes beszereznetek és magatokkal hoznotok saját lapos ecsetet (8-as, 10-es méretű).

Mennyibe kerül?

Az Egy mozdulat festés díja átlagosan óránként 4000 Ft-ba kerül! Nálunk azonban ennek töredékéért vehetsz részt a tanfolyamon. Az egy napos tanfolyam díja: 13 990 Ft.

S ráadásul mindezt egy tündéri profitól: Molnár Évától, a Világbajnok 2. helyezett testfestőtől tanulhatja meg gyermeked!

Hol lesz a tanfolyam?

A tanfolyam helyszíne: Budapest, Lehel utca 5. 1. emelet.

 

Határ a csillagos ég! Ragadj ecsetet és sajátítsd el ezt a különleges technikát! 🙂

egy mozdulat festés

egy mozdulat festés

Jelentkezés a tanfolyamra

  • Megjegyzés

    A jelentkezést követően azonnal kapsz egy visszaigazolást, amelyben szerepelnek az általad választott tanfolyam részletei és hogy hova utalhatod a tanfolyam díját a hely biztosítása érdekében.

  • A csomagkedvezményeket ide kattintva tekintheti meg.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.