Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szeged

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegeden

 • Szeretnéd fejleszteni a rajztudásod?
 • Szeretnél megtanulni szebben rajzolni a jobb agyféltekés rajzolási módszer segítségével?
 • Kíváncsi vagy, hogyan lehet meglepő és látványos eredményeket elérni csupán néhány nap alatt?
 • Szeretnéd felfedezni a benned rejlő művészt?
 • Mindezt úgy, hogy még egyfajta önismeretre is szert teszel?

Biztosíthatunk, hogy jó helyen jársz! A Művészház az ország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája. 8 éves oktatási tapasztalatunknak köszönhetően a nálunk tanulók hihetetlen eredményeket érnek el és nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodnak.

Eddig több mint 10 000 ember végezte el sikeresen a rajztanfolyamunkat!Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szeged

A rajzolás tanulható képesség!

Az a jó hírem számodra, hogy a rajzolás igen is tanulható!! Nem egy isten adta tehetség, ami csak néhány kivételes embernek adatik meg, hanem a megfelelő módon tanulva bárki megtanulhatja, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a több mint 10 000 résztvevő, aki elvégezte nálunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot!

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

A Művészházban kifejlesztett programon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk megtanulni, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni! A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Ezek a technikák bárki számára megérthetők, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és azonnal és garantáltan sikerélményt hoznak az életedbe.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

Nem hiszed, hogy sikerülhet?

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.

S. P. Regina

Több ezer elégedett diákunk a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy Te is meg tudsz tanulni rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével most lakóhelyedhez közel tartjuk meg kihelyezett jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat Szegeden.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szeged

Számos tanulónk érkezik budapesti jobb agyféltekés rajztanfolyamainkra vidékről különösen Szegedről van sok érdeklődő, ezért úgy döntöttünk, hogy nagy sikerű tanfolyaminkat elvisszük Szegedre is! 🙂

Képzeld el, milyen érzés lenne

A tanfolyam harmadik napján a kezedben tartani az előtte és utána képet, drámai különbséggel a két rajz között és meghatottsággal a szívedben. 🙂 Ez a tanfolyam legszebb pillanata, amit egy ünnepélyes keretek között megtartott zárás koronáz meg.

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

 • megtanulod, hogy hogyan lesz arányos a rajzod,
 • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
 • elsajátítod az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
 • megismered a trükköket, amikkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat.

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás. Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

Miért minket válassz?

 • 8 év alatt csiszoltuk egyedi Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, hogy a legnagyobb sikert érd el és valóban gyakorlatias tudással térj haza egyszerű könnyen követhető technikák elsajátítását követően.

 • több mint 10 000 elégedett részvevő mosolya a bizonyíték, hogy a Művészházban öröm a tanulás

 • Oktatóink tapasztaltak és folyamatosan képződnek, hogy a kurzusokon a lehető legtökéletesebb és legteljesebb körű tudást tudják átadni.

 • Tanfolyamainkon készült rajzok diákjaink visszajelzése alapján messze meghaladja más iskolákban készült alkotások minőségét
 • Iskolánk Magyarország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája
 • Képzéseinken barátságos, kellemes a hangulat,
 • Egyéni törődést kap minden résztvevő,

“Nagyon jó tapasztalataim vannak a korábbi tanfolyam elvégzéséről. Szeretnek ide jönni és fejlődni.” M. Nikoletta

“Itt a Művészházban profi a szervezés, az oktatás és maga a helyszín is.” S. Kinga

Mikor lesz a jobb agyféltekés rajtanfolyam Szegeden?

Felnőtt Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szeged: 2019. január 11-12-13. (14 éves kortól)
Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
A Felnőtt Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegedre jelentkezz itt! 

Gyermek Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szeged: 2019. január 12-13. (9-13 éveseknek)
Időtartam: 2 nap 9:00-16:00-ig
A Gyerek Jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegedre jelentkezz itt! 


Részletek: Amennyire tudod, pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra. Minden más a mi dolgunk. A jelentkezés után e-mailben megkapod a praktikus információkat az ebédről és a helyszín megközelítéséről.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

Jelentkezz most és foglald le a helyed!

Helyek csak korlátozott számban!

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.