Jobb agyféltekés rajzolás Debrecen

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Debrecenben

Szeretnéd fejleszteni a rajztudásod?

Szeretnél megtanulni szebben rajzolni a jobb agyféltekés rajzolási módszer segítségével? Kíváncsi vagy, hogyan lehet meglepő és látványos eredményeket elérni csupán néhány nap alatt? Szeretnéd felfedezni a benned rejlő művészt? Mindezt úgy, hogy még egyfajta önismeretre is szert teszel?

Biztosíthatunk, hogy jó helyen jársz! A Művészház jobb agyféltekés rajztanfolyamai a legjobbak közé tartoznak az országban. Több éves oktatási tapasztalatunknak köszönhetően a nálunk tanulók hihetetlen eredményeket érnek el és nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodnak.

Eddig több mint 1600 ember végezte el sikeresen a rajztanfolyamunkat!

sikersztorik résznél jó pár véleményt, élményt olvashatsz a résztvevőktől.
Jobb agyféltekés rajzolás Debrecen

Jobb agyféltekés rajzolás Debrecen

Számos tanulónk érkezik budapesti jobb agyféltekés rajztanfolyamainkra vidékről. Abban az esetben viszont mi is szívesen tartunk jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyamot Debrecenben, ha összejön a minimális, 15 fős csoportlétszám.

További kitétel, hogy a tanfolyam teljes díját minden résztvevőnek előre kell átutalnia egy összegben a bankszámlánkra.

Az alábbi elérhetőségen jelentkezhetsz Jobb agyféltekés rajzolás Debrecen tanfolyamunkra. Amint megvan a megfelelő jelentkező létszám, beérkeztek a díjak, és sikerült egyeztetnünk időpontot és helyszínt a többi jelentkezővel, értesítünk róla, hogy pontosan mikor és hol lesz a rajztanfolyam.

Tel.: 06 70 422 8503, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Természetesen arra is nyitottak vagyunk, hogy egy lelkes szervező már konkrét csoportos, min. 15 fős igénnyel keres meg bennünket, és ezután egyeztetünk a részletekről, és tartjuk meg Debrecenben a tanfolyamot.

Ebben az esetben, kérjük, vedd fel személyesen velünk a kapcsolatot: Tel.: 06 70 422 8503, illetve e-mail: info@muveszhaz.com

Jobb agyféltekés rajztanfolyam debrecenieknek

Amennyiben az sem jelent számodra akadályt, hogy felutazz Budapestre a tanfolyam idejére Debrecenből, akár most is jelentkezhetsz itt: jobb agyféltekés rajztanfolyam jelentkezés

A Művészház kiválóan megközelíthető, akár vonattal, akár autóval érkezel:

  • a Nyugati pályaudvartól tömegközlekedéssel kb. 20 perc alatt jutsz el hozzánk,
  • az M3-as pálya egyenesen Városligethez vezet, ahol a Dózsa György útnál ingyenes a parkolás, és innen csupán pár perc gyaloglás.

A Művészház budapesti címe és térképes nézete ide kattintva látható: Kapcsolat

AJÁNDÉK!

Most 13 részes oktató sorozatunk keretein belül sok tudást szerezhetsz a színek világáról

Üzenj nekünk!

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük töltsd ki a lent található űrlapot és amint tudunk, válaszolni fogunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.