Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

kiállítás_fo

Több van benned! – Ünnepi kiállítás végzőseinknek

Zenével, mosollyal, örömkönnyekkel és napfényes idővel nyílt meg végzőseink idei kiállítása május 3-án, a Kőrösi Csoma Kulturális Központ Körgalériájában.

Mindenhol kattogó fényképezőgépek. A képek előtt büszkén feszítő végzőseink. Hálálkodó mosolyok. Hitetlenkedő látogatói tekintetek… ez tényleg rajz!? nem fénykép?… És az a festmény is, te jó ég!…

Egymás nyakába boruló találkozások, hiszen most végre személyesen is találkozhattunk mindannyian egymással. Azokkal, akikre a Művészházas közösségi fórumokon megosztott képei alapján már olyan kíváncsiak voltunk.

„Köszönöm a fantasztikusra sikerült kiállítást a Művészház szuper csapatának, hogy ezt számunkra létre hozta. Büszke vagyok, hogy részese lehettem. Örülök a találkozásnak a csoporttársakkal. Nagy gratula mindenkinek!!!!” Várhelyi Viktória

De ne vágjunk annyira a dolgok elébe! Míg idáig eljutottunk, az egész úgy zajlott, mint egy mese, úgyhogy most elmesélem nektek az egészet.

Elindítottuk

Meghirdettük végzőseink között, hogy küldjék be a legszebbnek ítélt képeiket. Mikor megtörtént, magunk is elhűltünk. 325 alkotás érkezett, a legkülönfélébb műfajokban és a legkápráztatóbb technikákkal. Hát, jól feladták nekünk a leckét!

„A kiállítás megnyitóján a háttérben ácsorogtam. Nem messze a képemtől. Amikor valaki megjegyezte: elképzelte magát ott a tengerparton, amit én festettem. Nagyon örültem. Köszönöm MŰVÉSZHÁZ!” Szilágyi Julianna

Sok-sok szempontot figyelembe véve tanakodtunk, hogy melyeket válasszuk ki a képek közül, hogy lehetőleg mindenki megjelenhessen és a kiállító teremben is elférjen ez a sok csodás kép.

Végül több mint 90 alkotás, 11 műfaj, 9 technika és 47 boldog kiállító volt jelen.

„Nektek csináljuk, hogy a sok-sok munka, amit beletettetek a fejlődésbe, elismerésre kerüljön és ünnepelhessünk benneteket!” Doszpod Kata

Keretbe foglaltuk

Aztán kereteztünk. Óvatosan, szépen, gyönyörködve, meg-megállva, belefeledkezve a szebbnél-szebb látványba, amit fotókon már oly sokszor megcsodálhattunk, és ami most szó szerint a kezünk közé került. Elképesztően felemelő érzés egy alkotást a kezedbe venni!

Kimondhatatlanul büszkék vagyunk, hogy ez a sok szépség mind-mind a mi közbenjárásunkkal, oktatásunkkal, inspirációnkkal született meg.

„Nagyszerű emberek és oktatók vagytok. Öröm menni hozzátok.” Kacskovics Zsóka

„Köszönöm, köszönjük Nektek, Művészházasok azt a lelkesedést, szakértelmet, sok-sok munkát, és valószínűleg anyagiakat is, amit ebbe a kiállítás szervezésébe beletettetek! Jó ide tartozni.” Gábor Zsuzsanna

Falra akasztottuk

A megnyitó előtti nap fúrtunk, faragtunk, csoportosítottunk, szögeltünk, díszítettünk fáradhatatlanul, míg végre minden olyan lett, amilyennek szerettük volna. Repeső szívvel vártuk a másnapot, amikor végre megláthatjuk végzőseink izgatott és meghatódott arcát.

„A tegnapi nap volt életem egyik meghatározó napja. Soha sem gondoltam volna, hogy tényleg TÖBB VAN BENNEM. Köszönöm a MŰVÉSZHÁZNAK, hogy ezt megtapasztalhattam, hogy kihoztátok belőlem ezeket a rejtett dolgokat. Örülök, hogy Rátok találtam.” Petkó Szilvi

„Köszönöm, köszönjük az újabb csodás élményt, a szenzációs kiállítást, és azt a csodát, amit adtatok, adtok folyamatosan minden pálcika-emberhez! Olyan jó volt végignézni a sok alkotáson, a rengeteg boldog, büszke és meghatott Művészen!” Gulyás Annamária

„Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus kiállítást. Büszke vagyok, hogy a részese lehettem és örülök a személyes találkozásoknak.” Zana Éva

És elérkezett végre a nagy nap!

 

Mindenkinek megmutattuk!

Délután hat órakor, a mi ragyogó csillagaink, büszkeségeink, végzőseink ünneplőbe öltözve, hitetlenkedve, örömkönnyekkel a szemükben járták végig a napfényben fürdő galériát. Számos családtag, ismerős és ismeretlen is elkísérte őket, hogy részt vegyen közös örömünkben. És persze mi sem állhattuk ki szűnni nem tudó mosoly és elérzékenyülés nélkül ezt az ünnepet!

A megnyitó keretében minden kiállítónk díszoklevelet kapott az eseményről és egy szívhez szóló ajándékot, ami a Művészház jelmondatával nap, mint nap emlékeztet arra, hogy Több van benned!
Az élmények felidézéséhez a kiállításon készült összes fotót itt tekintheted meg. Az eseményről természetesen video is készült.

„Fantasztikus élmény volt! Köszönjük a Művészház csapatának, hogy Boldogságot adtok nekünk.” Kamhal Kata

„HŰHA! Köszönöm szépen ezt a napot, hatalmas élmény volt! Büszke vagyok, hogy a részese lehettem! Az oklevél bekeretezve, a kulcstartó a kulcsaim díszeként munkába állt.” Turczay-Kiss Ilona

Kulcs a Csodák Palotájába…
van, aki így emlegeti a Művészházzal való találkozását,
a tanfolyamainkon való részvételét,
a hihetetlenül látványos fejlődést,
amit elért a rajzolásban vagy a festésben.

 

Kedves végzőseink,
köszönjük nektek, hogy velünk vagytok,
hogy jelenlétetekkel és alkotásaitokkal igazi értelmet és többszörös visszaigazolást kap hivatásunk és hitvallásunk.
Hogy már bebizonyítottátok magatoknak és a világnak,
hogy valójában sokkal több van bennetek, mint azt valaha gondoltátok volna magatokról!
Szeretünk titeket!

Viszontlátásra a következő kiállításon!