Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

rajziskola_gyerekeknek0

Rajziskola gyerekeknek

 

Rajziskola gyerekeknek – neked is fejtörést okoz, milyen rajziskolát válassz gyermekednek?

Vannak szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a választásnál. Olvasd el cikkünket, amiben összeszedtünk néhány igen fontos dolgot, hogy segítsünk a választásban.

Rajziskola gyerekeknek – választási szempontok

 

Mint minden szülő, Te is a legjobbat szeretnéd gyermekednek, ezért igyekszel minél alaposabban tájékozódni, ha gyermeked érintő döntést hozol. Természetesen mindenből a legjobbat szeretnénk, ezért érdemes mindenre figyelni a választásnál.

Persze felmerülhet az a kérdés is, egyáltalán miért van szükség rajziskolára, hiszen az iskolában ott a rajzóra. Sajnos a rajzórán a nagy létszám és a kevés idő miatt, nem mindig kapnak segítséget a gyerekek, sokszor nem magyarázzák el mit, hogyan kell csinálni, csak megkapják a feladatot és teljesíteni kell.

Ezért sok gyermek van, akinek már kedve sincs rajzolni. Ilyenkor sem kell elkeseredni, hiszen a megfelelő rajziskola gyermekedből is kihozhatja a benne rejlő tehetséget.

Van aki szeret rajzolni, de még több fejlődésre, inspirációra van szüksége, ilyenkor is érdemes egy jó rajziskolát keresni, ahol új ismeretekre, trükkökre, technikákra tehet szeret, akár rövid idő alatt.

Milyen szempontok játszhatnak a szerepet a rajziskola választásnál?

  • tananyag, oktatás módja
  • oktatók
  • eszközök
  • helyszín
  • hangulat
  • fejlődési lehetőség

Milyen egy jó rajziskola gyerekeknek?

 

  • Egyszerre szórakoztató, mégis kihívásokkal teli.
  • Gyors és hatékony módszert használ a rajzoktatáshoz.
  • Garantálja a fejlődést és a sikerélményt.
  • A gyerekek örömmel, játszva sajátítják el a rajzoláshoz szükséges ismereteket.
  • Egy rajziskola, ahol garantáltan megjön a kedve gyermekednek is a rajzoláshoz!

Tananyag, oktatás módja: 

Ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen ettől függ, hogy gyermeked el tudja-e sajátítani az anyagot, és megtanulja mindazt amiért jött.

Az anyag érthető, gyerekeknek szóló kell legyen, hiszen ők még másképp tanulnak és jegyeznek meg dolgokat, mint a felnőttek.

Természetesen elméleti tudásra is szükség lesz, azonban ezt is könnyen emészthető formában kell eléjük tárni és ha kell ismételni a tanfolyam során.

Fontos az érdeklődés, a figyelem folyamatos fenntartása. Az tanulás során a személyes segítség és a folyamatos visszacsatolás a tanártól.

Jó, ha a gyerekek érzik, hogy feltehetik kérdéseiket, ha elakadnak és arra választ is kapnak. Érdemes nem kész megoldásokat adni a kezükbe, hanem magyarázni, rávezetni őket, hogy aztán a megoldást saját maguk találják, meg fedezzék fel. Így a megszerzett ismeret jobban beépül, és a elsajátított tudás sokkal értékesebb lesz számukra.

 

Oktatók:

Ez a másik nagyon fontos szempont, hiszen hiába jó a tananyag, ha nincs aki jól átadja. Gyerekeket értő, érző oktatóra van szükség, aki fent említett oktatási módszert alkalmazza és hozzájárul a gyerekek sikeréhez, támogatja őket a tanulás folyamatában.

A pozitív szemléletű, biztató, segítő oktató, aki jó légkört tud teremteni és képes fenntartani a gyerekek figyelmét – akár hosszú időn keresztül – elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyerekek valódi tudásra tegyenek szert és közben jól is érezzék magukat.

 

Eszközök: 

Nagy segítség, ha nem a szülőknek kell beszerezni az alkotáshoz szükséges kellékeket. Ezért jó, ha mindenféle rajzos, vagy akár festős eszköz a gyermek rendelkezésére áll, így megismerkedhet alaposan azok használatával.

Jó minőségű eszközökkel, természetesen az alkotás is könnyebb, a végeredmény pedig szebb lesz, így a sikerélmény is garantált.

 

Helyszín: 

Természetesen felnőttként tudjuk, hogy a környezet mennyire fontos, ahol több időt is eltöltünk. A megfelelő munkához, tanuláshoz elengedhetetlen, a nyugodt, tiszta, kellemes környezet. Hiszen jó körülmények között, mikor semmi másra nem kell figyelni, csak magára az adott tevékenységre, sokkal hatékonyabban lehet működni. Ez így van a gyerekeknél is.

Természetesen maga az iskola megközelíthetősége is fontos. Rohanó világunkban sajnos nem mindegy, mennyi idő alatt jutunk el valahova. Mindenkinek fontos, hogy a sok teendő mellett gyermekét minél könnyebben és gyorsabban tudja eljuttatni a kiszemelt iskolába.

 

Hangulat:

Talán gyerekek esetében a hangulat még fontosabb, mint a felnőtteknél, hiszen mi már több mindent tudunk tolerálni. Azonban a gyerekek kedve, kényelme nagyon fontos szempont.

Tehát érdemes olyan rajziskolát választani gyermekednek, ahol valóban önfeledten tanulhat, ahol jól és biztonságban érzi magát. Nem csak a tanulás, vagy a végeredmény a lényeg, hanem a közben eltöltött idő minősége is fontos.

 

Fejlődési lehetőség: 

Amit egyszer kiválaszt az ember és jónak találta, ahhoz szívesen visszatér. Egy jól bevált, kipróbált minőség mindig előnyt élvez. A gyerekek is szívesebben tanulnak és mennek vissza olyan helyre, ami már nem idegen számukra, ahol már ismerik az oktatókat, a környezetet.

Ezért jó, ha olyan rajziskolára esik a választás, ahol van a gyermekek számára továbblépési lehetőség. Hiszen a tanulás, a fejlődés nem áll, ezért a legjobb színes kínálattal, szolgáltatási palettával rendelkező rajziskolát választani.

Miért a Művészház?

“Nagyon jól éreztem magam, minden napot vártam. Az iskolában érezni szoktam, hogy fárasztó és nincs kedvem hozzá. Ez az első suli, ahova élvezettel jártam be minden nap. Ebben az öt napban megszerettem iskolába járni.  Nagyon sok barátom lett, és nagyon szerettem az oktatónkat, Krisztit.  :)”

Bősze Noémi,  2017. 08. 04. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

rajziskola gyerekeknek

Különleges rajziskola gyerekeknek, egy különleges technika, amivel már érdemes gyermekkorban megismerkedni. Tudd meg, hogyan könnyíti meg gyermeked életét, a tanulást és a mindennapokat egy különleges módszer.

“Nagyon boldog vagyok, mert soha sem gondoltam volna, hogy ilyeneket tudok rajzolni! Ez alatt a 2 nap alatt többet fejlődtem, mint születésem óta (sokat). Nagyon köszönöm!!!”

Horváth Luca, 2018.03.16. Gyermek Jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

A Művészházba nem csak azokat a gyerekeket várjuk, akik szeretnek és tudnak rajzolni. Itt azok a gyerekek is visszanyerik kedvüket és örömmel, szépen rajzolnak majd, akiknek eddig ez problémát okozott.

Nézzük is miért érdemes a Művészházat választanod gyermekednek:

Először is a Művészház más, mintegy hagyományos iskola, itt kisebb létszám mellett, nagyobb odafigyelést kapnak a gyermekek.  Minden gyermek más képességekkel, rajztudással érkezik, ezért a tanfolyamok során személyre szabottan segítünk. Mindent addig magyarázunk, amíg mindenki meg nem érti, mert ez is fontos része fejlődésnek. A rajzokat belső kiállítás keretében kirakjuk, hogy mindenki láthassa őket. Az első rajzok után meg is jön az önbizalom, az elégedettség a sok-sok mosoly is.

Tananyag, tanmenet: kifejezetten gyerekekre szabott. Úgy tanítjuk meg a gyerekeket rajzolni, hogy azt otthon és az iskolában is alkalmazni tudják. Az elméleti részt kedves, gyerekek számára is érthető táblákon is kirakjuk, hogy biztosan ne felejtsék el, mindig legyen egy emlékeztető.

Oktatók: nem csak a tanfolyam, az oktatók is külön, gyerekekre vannak szakosodva.

Eszközök: a tanfolyamon használatos rajzeszközöket gyermeked ajándékba kapja. Tehát nem nektek kell utánajárni és beszerezni őket. Ezek már itt várják a gyerekeket, szépen összekészítve, már csak használniuk kell.

Helyszín: maga a rajziskola jól megközelíthető helyen van, akár autóval, akár tömegközlekedéssel hozod gyermeked. Ezen felül külön tantermeket tartunk fent a gyermekek számára.

Hangulat: a Művészházban mindig jó és családias a hangulat. Gyermeked nem csak rajzolhat, de új barátokat is szerezhet, egy közösséghez tartozhat. Kellemes környezetben, vidáman töltheti az időt, miközben tanul, fejlődik.

Fejlődési lehetőség: a Művészház képzési palettája színes. Gyermeked számtalan tanfolyam közül választhat, így fejlődés nálunk sosem áll meg!

Jöjjenek az extrák!

  • Oktatási módszerünk hatékony és szórakoztató is egyben.
  • A szép munkákat jutalmazzuk szívecskékkel, melyeket a gyerekek beválthatnak. Ezenkívül egyéb ajándékokat is kapnak a gyerekek.
  • Kíváncsiak vagyunk a gyerekek véleményére, számít mit mondanak, ezért a tanfolyam végén elégedettségi lapot tölthetnek ki.
  • Ügyfélszolgálatunk mindig a szülők rendelkezésére áll, így bármikor választ kaphatnak a felmerülő kérdésekre.

Rajziskola gyerekeknek – ahol mindenki felfedezheti a benne rejlő tehetséget

Hogyan lehetséges ez? A jobb agyféltekés rajzolás egy olyan technika, amivel bárki képes elsajátítani a rajzolást. Itt nincs tehetségtelen vagy kétbalkezes gyermek, itt mindenki búcsút inthet a pálcikaembereknek. Megmutatjuk a gyerekeknek, hogy a rajztudás nem a kezükben rejlik, nem a kézügyesség számít, hiszen az fejleszthető.

“Lehet, hogy valaki úgy jön ide, hogy én nem tudok rajzolni, de ha figyel akkor itt a Művészházban bármire képes! Hidd el a magadról, hogy nemcsak pálcikaembereket tudsz rajzolni, hanem egy portrét! Gyere el és csináld meg, ne félj attól, hogy csúnyán rajzolsz, csak rajzolj! A Művészházban megtanítanak 2 nap alatt olyat rajzolni, amit nem gondoltál volna, hogy meg tudsz rajzolni!”

Szerényi Dominik Ádám, 2018.01.07. Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyam I.

Rajziskola gyerekeknek – egy különleges módszer lényege

A jobb agyféltekés módszer lényege a látásmódban rejlik. A gyerekekkel megismertetünk egy olyan technikát, egy új nézőpontot, ezáltal képesek lesznek másként tekinteni nemcsak a lerajzolni kívánt képre, de a környezetükre, illetve az egész világra.

Észrevesznek vagy apróságokat, részleteket. Figyelmük és koncentrációjuk fejlődik. Megtanulják agyuk melyik része mire való és hogyan használhatják ezt a gyakorlatban is.

“Amikor ide érkeztem eltelt az első nap, akkor nagyon jól éreztem magam. Az egész tábor nagyon jó volt, nagyon sokat tanultam. Amikor az első nap eltelt egyből haza mentem és neki álltam szorgalmit csinálni és ebből észrevettem, hogy sokkal szorgalmasabb lettem. Nagyon sokat változott a rajzom az első és az utolsóhoz képest.”

Szedlacsek Barbi 2017. 11. 05. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Rajziskola gyerekeknek, ahol mindenki átéli a sikert

Egy hely, ahol mindenki lehet más, érkezhet eltérő tudással, ismeretekkel, mégis ugyanúgy óriási fejlődésen megy keresztül. Ennek a titka egyrészt maga a technika, másrészt a személyre szabott segítségnyújtás, odafigyelés. Azonban az oktatók nem a gyerekek helyett oldják meg a problémákat, hanem olyan eszközt, tudást adnak kezükbe, amivel önmaguk oldhatják meg a helyzeteket, kihívásokat, ráadásul nemcsak a rajzolás, hanem az élet más területein is.

“Nagyon jól éreztem magam. Igazán érdekes tanfolyam volt. A rajzok a falon is káprázatosak és inspirálóak. Ez nem olyan, mint a többi (legalábbis olyanok, amit én próbáltam) rajztábor, ahol a tanár csak úgy odamegy és befejezi helyetted a rajzot. Ez különleges. Bátran ajánlom mindenkinek.”

Domaraczki Alina Sára, 2017. 10. 08. Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Rajziskola gyerekeknek – a Művészház titka

Egy hely ahova minden gyermek örömmel jár vissza, ahol mindenki újabb ismeretekre tehet szert és minden alkalommal fejlődhet!

A Művészházban nemcsak a kezdő, rajzolással ismerkedő gyerekeket várjuk. Számtalan tanfolyam és tábor vár azokra is, akik már megismerkedtek az alapokkal és haladó technikákat szeretnének elsajátítani a rajzolás és festés területén.

“Amikor idejöttem legelőször semmit nem tudtam. Az iskolában semmit sem tanultam. Egy helyben ülni, rajzolni, egyáltalán ceruzát fogni sem szerettem. Idejöttem. Az oktatók nagyon kedvesek voltak. Az első alkalommal, amikor itt voltam, azonnal megtetszett a hely. Most voltam itt másodszor. Oktatóm, Kriszti nagyon kedves volt hozzánk. Két nap alatt megmutatta nekem, azt a színes ceruzákkal kapcsolatban, amit az iskolában 6 év alatt (eddig :)) nem sikerült. Öröm volt újra itt tanulni. Ajánlani fogom a helyet mindenkinek. Fogok  még idejönni. Biztos vagyok benne! :)”

Farkas Petra Andrea, 2017. 08. 29. Színezd újra – Új Színes ceruzás rajtanfolyam gyerekeknek

Ismerkedj meg a Művészház sokszínűségével!

Tábor kezdőknek  –  már 9 éves kortól

Jobb agyféltekés fejlesztő kreatív rajztábor kezdőknek

Tanfolyam kezdőknek – már 9 éves kortól

Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Táborok haladóknak

Jobb agyféltekés Haladó rajztechnikák tábor

Jobb agyféltekés 3D-s rajztábor

ÚJ Táborok haladóknak

Színezd ki a Világot! Színes technikás tábor haladóknak

Művésztábor – 5 napos festő tábor

Tanfolyamok haladóknak

Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam II.

Manga stílus rajztanfolyam

Új!!! – Haladó Manga stílus rajztanfolyam

Sárkányok és egyszarvúak – Állati Rajzok

Színezd újra! – Új, színes ceruzás rajztanfolyam gyerekeknek

3D rajztanfolyam gyerekeknek

Egy mozdulat festés tanfolyam 10 éves kortól

Rajziskola gyerekeknek – ahova minden gyermek szívesen jár

“Nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam a tanáromtól. Kellemes és vidám csoportban voltam 5 napig. A sikerélmény miatt átéltem, amikor a  barátaim megdicsérnek. Reggel amikor felkeltem, alig vártam, hogy újra alkothassak. Portrék születtek a kezem alatt és büszke vagyok magamra. Ajánlom azoknak, akik még keresgélik önmaguk és arról álmodnak, hogy élethűen alkothassanak.”

Lakatos Anna, 2017. 08. 25. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

“Én örültem neki, hogy ez egy olyan tábor, ahol meg is dolgoztattak és előkészítettek az iskolára, ahol szintén figyelni kell. Az első és utolsó napi képet,  nem lehet összehasonlítani. Örülök és várom már, hogy a barátaimmal is megoszthassam tudásom és büszkeségemet! Köszi Kata!”

Lujza, 2017. 08. 24. Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!