Barion Pixel

Több van benned

online tanfolyam_8

Online tanfolyam – a jelenlévő jövő dinamikája

Online tanfolyam sok mindenre nyújthat megoldást.

>> Olyan munkád van, ahol megújítandó krediteket kell gyűjtened, hogy megőrizhesd a pozíciódat?

>> Olyan a munkaköröd, amiben napi szinten kell lépést tartanod a technikai vagy a tartalmi fejlődéssel?

>> Olyan hobbid van, amit ilyen feszített tempó mellett is szeretnél folytatni, méghozzá fejlődni benne, hogy örömmel töltsön el, sikered legyen és önbizalmat szerezz az alkotásban?

Manapság sok okból tanulunk. Van, amikor muszájból és van, amikor saját elhatározásunkból, kedvtelésünkből, de mára már szinte elengedhetetlen az élethosszig való tanulás.

Igen ám, csak a munka és a család mellett nehéz időt szakítani erre a plusz tanulásra.

Online tanfolyamainkkal mi is ebben sietünk a segítségedre!

 

Online tanfolyam – milyen előnyökkel jár?

  1. Korunk legértékesebb valutája: az idő. Ezért kétségkívül, az online tanfolyamok legnagyobb előnye a rugalmas időbeosztás.
    Te döntöd el, mikor ülsz le hozzá.Az élő felnőttoktatás, továbbképzés általában hétvégi, vagy hétköznap délutáni elfoglaltság. Így azonban sokan elesnek ettől a lehetőségtől, mert ebben az időben dolgoznak, vagy inkább a családjukkal töltik ezt az időt.
  1. Saját igényedre szabott témák és elmélyülés.
    Nemcsak az időkeret, hanem a téma is szabadon választható. Te döntöd el, hogy mikor, mit, mennyit és mi módon tanuljLehet, hogy szeretnéd az alapoktól elkezdeni a téged érdeklő témát.
    De az is lehet, hogy inkább egy rész téma mélyebb ismeretét szeretnéd elsajátítani.
    Az online tanfolyamok széles skálája lehetőséget ad erre. Ilyen egyedi igények kielégítésére egy hagyományos tanfolyam keretein belül általában nincs lehetőség.

    Széles körű választékkal állunk rendelkezésedre
    alapfokú és elmélyítő rajz- és festő tanfolyamainkkal.

    Sőt! Nemcsak felnőttek, hanem gyermekek számára is válogathatsz!

  2. Tanulás a kedvenc helyeden.
    Az online tanfolyamot még komfortosabbá tudja tenni, hogy akár a kedvenc foteledből, a megszokott, otthonos környezetedben végezheted.
    De nemcsak. Mivel az egész tanfolyam „hordozható”, akár vakáció közben is kellemes változatosság és kikapcsolódás lehet a tanulás.Előnye még, hogy nem kell költened útiköltségre, hogy odautazz az online tanfolyam helyére. Sőt, az sem kell, hogy az országodban legyen ilyen, hiszen ma már világszerte található minden témában online tanfolyam.

 

Online tanfolyam – amire érdemes figyelned

  1. A megfelelő környezet megteremtése.
    Bár első pillantásra szimpatikusnak tűnhet, hogy otthon, vagy bárhol, bármikor előveheted a leckéidet, ez sok buktatót is rejt magában. Mindenképpen gondoskodj egy szeparált helyről az online tanfolyam idejére, amikor nem kell főznöd, nem megy a mosógép és a gyerek se téged nyaggat, hogy segíts megírni a leckéjét.
    Az otthoni környezet nagyon csábító lehet arra is, hogy szétfolyjon az ember, és tanulás közben mással is foglalkozzon.
  1. Épp ezért érdemes úgy tekintened az online tanfolyamra is, mint egy valódira. Csak most neked kell az órarendedet meghatároznod és szigorúan betartanod.
    Ne pazarold az idődet avval, hogy másra figyelve kiesel a koncentrált figyelemből. Amikor tanulsz, foglalkozz csak avval, semmi mással. Így sokkal hatékonyabb, eredményesebb lesz a befektetett munkád.
  1. Online tanfolyamok közül érdemes olyat választanod, ahol lehetőség van a feladatokkal kapcsolatban kérdezni, vagy valamilyen fórumon kommunikálni.
    Hiszen a személyes kommunikáció varázsa sajnos gyakran elvész ebben a műfajban.
  2. Figyelj arra is, hogy megfelelő eszköz álljon a rendelkezésedre. Számítógép, tablet, vagy egy olyan felkészültségű okostelefon, ami elakadás nélkül képes kiszolgálni téged a tanfolyam ideje alatt.
  3. De nemcsak az elektronikus eszközre lehet szükséged. Ha olyat témát választasz, ami eszközköz kötött, valamilyen gyakorlatias, vagy alkotói dolog, akkor utána kell nézned, hogy a tanfolyamhoz rendelhető-e eszközcsomag, vagy neked kell beszerezned, hogy maradéktalanul élvezhesd az online tanfolyam előnyeit.

 

Kedvet kaptál az online tanfolyamhoz?

Nézd meg egyre bővülő kínálatunkat!

Válassz te is gyerekeknek és felnőtteknek szóló
ONLINE RAJZ– ÉS FESTŐTANFOLYAMAINK
széles skálájából!