Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

koncentracio

Nem tudsz hatékonyan figyelni? Játékos fejlődés felnőtteknek, gyerekeknek!

Az előző részből megtudhattad, hogy milyen fajtái vannak a figyelemnek. Valószínűleg megvizsgáltad, hogy általában milyen a Te figyelmed.
Most egy kis gyakorlattal, tanácsokkal és néhány egyszerű irányelvvel készültem Neked. A cikk végén pedig egy érdekességet is találsz.

Mit kell tennem, hogy jobban, kitartóbban tudjak összpontosítani?

Az első és legfontosabb feladatod, hogy távolíts el minden zavaró körülményt, ami gátolhatja s sikeredet. Zárkózz be a szobába vagy hallgasd fülhallgatóval a kedvenc zenéd, kapcsold ki a TV-t, némítsd le a mobilod.

Következő feladat, hogy próbálj meg lelassítani. Na, azért nem kell elaludni, de mindenképpen zökkenj ki a hétköznapi rohanásból. Most csak magad vagy, használd ki.

Az utolsó lépés pedig az, szűkítsd le a figyelmed tényleg csak arra az egy dologra, amivel éppen foglalkozol. Akár most is kipróbálhatod, mivel hoztam neked egy szórakoztató játékot!

Zárkózz be, legyél magad és találd meg a 15 különbséget a képen:

Traktornevelde különbség kereső játék

Megvan? Nagyon ügyes vagy! Ugye, nem is olyan nehéz odafigyelni valamire? 🙂

Mi van akkor, ha nem találtam meg az összeset? Reménytelen eset vagyok?

Ha nem találtad meg az összeset, akkor se csüggedj, ugyanis mindent meg lehet tanulni! Készültem még mással is, amivel fejleszteni tudod a koncentrációdat. Vannak olyan ingyenes játékok a neten, amikben előre meghatározott elemeket kell megtalálni a képen, képeken. Ezek az úgynevezett ’Hidden object’ (elrejtett tárgyak) játékok.

Nagyon jól fejlesztik a koncentrációs képességet, ráadásul szórakoztatóak is. Valahol nyugodtan koncentrálhatsz, valahol viszont időre kell megtalálni a tárgyakat. Ha nagyon szétszórt a figyelmed, akkor első körben az időkorlát nélküli játékokat javaslom. Itt egy oldal, ahol ingyen, online játszhatsz figyelem fejlesztő játékokkal.

A játékokat itt találod!

Ha azonban gyorsabb és látványosabb fejlődésre vágysz, akkor látogass el egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra, ahol 3 napon át, 8 órában fejlesztheted a koncentráló képességedet! A tanfolyam egy olyan gyakorlatot is tartalmaz, amely rövid idő alatt, nagy változást hoz, ráadásul otthon is, bármikor elvégezhető.

„Három stresszmentes napot töltöttem el remek hangulatban. Nem hittem, hogy egy helyben meg tudok ülni, és tudok egy dologra koncentrálni. Csodaként tartom nyilván a szemrajzolást. Kitűnően éreztem magam!”

Gáspár Zsuzsanna 2014. 08. 03

Gyere és éld át az alkotás örömét Te is!

A képért köszönet a Traktorneveldének és az Adri’s comics-nak!

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!