Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
másodperc

Több van benned

doszpod Kata

Minőségi oktatás és családias hangulat – így működünk mi

“A tanfolyam alkalmával egy más látásmóddal ismerkedtem meg, úgy érzem közelebb kerültem önmagamhoz. Az egész csapat kivételesen KEDVES, közvetlen volt. Ha értékes, minőségi időt szeretne bárki tölteni a Művészház az egyik legmegfelelőbb rá!”  Tóth Katinka

Immár többedik éve tart töretlenül, hogy az ország legnagyobb rajziskolája vagyunk! Nagyot álmodtunk az elmúlt évre, és a ti segítségetekkel meg is valósítottuk!

Néhány adat 2019-ről:

  • 414 tanfolyamot tartottunk összesen.
  • 4.635 tudásra, alkotásra, én-időre szomjas, rajzolni és festeni vágyó ember járt nálunk.
  • Közülük 3.014 gyermek.
  • 540-en voltak a felnőttek, akik először lépték át a Művészház kapuját, hogy megtanulják a jobb agyféltekés rajzolás alapjait.

“Számomra a tanfolyam rajzolási képességeim továbbfejlesztésében segített. Az első napi rajzomhoz képest felfoghatatlan változás történt. A harmadik napon majdnem fotóhűségű képet sikerült alkotnom. Köszönöm a Művészháznak, Tomónak és Andinak külön is. Biztosan vissza fogok jönni a jövőben valamelyik tanfolyamra.” K. Dániel

Minden csoda az első lépéssel kezdődik

Épp ezért fokozott figyelmet helyezünk az először hozzánk érkezőkre, akik jobb agyféltekés alaptanfolyamunkra jönnek. Legyen az felnőtt, vagy gyerek. Mindenki megkapja már a belépéskor

  • a névkártyáját – hogy mindenki tudja, kicsoda ő
  • a rajzcsomagját – hogy az alkotásnak se a Művészházban, se otthon ne legyen akadálya
  • és a tudást – melyet minden szempontból igényesen felkészült, mosolygós és kedves oktatóink tolmácsolnak számukra

“Hitet kaptam abban, hogy vannak még ennyire kedves és tiszta szívű emberek, mint amilyen a tanfolyami tanárom volt, Andi. És kellemes “Én időt” nyertem itt, sok mosolyt és praktikát. Nagyon jó, hogy ennyire nagy dolgok alkotásához van egy ilyen hely, ahol érthetően és könnyen elsajátíthatóan tanítanak.” Farkas Szandra

Mi is tanulunk, hogy még jobban taníthassunk benneteket

Figyelj, mert egy különleges adatot osztok most meg veled a Művészház titkaiból!

Ahhoz, hogy minden munkatársunk, kiemelkedően magas fokon és kiváló minőségben biztosíthassa számodra szolgáltatásainkat, mi is FOLYAMATOSAN TANULUNK. Képezzük magunkat szakmailag, valamint a kommunikáció, és az emberekkel való bánásmód területén egyaránt.

A tavalyi évben összesen 2087 órát fordítottunk tanulásra!

Ez olyan, mintha közel 87 napon át, éjjel-nappal
(24 órán keresztül)
tanultunk volna.

Olyan, mintha csaknem három hónapot
tanulással töltöttünk volna!

 

Az év majdnem egynegyedét arra fordítjuk a szabadidőnkből, hogy ti nagyszerűen, csodálatosan érezzétek magatokat és szárnyakat kapva léphessetek ki az ajtón egy-egy tanfolyam után.

 

“Szívesen járok ide. Jó helyen van, mindig nagyon jó a hangulat, felkészültek az oktatók, támogató a közösség. Mindenkinek ajánlom, aki feltöltődésre és/vagy sikerélményre vágyik.” Kancsár Zita

 

Ugyancsak a minőségbiztosításhoz tartozóan született meg tavaly fizikailag is, lefektetett, kinyomtatott és a Művészház falán mindenki számára olvasható formában Etikai Kódexünk.

Ebben megjelöltük azokat az alapelveket, melyeket munkatársakként egymás felé és a hozzánk érkező emberek felé gyakorolunk.

 

Akik visszajárnak – családtaggá válnak

Hatalmas öröm számunkra, hogy végzőseink rendszeres látogatói haladó tanfolyamainknak.
Szinte már úgy érezzük magunkat ilyenkor, mint egy nagy, szerető család.

“Amióta ide járok, nagyon sokat fejlődtem. Rengeteg technikát tanultam, ami nagy élvezet volt számomra. Mindig van hova fejlődni és számtalan technika van és lesz, és nagy örömömre szolgál, hogy a Művészház segítségével egyre kevesebb lesz ezek közül rejtély számomra. Nagyon hálás vagyok ezért. Rengeteg köszönet.” R. Tünde

Toplistás haladó tanfolyamaink között vannak régi favoritok, és újonnan felemelkedő különlegességek.

A Pasztell feketén – fehérrel vitathatatlanul az egyik legkedvesebb egynaposunk.

Szorosan mellé zárkózik fel csupa öröm Fesd Magad Napunk.
Egészen fantasztikus élmény, mikor a reggel még üres vászon megtelik színekkel, formákkal, amit már aznap este, otthon a faladra akaszthatsz.

Színes tanfolyamaink közül nagy népszerűségnek örvend a minden színes technikát megalapozó Színes Ceruzás tanfolyamunk, de képnapos Pasztellkalandjaink is harcba indultak a toplistás helyekért.

 

Egyre népszerűbbek az akril technika mellett, a könnyed, légies festést oktató tanfolyamaink.
A rajzosabb érdeklődésűek számára ajánlott Akvarellceruzás.

 

Az ecsetet szívesen kézbe vevőknek pedig két naposra bővítettük Akvarellfestő kurzusunkat.

 

Különlegességek az év folyamán

A tavalyi évben volt még két különlegességünk, a már évek óta megszokottak mellett.

  • Portré Rajzolás Mesterkurzusunk olyan népszerű lett egy röpke év alatt, hogy a tavaszi, őszi és téli szezonban is többet kellett indítani ebből a 10 fős, kiemelt, exkluzív képzésünkből.
    És úgy tűnik ez a lépésváltás idén is folytatódik!

  • Ki hinné, hogy egy egyszerű golyóstollal micsoda varázslatokat lehet létrehozni a rajzlapon! A Tollal rajzoló tanfolyamunkon részt vevők megtapasztalhatták, mi pedig csak tátottuk a szánkat az alkotásaik láttán.

1 + 13

Ám a legnagyobb különlegesség, kétségkívül az volt a tavalyi évben, hogy kiszélesítettük működési területünket. Igazi áttörést jelentett, hogy nem csak Budapesten, hanem az ország másik 13 városában is megkezdtük az oktatói munkát gyermek tanfolyamainkkal.

Szóba nem foglalható az az öröm, ragyogás, szeretet és boldogság, amivel minden alkalommal búcsúztattak bennünket újonnan született, ifjú végzőseink, egy-egy hétvége után.

  1. Szeged,
  2. Debrecen,
  3. Győr,
  4. Pécs,
  5. Nyíregyháza,
  6. Eger,
  7. Kecskemét,
  8. Tatabánya,
  9. Veszprém,
  10. Balatonlelle,
  11. Sülysáp,
  12. Székesfehérvár,
  13. Miskolc

    városában és körzetében már mindenki tudja, milyen felemelő érzés ráébredni, hogy képes vagy megcsinálni a lehetetlennek tűnő dolgokat is!

 

“Szóval ezt a tanfolyamot mindenkinek ajánlani tudom! Mert látszanak a rajzok a reklámokban és az ember azt hiszi, hogy nem fog neki így menni, de aztán amikor utolsó nap megcsinálja újra a portrét, akkor elhiszi, hogy ez a tanfolyam nagyon sok mindenre jó. Önbizalom növelő, sok barátot szerezhetsz, és a legfontosabb, hogy a tanárok nagyon-nagyon-nagyon szépen megtanítanak rajzolni! Köszönöm szépen!” Péter Lili

Fórumot biztosítunk az alkotásaitok számára

2019 májusában, több éves szünet után ismét kiállítást rendeztünk végzőseink számára.

A beérkezett 325 képből több mint 90 került fel a falakra, 11 műfajban és 9-féle technikával elkészítve. Csodálatos volt a sok büszke, boldog és meghatott emberrel találkozni, akik nálunk sajátították el a rajzolás és festés sokféle tudományát. Erről a fantasztikus eseményről itt olvashatsz bővebben.

„Köszönöm, köszönjük Nektek, Művészházasok azt a lelkesedést, szakértelmet, sok-sok munkát, és valószínűleg anyagiakat is, amit ebbe a kiállítás szervezésébe beletettetek! Jó idetartozni.” Gábor Zsuzsanna

Köszönöm a fantasztikusra sikerült kiállítást a Művészház szuper csapatának, hogy ezt számunkra létre hozta. Büszke vagyok, hogy részese lehettem. Örülök a találkozásnak a csoporttársakkal. Nagy gratula mindenkinek!!!!” Várhelyi Viktória

 

A Művészház kilencedik születésnapja is más volt idén, mint eddig!

Egész napos workshopon, bemutató előadásokon ismerkedhettek meg az érdeklődők a Művészház gárdájával, oktatási módszereivel. A legkülönfélébb technikákba nyerhettek bepillantást, lehetőséget azok kipróbálására.

A születésnap keretében történt rajzpályázatunk eredményhirdetése, melyre rekordmennyiségű, válogatottan gyönyörű alkotás érkezett. Felnőtt és gyermek kategóriában, zsüri és közönségdíjazottak vehették át az értékes ajándékokat.

Szokás szerint volt még Aranyceruza-díjátadó, a játékos hangulat fokozására pedig kitaláltuk a Művészház-totót, az Útlevelet és a Kívánságfát is, természetesen a különleges születésnapi vendéglátás és torta mellé.

Nézd meg erről a remek hangulatú napról készült videónkat!

                         

Közösséget építünk

A honlapunkon és a hozzá kapcsolódó FB-profilunkon kívül még két alkotói csoportunkat is megtalálod ezen a közösségi médián.
VIP-Klubunknak, ahol remek, egymást támogató, sok játékkal színesített közösségi élet zajlik, akkor lehetsz tagja, ha már részt vettél legalább egy tanfolyamunkon.

Több van Benned! alkotói csoportunkba pedig az alkotó, kreatív embereket várjuk, akik már sokat tanultak máshol, vagy még szeretnének tovább fejlődni.

És természetesen követhetsz minket minden közösségi oldalon, így az Instagramon, a Pinteresten is.
YouTube videóinkból pedig  szuper ötleteket meríthetsz rajzos és festős technikákból.

 

Szüntelen álmaink megvalósításán dolgozunk

Most itt állunk a 2020. év kezdetén. Tudjuk, hogy akár csak maga az évszám, a dupla 20-as, ez az év igazán különleges lesz a Művészház számára is.
Amikor az álmainkat éves tervünkként formába öntjük, nem ott van a hangsúly, hogy milyen pillanatnyi lehetőségeink vannak.

MI VALÓBAN ÁLMODUNK! És az év folyamán – valósággá formáljuk az álmainkat!

2020-ban a fő célunk az, hogy az egész ország minél több helyén, minél több ember számára elérhetővé váljon a csoda. A csoda, ami bennük lakozik!

Küldetésünk célja nem változott, mióta megszületett a Művészház:
Megmutatni minél több embernek, a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta magáról.

 

Készen állsz rá, hogy találkozz a fenséges, lenyűgöző,
pótolhatatlan csodával, aki te vagy?

MI KÉSZEN ÁLLUNK!

A Művészházban megmutatjuk neked,
mennyivel Több van benned, mint eddig hitted!


Csak egy kattintásra vagy az álmaidtól!