Barion Pixel

Több van benned

pencil_fadingkicsi

Miben változtatja meg az életed a jobb agyféltekés rajztanfolyam? II.

 Kérdések és válaszok 2.

Érdekel, miben változtatja meg az életed a Jobb agyféltekés tanfolyam?

Az előző fejezetben már megválaszoltam néhány kérdést a tanfolyammal kapcsolatban, amivel közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

Ezek a kérdések merültek fel az előzőekben, amiből az elsőt már meg is válaszoltam, de nézzük meg közelebbről a többit is:

1. Miben különbözik a Jobb agyféltekés rajztanfolyam egy hagyományos tanfolyamtól?
2. Fejleszt valami mást is a tanfolyam a rajztudáson kívül?
3. Milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a végzett hallgatók?
4. Kinek ajánljátok a tanfolyamot?

2. Fejleszt valami mást is a tanfolyam a rajztudáson kívül?

Bizony hogy fejleszt. Amellett, hogy Te vagy gyermeked megtanul élethűen rajzolni, sok más képességet is fejleszt. Ezek segíteni fognak a mindennapi életben, gyermekedet pedig a tanulásban is támogatja. Nézzük, mik ezek.

a. Új látásmód

A Jobb agyféltekés rajztanfolyam egy új látásmódot ad mindenkinek, aki részt vesz rajta. Megtanítja, hogyan láss. Az emberek a legtöbben csak néznek. Azonban ha sokáig nézel egy képet, attól még nem látod, mi van rajta valójában. Ez nem misztikum, nem valami természetfeletti izé, ahova mögöttes tartalmakat és titkos jeleket kell odagondolni, hanem egyszerűen csak megtanít, hogyan legyél képes látni azt, ami előtted van.

Most azt hiszed, hogy Te igenis képes vagy látni, én meg csak butaságokat hordok itt össze. Azonban a tanfolyamon kivétel nélkül mindenki rájön, hogy mennyire nem látott eddig, és hogy mennyi minden van a világban, amit ezután a maga teljes valójában megcsodálhat.

Ez nem vicc. Ez csoda. De velünk egyszerűen megtanulhatod.Ezt írta a Művészháznál eltöltött 3. napon egy végzősünk:

„Rövid idő alatt meglepően megváltoztatta látásmódomat. Egészen új dolgokat veszek észre az utcán jártomban, a buszon, az embereken.” Cs.Zs.

b. Koncentráció

Van azonban még olyan képesség, amire kiváló hatással van a Jobb agyféltekés rajztanfolyam, ez pedig a koncentráció. A gyerekeknél és a felnőtteknél is igen hasznos tulajdonság, hiszen a munkahelyen és az iskolában, tanulás közben is koncentrálni kell.

A tanfolyamunk által megtanulsz elmélyülten koncentrálni és egy dologra összpontosítani a figyelmed. Ezt a gyerekek is könnyedén elsajátíthatják, ami által könnyebben mehet majd a tanulás, a leckeírás és az órán való figyelés is.

A következő levelet egy anyuka írta, amelyben beszámol gyermekei fejlődéséről a Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyam után:

„Két kisiskolás (7, 10) gyermek anyukája vagyok, akik elvégezték a “gyermek jobb agyféltekés rajz I.-et”. Tapasztalataim szerint a tanfolyam rengeteget segít az odafigyelésben, írásban és olvasásban! Az elsős kislányom (7) olyan szépen ír azóta, mint a Tanító-nénije. 🙂 A negyedikes nagylányom, könnyebben értelmezi a feladatokat és az olvasás is folyékonyabb lett!!! A rajzolás nemcsak megnyugtatja  a gyerekeket, hanem rengeteg pluszt is kiemel, ami segíti Őket, hiszen a jobb-agyféltekét is használni tudja! Mindenkinek ajánlani tudom, Kicsiknek-Nagyoknak egyaránt!„ Konkoly Gabriella

 

Ebből is látszik, mennyire hatásos tud lenni néhány nap „elmélyült szórakozás”. A tanfolyamon nálunk töltött pár nap alatt az emberek képesek elengedni a hétköznapi gondokat és egy teljesen új élménynek és világnak átadni magát.

 

c. Önbizalom

Sokszor tapasztalom, hogy az emberek -gyerekek és felnőttek egyaránt- nem bíznak saját képességeikben és egyáltalán magukban. A tanfolyamon szerzett sikerélmények segítenek optimális szintre hozni az önbizalmat függetlenül attól, hogy milyen volt korábban. Így a Művészháztól mindenki mosolyogva távozik!

Milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a végzett hallgatók? Nézd meg, miket írtak kicsi és nagy végzőseink: ITT

Kinek ajánljátok a tanfolyamot?

Mindazoknak a felnőtteknek és gyerekeknek, akik:

  • szeretnek rajzolni és szeretnének még szebben rajzolni
  • nem szeretnek rajzolni, de szeretnének megtanulni
  • azt hiszik nem nekik való a rajzolás
  • kicsi önbizalommal rendelkeznek
  • szeretnék fejleszteni koncentrációs képességeiket
  • szeretnének egy új látásmóddal gazdagodni
  • nem hiszik, hogy 3 nap alatt hatalmasat fejlődhet a rajztudásuk
  • szeretnének egy új és sikerélményekben gazdag hobbit
  • vágynak arra, hogy 3 napig ne kelljen gondolni a gondokra
  • szeretnének élethű képeket készíteni

 Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is itt lent! 

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!