Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

hogyan fessünk?

Mi kell ahhoz, hogy menjen a festés? – Útmutató

A festés összetett dolog. De ne ijedj meg, képes vagy rá! 🙂

Sok olyan emberrel találkozom, akik szeretnének festeni, szeretnek festeni, de vagy nem mernek nekiállni vagy nem olyan lesz a végeredmény, mint amit elvárnának maguktól. Összeszedtem Neked, hogy mi az a néhány dolog, tudnivaló, amivel úgy kezdhetsz festeni, hogy az sikerélményt és örömet okozzon.

Nézzük meg, hogy mik azok a bakik, amit sok kezdő festő elkövet:

  • Eszközök:
    Az egyik hiba, hogy nem a megfelelő eszközökkel dolgoznak. Ezek lehetnek rossz minőségű ecsetek vagy nem a festékhez való fajták. Először mindig tájékozódj arról, hogy melyik eszköz mire való, mihez ajánlják, csak utána vedd meg! A festés egy igen nagy művészeti ág, sokféle irányba mehetsz. Előbb találd ki, melyik a legszimpatikusabb.
    ecsetek festéshez
  • A közepébe vágás:
    A másik probléma, mai általában a festés abbahagyásával szokott végződni az, hogy előtanulmányok nélkül állnak neki sokan a festésnek. Pedig először ismerni kell a színeket és azok kikeverését.Ráadásul a különféle festékek nem mindig viselkednek azonosan a keverésnél.Emellett még az is gondot okozhat, hogy a lelkes festőpalánta nem ismeri magát az anyagot, amivel dolgozik.Ugye ahány festék, annyiféle használat, eszköz, száradási idő, javítási technika, stb. Tehát elég összetett dolog a festés ahhoz, hogy csak úgy belecsapjunk a lecsóba. Utána meg takaríthatod a lecsót és a megtépázott önbizalmad darabkáit.

Fesd Maga Nap

  • Vászon:
    Ez mondjuk nem kimondottan hiba, inkább csak megfontolandó, pénztárcabarát megoldás. Nem érdemes rögtön vásznat venni. Eleinte bőven elég az akvarell lap vagy valami hasonló, festéshez ideális alapanyag.Nyugodtan próbálkozz, kísérletezz rajta. Amikor már elég magabiztos vagy, akkor jöhet a festővászon, farostlemez vagy amire dolgozni szeretnél. 🙂
    akril festék
  • Előképzettség:
    Sokan úgy gondolják, hogy a festés egy különálló művészeti ág. Ez igaz, azonban nem lehet elhatárolni a grafikától, tehát a rajztól.Ahhoz ugyanis, hogy gyönyörű és élethű képeket festhess, először meg kell tanulnod pontosan és arányosan rajzolni.Ha ez már megy, akkor a készülő festményed vázlatát is könnyen felviheted a festendő felületre. Enélkül azonban az arányok elcsúszhatnak, a képed széteshet.

Ha tehát ezeket a hibákat elkerülöd, máris sokat tettél annak érdekében, hogy szépet alkoss és elégedett legyél a munkáddal.

Fesd Maga Nap

Utóbbiakban megnéztük, mi az, ami kerülendő, ha a festés a téma. Most pedig összegezzük, hogy mivel is kezdd, ha festeni szeretnél:

  1. A festés alapja: meg kell tanulnod arányosan és pontosan rajzolni. Ha nincs erre pár éved, akkor itt egy 3 napos megoldás!
  2. Nézz utána, mire van szükséged ahhoz a technikához, amibe szeretnél belevágni.
  3. Szerezd be a megfelelő (de nem túl drága) eszközöket. – Sokszor a Lidl-ben szokott lenni olcsón mindenféle festőeszköz.
  4. Tanulj! Nézz videókat, olvass a színekről, azok kikeveréséről, egymásra és Rád gyakorolt hatásairól.
    színekeverés
  5. Gyakorolj akvarell lapon, próbáld ki, hogyan tudsz elérni különféle eszközökkel, eltérő hatásokat. Használj több méretű és formájú ecseteket, festőkést.
  6. Válaszd ki a Neked megfelelő vásznat és kezdj el festeni:)

Persze ha mégsem állnál neki egymagad, mi tudunk segíteni!

 

KÉT ÚT VÁR RÁD!

  1. Még nem tudsz arányosan rajzolni

Fesd Magad Nap lesz a megoldás számodra a festéshez

Itt az általad kiválsztott kép elkészítésére egy teljes nap áll rendelkezésre, ahol lépésről-lépésre egyéni segítséget kapva az oktatótól készíted el a festményed és a nap végére büszkén teheted ki a szobád falára!

Fesd Maga Nap

2. Ha már birtokában vagy az arányos rajzoláshoz szükséges tudásnak, onnan már csak egy lépés választ el a festéstől.

Festőkéses folttechnikát válaszd a festéshez

A vásznon apró, tiszta színfoltokat rakunk egymás mellé, amelyek megfelelő távolságból nézve látszólag keverednek, és a szemlélőben kiváltják a megfelelő szín-benyomást.

Hagyományos ecsettel festést próbáld ki

Ezen a tanfolyamon a hagyományos festési technika elsajátítása a fő. A festős tanfolyam során megismerkedsz olyan trükkökkel, amik élethű képek megfestését teszik lehetővé.

Ha Te is szeretnél elmerülni a színek pompázatos világában, akkor ne pazarold az időd!

Festésre fel! 🙂 KATTINTS A FENTI LINKEK EGYIKÉRE!

Fesd Maga Nap