Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

Kreativitás fejlesztése felnőttként_k

Kreativitás fejlesztése felnőttként – mindig van tovább!

Kreativitás fejlesztése felnőttként is fontos dolog. Nemcsak azért, mert a kreativitás ma már szinte elvárt követelmény a legtöbb munkahelyen, hanem azért is, mert általa minőségibb életet tudsz élni.

Kreativitás fejlesztése felnőttként - miért fontos, hogy kreatív légy?

Mert így:

  1. képes leszel másképp rátekinteni megszokott dolgokra
  2. képes leszel összekapcsolni olyan dolgokat, amik között eddig szerinted nem volt összefüggés
  3. képes leszel több, akár különlegesnek tűnő megoldást találni egy-egy helyzetben, így sokkal hatékonyabb feladat- és problémamegoldó képességgel rendelkezel majd
  4. képes leszel eredményesen, sőt! sikeresen megbirkózni a feladataiddal, ami hatalmas önbizalmat, jó érzést és motivációt ad a továbbiakban

A kreativitás mellett a rajztudásod is fejlesztenéd?

Regiszrálj most ingyenes online rajztanfolyamunkra!

Mit fogsz megtanulni az Ingyenes Online Rajztanfolyamon?

1. Rész: Alapok, amiket ismerned kell, mielőtt rajzolnál:

2. Rész: Alapok az arányos rajzoláshoz vezető úton:

Kreativitás fejlesztése felnőttként – nem csak a kiváltságosok sajátja

A kreativitás, bár különleges dolog, nem csupán a különleges emberek tulajdonsága. Nemcsak a művészek, feltalálók, vagy zsenik kiváltsága. Mindenki magában hordozza ezt a képességet, és bármikor felélesztheted, vagy fejlesztheted magadban.

A kreativitás nem feltétlenül azt jelenti, hogy merőben új dolgokat találsz ki. „Mindössze” olyan dolgokat, összefüggéseket, fontosságokat veszel észre, amiket mások nem, és ez az újdonság erejével hat majd. Olyan leszel mások szemében, mint egy „feltaláló”.

 

Kreativitás fejlesztése felnőttként – tanulható módszerek

Mivel a kreativitás ilyen fontos szempont életünkben, nem csoda, hogy egy sereg módszert kitaláltak arra, hogyan tudjuk fejleszteni. Ezekben a módszerekben van egy csodálatos közös dolog. Mindegyik a jobb agyféltekédet aktiválja. Hogy ez miért fontos? Mert a jobb agyféltekénk rendszeres használata segít hozzá ahhoz, hogy felélesszük magunkban kreatív énünket.

Kreativitás fejlesztése felnőttként – kapcsolódj ki és fejlődj tudatosan!

Észrevetted, főleg munka közben, hogy amikor mélyen elgondolkozol valamin, ösztönösen is firkálni kezdesz? Amikor elmerülsz a gondolataidban és megoldások után kutatsz, teret engedsz a jobb agyféltekédnek az aktívabb működésre. Agyunknak ez a része pedig képekben „gondolkodik”. Nem véletlen hát, hogy igen gyakran és önkéntelenül is a rajzolás az a kreatív módszer, ami kikapcsol és megoldást hozhat egy aktuális kérdésre akár. Miért ne csinálnád ezt tudatosan?

Kreativitás fejlesztése felnőttként – a rajzolás csodája

Több olyan rajzos gyakorlat is létezik, ami a gondolkodásmódunkat, a megfigyelésünket és a rajzkészségünket egyaránt fejleszti.

  • Gondolj csak azokra az összehasonlítós játékokra, mikor két rajz között bizonyos számú, nagyon apró eltérés van, és azokat kell megtalálni.
  • Vagy például, mikor jó alaposan meg kell nézned valamit, utána pedig csukott szemmel
  • Aztán itt van a fejjel lefelé rajzolás! Amikor valamit úgy kell lerajzolnod, hogy közben mindvégig nem tudod, mi is az, csak amikor kész és megfordítod.
  • Végül a látásmód átváltásának egyik legizgalmasabb fejezete, mikor nem azt a valamit kell lerajzolnod, amit látsz, hanem a körülötte lévő, őt körülvevő, ún. negatív teret. És csodák csodájára, környezetének közös körvonalai ugyanúgy kiadják azt a formát, amit le szerettél volna rajzolni!

Annyira egyszerűek és annyira hatékonyak ezek a módszerek, hogy jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon, nálunk is rendre találkozhatsz ezekkel a rajzos gyakorlatokkal. Mindezek a játékos ismeretek vezetnek el ahhoz is, hogy hihetetlen, csodálatos rajzok kerüljenek ki a kezed alól. Nem is hinnéd, ugye, hogy ezek az alkotások valójában veled született képességed fantasztikus „melléktermékei”, és kreativitásod fejlesztésének bizonyítékai?

Kíváncsi vagy, mit tudnál kihozni magadból
néhány rajzos trükk által?

Milyen új megoldásokat kínálunk megszokott sémákra,
amit nemcsak a rajzolásnál tudsz hatékonyan használni?

 

 

Ismerd meg te is jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, ami a kreativitás fejlesztésének egyik legnagyszerűbb módszere!

 

 

GRATULÁLOK! A feliratkozásod sikeres az ingyenes online tanfolyamra. E-mailben küldjük a hozzáférésed.

VÁRJ! AZ EXTRA MEGLEPETÉSED MÉG HÁTRA VAN!

Mivel megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és feliratkoztál az ingyenes online rajztanfolyamunkra, ezért most meglepünk egy EGYSZERI EXTRA AJÁNLATTAL:

Rendeld meg a "Hurrá! Én is tudok rajzolni!" Online rajztanfolyamot MOST

17 430Ft helyett

2990Ft-ért

Mit tanulsz meg a tanfolyamon?

+ 1 EXTRA BÓNUSZ:

Tanuld meg a rajzolás alapjait kényelmesen otthonról

FIGYELEM! Az ajánlat EGYSZERI és csak MOST a "Kérem az extra akciós tanfolyamot" gombra kattintva igényelhető.