Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

kikapcsolódás

Kikapcsolódás mindenkinek!

A kikapcsolódás fontos, sőt elengedhetetlen! Ezáltal tudunk töltekezni és örömteli módon megélni a hétköznapokat. Tehát érdemes, és kell is időt szánni rá!

Kikapcsolódás – hogyan érd el?

Először is szánj rá időt, hogy ne csak a mindennapi rutint végezd! Egyszerűen muszáj időt szaktani magunkra. Kell egy olyan állapot, ami csak a tiéd, ahol az agyad lenyugszik, és nem zakatol.

Kell egy módszer, amivel ki tudod zárni a problémákat, egy állapot, amiben megpihenhetsz és elméd kikapcsol.

Nehéznek tűnik? Pedig lehetséges, mindjárt el is árulom hogyan…

Kikapcsolódás – mindenki másképp csinálja…

Neked mit jelent a kikapcsolódás? Hogyan csinálod? Vannak a kikapcsolódásnak aktív és passzív formái is!

Van, aki inkább a csendes, elvonulós tevékenységeket kedveli, ilyen pl. az olvasás, zenehallgatás, befelé fordulás csendben.

Míg vannak akik, az aktívabb formákat kedvelik, mint pl. az utazás, kirándulás, sportolás, stb.

Mindegyik tökéletes formája a feltöltődésnek, csupán önismeret kérdése, hogy tudd, te milyen típusú tevékenységtől tudsz kikapcsolódni.

Tehát számtalan módszer van, amivel kikapcsolódhatunk. Mi most egy egyszerű, költséghatékony módját mutatjuk be. Miért is jó, amit mi ajánlunk?

Bárki csinálhatja! Nemtől, kortól, fizikumtól függetlenül, lehetsz kicsi, nagy, férfi vagy nő, a kikapcsolódásnak ez a formája mindenkié!

Mire is gondolok pontosan?

Kikapcsolódás rajzolással!

Igen, a rajzolás tökéletes kikapcsolódási forma, mert ugyan aktív tevékenység, mégsem vesz igénybe fizikailag, hiszen csak a kezed dolgozik. Ugyan tevékeny vagy, dolgozik az agyad, de nem a mindennapi dolgokon kattogsz, hanem összpontosítasz és koncentrálsz, csupán magára a tevékenységre, amit csinálsz. Tehát igen csak lecsendesít, ezáltal a kikapcsolódás egyik legtökéletesebb formája.

“Nagyon élveztem ezt a három napot. Tomi fantasztikus oktató és nagyon sokat tanultam tőle. Segített kikapcsolni az állandóan járó agyamat és ez számomra nagyon pihentető volt. A rajzoláshoz szükséges technikákat Tomi segítségével megtanultam és a jövőben alkalmazni fogom. Holnap pedig jövök újra  Köszönöm!” Makrainé Szabó Eszter, 2017. 10. 23. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

“Nagyon élveztem a tanfolyamot. Rengeteg hasznos tippet kaptunk Tőletek, és rendkívül kedvesek és segítőkészek voltatok mind a 3 nap alatt. Nem egyszerűen jobban tanultam meg rajzolni, hanem koncentrálni, a jelenben maradni segít. Mint egy meditáció  Végig elhittem, hogy képes vagyok rá, hisz pontokat és vonalakat rajzolni mindenki tud. Köszönöm ezt a csodás élményt Nektek!” 11. 06. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

“Összességében nagyon jól éreztem magam a 3 napon, nem fáradtam el, szívesen maradtam volna tovább. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, főleg rajztudással. A 3 nap alatt sikerült átélnem a flow-élményt, remélem mihamarabb visszatérhetek hozzátok. Köszönöm az élményt, csak így tovább! :)” 2017. 09. 24. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

  • Hol végezheted? Bárhol, rajzolni lehet akár a szabadban is.
  • Mi kell hozzá? Természetesen vásárolhatsz drága felszerelést, de igazából elég egyetlen papír és akár egyetlen ceruza is, ahhoz hogy rajzolj! Ez csak tőled függ, te szabályozhatod éppen mennyi kereted van rá, hogy feltöltsd a rajzeszköz táradat!
  • Ki csinálhatja? Ahogy az elején is említettem bárki sem fizikai, sem életkori korlátai nincsenek!

Azt mondod, jó jó, de rajzolni nem tud bárki!

Mi azt mondjuk de, és ezt te is megtapasztalhatod! A Jobb agyféltekés rajzolással bárki megtanulhat rajzolni!

Hidd el valójában sokkal többre vagy képes, mint azt valaha gondoltad volna magadról!

“Az első nap szinte alig tudtam valamit, de már a második nap látszott, hogy rengeteget tanultam és harmad nap már olyan szintet értem el, amit nem gondoltam volna. Nagyon jól meg lehetett érteni a különböző technikákat és nagyon jól lehetett begyakorolni. Köszönöm ezt a három napot.” 10. 18. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

“Még a 2. nap délelőttjén is szkeptikus voltam, hogy hogy lesz ebből szemrajzolás. De lett, 3 óra alatt olyan szemet rajzoltam, amilyenre igazán nem számítottam. Rögtön elküldtem a barátaimnak a fotót, és mindenki teljesen el volt ájulva, nem hitték el, hogy én rajzoltam. Hatalmas élmény volt, bekerül a hobbik közé a rajzolás. Köszönöm! :)” 11. 06. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

“Nagy nyitottsággal jöttem a tanfolyamra, és ezt a pozitív hozzáállást mindvégig megőriztem. Tamás tudása hangszíne és hozzáállása profizmust és nyugalmat áraszt, ami az egész tanfolyamnak megadta a nyugodt és átszellemült környezetet. Sokat jártam és éltem külföldön, de ilyen részletekben profi szervezéssel ritkán találkozni. Gratulálok! A pálcikaembertől nagyot léptem előre, az orientálás megtörtént, tetszik és kikapcsol a rajzolás. Nemsokára találkozunk! :)” Vörös Krisztina, 2017. 10. 18. Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam

Kérdéseid vannak, nem tudod mi is  pontosan a Jobb agyféltekés rajzolás?

Tudd meg, hogyan is működik ez a módszer! Less be a Jobb agyféltekés rajzolás világába! >>

Bemutató Jobb agyféltekés rajz >>

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!