Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

karacsonyi_mintak

Karácsonyi minták – ötletek, tippek, sablonok

Huhúúú! Mindjárt itt a karácsony! Ami azt jelenti, hogy nem árt elkezdeni begyűjteni a jobbnál-jobb karácsonyi mintákat, hogy időben elkezdődhessen a lakás díszítése. 🙂

De mielőtt megmutatnánk a mi karácsonyi mintáinkat, előbb vegyük számba, mire is tudod használni a karácsonyi mintákat.

Mire használjam a karácsonyi mintákat?

Többféle módja is van a karácsonyi minták felhasználásának. Íme néhány:

  1. Kivághatod őket színes papírból vagy megrajzolhatod őket kedved szerint és úgy is kivághatod. Lehet belőlük felfűzött dísz vagy egy-egy -ha nagy méretben csinálod, akkor óriás- dekoráció a falakon.
  2. Csinálhatsz saját készítésű karácsonyfa díszeket is. Ugyanúgy kivágod a kívánt vastagságú papírból a karácsonyi mintákat és kedved szerint csinosíthatod. Ragaszthatsz rá strasszokat, flittereket, szórhatsz rá csillámport (előtte nem árt beragasztózni a felületet) vagy lefújhatod festék spray-vel.Akkor is jól mutat, ha textilből vágod ki az egyszerűbbeket (például egy csengőt) és megvarrod a díszeidet. Ez még karácsonyi ajándéknak is kitűnő!
  3. Ha a negatívját vágod ki a karácsonyi mintáknak, akkor már csak műhóra van szükséged és máris indulhat az ablakok téli pompába varázsolása!
  4. Nagy keletje van mostanság a saját készítésű csomagoló anyagoknak is. Alapnak célszerű egy nem fényes felületű, egyszínű papírt választani vagy akár textilt is. (vagy akár a hagyományos, barna csomagolópapírt)
    Itt négyféle módon is felhasználhatod a karácsonyi mintákat:
    a. Kivágod őket és lifegősen, csak az egyik részét ragasztod rá az alap papírra egymás mellé, sorban
    b. A kiválasztott karácsonyi mintákat rárakod az alap papírra és körberajzolod őket. Ezeket lehet tovább cicomázni, ha szeretnéd.
    c. A negatívját használod a sablonoknak és mint a műhónál, egyszerűen csak ráfújod a kívánt alakzatot a csomagoló papírodra.
    d. A negatívját használhatod úgy is, ahogy a csillámtetoválást. Rárakod a mintát a kívánt felületre, ezen keresztül beragasztózod azt -hogy a ragasztó csak a felületen maradjon-, lehúzod a mintát és a ragasztós részre szórhatsz csillámot, apró magvakat (mákot, kölest, mustármagot, lenmagot, de akár színes sót is), vagy bármit, amit szeretnél.
  5. Ebből kiindulva lehet akár a gyerekeknek karácsonyi csillámtetoválást is csinálni házilag. Az eljárás ugyanaz, mint a 4/d. pontban, csak ott a testrészre kell rakni a mintát és bőrbarát ragasztóval és csillámporral kell dolgozni. 🙂

Karácsonyi minták: függő gömb díszek

29972-NXX7M3

Karácsonyi minták: karácsonyfa, ajándék, candy cane, zokni, szaloncukor, csillag

karácsonyi minták 2

Karácsonyi minták: karácsonyfa, Mikulás sapka, csengő, karácsonyfa dísz

Imprimir

Karácsonyi minták: Boldog Karácsonyt! felirat

Imprimir

Karácsonyi minták: Mikulás arc, hópehely, rénszarvas, fenyőfa, sapka

karácsonyi minták