Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

jobb agyféltekés rajztanfolyam

Jobb agyféltekés rajztanfolyam – Egy kétkedő tollából

Te is érezted már úgy magad, hogy valamit csinálnod kell, tenned azért, hogy megtaláld önmagad, de halványlila fogalmad sincs arról, hogy mi is az a dolog, ami segítene Neked?

Üdv a klubban!

Én ugyan már nem gyarapítom a „nem tudom, mihez kezdjek magammal, de ez így nem jó” csoport táborát és pont ezért szeretném megosztani Veled a jobb agyféltekés rajztanfolyam során szerzett tapasztalataimat.

Előzmények

Diákkoromban kezdtem dolgozni, mindenféle alkalmi munkák érdekeltek, ezáltal igen sok területen kipróbálhattam magam.

Ugyan művészeti beállítottságú iskolába jártam és imádtam rajzolni, mégsem gondoltam komolyan, hogy a művészetből meg lehet élni. Így maradt a hobbirajzolgatás és a pénztárosi meló (két teljesen más jellegű szakma mellett), hiszen valamiből mégiscsak enni, meg lakni kell.

Eleinte lelkesített is, hogy emberekkel dolgozom, hiszen mindig társasági lény voltam és ilyen lévén örömmel vetettem bele magam az új kihívásba.

De telt, múlt az idő és egyre jobban eluntam magam.

Nincs kihívás, nincs motiváció, a pénzről ne is beszéljünk. Közel négy évig váltogattam a munkahelyeimet, mert mindegyik csak ideig-óráig kötött le és ha adódott más lehetőség, én éltem vele.

Azután 2013 elején csak munka nélkül maradtam.

De nem bántam, mert annyira megutáltam a végére ezt a -nem tudom másként nevezni- pénztáros-eladói mikrokozmoszt, ami gátlástalanul beszippantott, hogy eldöntöttem, soha többé nem megyek ilyen helyre dolgozni.

Meg minek is, hiszen ha nem szeretem, nem fogom jól csinálni, mindenki veszít rajta.

És itt kezdődött az útkeresés.

útkeresés

Az út

„Na, akkor keressünk valami tanulási lehetőséget, ami nem túl drága és segít az elhelyezkedésben.”

Hangzott el a magamban a mondat, ami szinte mindenki fejében megfordul, aki 14 évesen nem tudta eldönteni, hogy mit szeretne csinálni egész hátralévő életében.

Vagy eldöntötte, de rájött, hogy az mégsem túl jó ötlet.

Internetre fel, keresőbe beírjuk: „tanfolyam”.

Van választék, hiszen több mint egymillió találatot látok. Akkor szűkítsük a kört. (Nyilván nem olyanra szűkít először az ember, amire szüksége van, hanem ahogy a kedve diktálja.)

Rajztanfolyam. Oké, haladunk, már csak 60 000 találat. Az első néhány sorban rögtön a jobb agyféltekés rajztanfolyamokat hirdetik. Hallottam róla korábban, de nem foglalkoztam vele.

Akkor volt időm, energiám is, ezért utánanéztem mi is ez. Elolvastam, nem hittem el, tetszettek a képek, de ennyi.

Nem láttam át és nem láttam bele, ezért nem hittem el, csak szerettem volna hinni abban, hogy ez lehetséges.

Azután elvégeztem a tanfolyamot.

Persze nem a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, hanem egy kéthetes gépírásképzésen vettem részt, hiszen azzal több esélyem volt a munkaerő piacon. Közben azért kutakodtam, mert nem hagyott nyugodni ez a jobb agyféltekés cucc.

Megnéztem minden budapesti céget, aki ezzel foglalkozik, rendesen áttanulmányoztam a honlapjukat, összevetettem az árakat, a tanfolyam hosszát és természetesen megnéztem az előtte-utána képeket. Az első két rostán még nem estek ki annyian, mint az utolsón.

De végül maradt két jelentkező.

Nagyban számított persze az is, hogy az oktató mennyire szimpatikus.

Úgy döntöttem, hogy a hozzám közelebbi helyet fogom majd választani, ha végre lesz valami munkám és ki tudom fizetni a tanfolyam díját.

1 évvel a gépírás tanfolyam (és néhány kevésbé érdekes állás) után találtam is egy kellemes, otthoni munkát, ahol fogalmazóként dolgoztam.

És igen!

Végre volt annyi pénzem, hogy félre tudjak tenni annyit, hogy az első fizumból beiratkozzak a másfél éve nézegetett Művészházas tanfolyamra, hiszen ez volt közelebb a lakáshoz…FOLYT KÖV.

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!