Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

jobb agyféltekés rajzolás online

Jobb agyféltekés rajzolás online – Művészház

Jobb agyféltekés rajzolás online? Igen, ismerd meg a tanulás, fejlődés új formáját!

Szeretnél fejlődni, tanulni, de valami mindig meggátol abban, hogy hódolj a hobbinak vagy elsajátíts valami új, izgalmas dolgot? A Művészház több lehetőséget is kínál arra, hogy sikerélményed legyen és megtanulj rajzolni vagy továbbfejleszd tudásod, akkor is, ha épp nem tudsz személyesen részt venni a kiszemelt tanfolyamon.

jobb agyféltekés rajzolás online

A jobb agyféltekés rajzolás online formái

A régi jól bevált formák >> cikkek, videók

Számos hasznos, tanulást, eszközismeretet segítő cikket találtok weboldalunkon. Kezdőknek, haladóknak, felnőtteknek és gyerekeknek is segítünk abban, hogy hasznos információkkal, ötletekkel gyarapodjanak.

Itt találod legfrissebb rajzos híreinket >>

Iratkozz fel youtube csatornákra vagy facebook oldalunkra, ahol videós tippeket is adunk rajzoláshoz!

Haj rajzolás TIPP >>

Újdonság >> Jobb agyféltekés rajzolás online tanfolyamok

jobb agyféltekés rajzolás online

A Művészház is folyamatosan fejlődik, halad a korral, ezért elindítottuk az egyik hasznos és sokak által kedvelt tanfolyamunk online formáját is!

Ezentúl már otthonról is elsajátíthatod a portré egyik kritikus részét, amiben elsőre sokaknak „beletörik a ceruzája”. A tökéletes, élethű haj megrajzolásának titkos trükkjeit, most már bárhonnan, bármikor megtanulhatod! Pár kattintás és már indulhat is tanulás, fejlődés, a saját tempódban, kényelmes, otthonról!

Az élethű hajrajzolás 9+1 legfontosabb trükkje online tanfolyam

Persze itt nem állunk meg, hamarosan elérhető lesz a Színes ceruzás online tanfolyam is, hogy azok se maradjanak kihívás nélkül, akik már túl szeretnének lépni a grafit szürkeségén!

A Művészház jobb agyféltekés rajzolás online tanfolyamára egyébként egyszerű a bejelentkezés, könnyen, gyorsan hozzájuthatsz a kívánt ismerethez, tudáshoz. A kezelése egyszerűen gyerekjáték! 🙂

jobb agyféltekés rajzolás online

A jobb agyféltekés rajzolás online formájának előnyei

Helytől független

Egy számítógép és internetelérés lehetővé teszi, hogy bárhol elkezd a tanulást. Jól feltöltött laptop és USB mobil stick esetében, még akár a szabad ég alatt is eltölthetsz pár órát jobb agyféltekés online rajztanulással. Ezenkívül a távolság sem jelent akadályt, akár a világ másik végéről is elérheted oktatóanyagainkat!

jobb agyféltekés rajzolás online

Időtől független

Sokan szenvednek mai rohanó világunkban időhiányban. Van akinek a munkája, van akiknek a család, gyerekek ellátása, az otthoni munka tölti ki szinten minden idejét. Kikapcsolódásra, tanulásra, feltöltődésre azonban mindenkinek szüksége van, hogy a mindennapokban jól és kiegyensúlyozottan tudjon működni.

Az online rajztanulás azonban lehetővé teszi, hogy bármikor, a neked legmegfelelőbb időpontban ülj le és kezdj bele a jobb agyféltekés online rajzolásba.

A gyerekek már az ágyban, házimunka elvégezve, párod egy könyvvel az ágyban, vagy esetleg a tv előtt? Te pedig bekuckózhatod magad az ágyba, és végre foglalkozhatsz, kedvenc elfoglaltságoddal, a jobb agyféltekés rajzolással. 🙂

jobb agyféltekés rajzolás online

Kényelmes

Ahogy már írtam, akár este is leülhetsz és belevághatsz a jobb agyféltekés online rajzolás tanulásába. Tehát akár pizsiben, régi pólóban is lehetsz 🙂 ülhetsz bárhol, bárhogy, senki nem határozza meg miben és hogyan kell lenned! Szenzációs, ugye!? 🙂

Megfizethető, sőt…

Természetesen tudjuk, hogy az ár is fontos, éppen ezért jó hír, hogy segédanyagaink (cikke, videók) nagy része teljesen ingyenesen hozzáférhető.

Online tanfolyamaink pedig kedvező áron érhetők el! Sőt, akár kevert megoldást is választhatsz, akciós formában, ha az otthon tanultakat szeretnéd személyes oktatással is kiegészíteni!jobb agyféltekés rajzolás online

Mindenki rajzolhat kedvére

A jobb agyféltekés online rajzolás bárki számára elérhető. Nem kell hozzá más, mint egy számítógép, internet kapcsolat és persze az általunk megadott eszközök. Általában papír, ceruzák, gyurmaradír, hegyező, stb. Kortól, nemtől függetlenül belevághatsz. Mindig találsz a tudásszintednek megfelelő anyagot!

Kezdőknek is bátran ajánljuk:

Rajzok lépésről lépésre

Rajzolás kezdőknek

Rajzolás alapjai

Rajzeszközök megismerése, használata

Haladóknak

Haj rajzolás online tanfolyam

jobb agyféltekés rajzolás online

Testreszabható

Ez egy olyan tanulási forma, ahol a saját tempódban haladhatsz. Nem siettet senki, nem kell időre kész lenned semmivel. Ismételhetsz, ha valami még nem megy jól vagy valahol elakadtál. Újra megnézheted, elolvashatod a nehezebb részeket, ha arra van igényed.

Természetesen akinek a személyes jelenlét, az oktató közvetlen figyelme fontos, akkor várunk a Művészházban! Gyere és tapasztald meg az alkotás semmihez sem fogható örömét!

Válogass Jobb agyféltekés rajzos és festős tanfolyamaink között, ITT! >>

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!