Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

akvarell

Akvarell – kezdő festők öröme

Az akvarell, egy szuper festőanyag, amit mindenképp ki kell próbálnod! Kezdő festőként, ez az egyik legjobb választás. Cikkünkből azt is megtudhatod, miért érdemes az elején az akvarellt választanod!

Mi az akvarell?

vízfestés egy fajtája. A festéket nagyon hígan viszik fel az általában előre benedvesített papírra, amelyen vagy kontúrokat töltenek ki vele vagy szabadon festenek.

Akvarell tévhitek

Az akvarell használatát régen valamiért elég sok szabályhoz kötötték, pedig ez egy igazán szabad, könnyed technika!

Sokszor találkozhatsz azzal a tévhittel, hogy ezzel az anyaggal nehéz bánni. Valóban, ha egyszer valamit elrontasz festés közben, azt nem mindig tudod kijavítani, de ez más eszközöknél, anyagoknál is előfordulhat.

akvarell

Igaz, hogy nehéz lehet az akvarellekkel kapcsolatos hibákat kijavítani, és néha készen kell állni a festék megfolyására. Ilyenkor sokszor célszerű hagyni, hogy tegye az akvarell a saját dolgát. Általában ezek a balesetek adják az akvarell kép lélegzetelállító végeredményét!

Lényeg, hogy ismerd meg ezt a festési technikát, és alakítsd ki saját módszered, így leküzdheted a kezdeti nehézségeket. Nem szabad kihagynod ezt a fantasztikus, változatos és spontán festési technikát!

Az akvarell örömei

Előnyei az olaj-, és akrilfestékkel szemben

Könnyű tisztítás

Egy kezdő festőnek is sokat számít, ha az eszközöket könnyű tisztítani. Az ecsetet akvarell festékkel lehetetlen tönkretenni. Tehát nem probléma, ha elfelejted elmosni az ecseteket, nem kell aggódnod, hogy a festék majd rászárad és aztán ki is dobhatod őket. Ugyanígy a ruhából, vagy bármi másból is könnyen kimoshatod vízzel a festéket. Valljuk be, kezdőként ez is fontos szempont, hiszen biztos lehetsz benne, az elején minden csupa festék lesz 😀

akvarell

Pazarlás kizárva

A legnagyobb előnye akkor van, ha tubusos formában használod. Ebben az esetben, ha túl sok festéket nyomtál ki, akkor sem kell aggódnod, nem ment kárba. Hagyd megszáradni a felesleges festéket és legközelebb egyszerűen csak adj hozzá vizet, és már használhatod is!

akvarell

Biztonságos használat

Az ezzel készült képek szagtalanok, és nincsenek benne durva vegyi anyagok. Nem kell hozzá oldószer, ezért ezek egészségünkre gyakorolt hatása miatt sem kell aggódni. Természetesen van néhány pigment, amire figyelni kell egészségünk érdekében (pl. Kadmium, kobalt, stb.), azonban ezek sem mérgezőek. Nem párolognak belőle káros anyagok. Bőrre vagy szembe kerülés esetén sem aggódnod a káros mellékhatások miatt.

Megfizethető felszerelés

Az akvarell festés örömei közé tartozik, hogy a kezdő festőnek nem kell óriási mennyiségű és drága felszerelést vásárolnia, az indulásnál.

Mire lesz szükséged?

  • Néhány ecset (3-4)
  • Egy szett akvarell festék
  • Akvarell papír
  • Vizesedény

akvarell

Mire NEM kell költened, ha az akvarell mellett döntesz?

Nincs szükség nagyon drága festékekre, tisztítóeszközökre, oldószerekre, vásznakra vagy más egyéb festőfelületekre.

A festéshez szükséges eszközök kiválasztásához is segítséged adunk, egy korábbi cikkünkben! >>

Egyszóval, ha szeretnéd kipróbálni a festést, ez az anyag tökéletes arra, hogy kockázat nélkül kísérletezgess. Különösebb anyagi ráfordítás nélkül kipróbálhatsz új ötleteket.

Természetesen, ahogy fejlődsz érdemesebb itt is művészi minőségű készletre váltani.

akvarell

A spontán festés eszköze

Szereted a rögtönzést? Akkor biztosan az akvarell szerelmese leszel! Ennél a technikánál néha pont a „hibázás” a lényeg, megfut a festék, talán először nem is így akartad, de aztán rájössz, így lett csodás a kép.

A lényeg, hogy ne félj, bátran használd az ecsetet!

akvarell

Az áttetszőség varázsa

Az akvarell belső ragyogása, tisztasága hiányzik a többi festési technikából. Ennek a technikának a varázsa a finom, lágy, világos, áttetsző színekben van. Ettől lesznek az így készült képek, főleg a tájképek fantasztikusan frissek, könnyedek.

Mivel ez a festék, a vízzel elegyítés miatt áttetsző, csak a világostól a sötét felé lehet vele haladni, a festés során. Ellentétben az olaj- vagy akár akrilfestékkel.

A hangsúlyos fényekhez a papír befestetlen felületét használják. Másik bevett szokás a fény érzékeltetésére, mikor a halvány színeket sötétebb színekkel veszik körül.

Az akvarell tehát ezért különleges, a papír textúrája, színe, tónusa keveredik a festék színeivel. Érdemes kipróbálni a fények és mélységek lélegzetelállító látványát, az akvarell segítségével!

Forrás >>

Ismerkedj meg az akvarell festékkel részletesebben

Részlet az ONLINE Akvarell festés tanfolyamból

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

—————————————————————————————————-

 

Kényelmesen az otthonodból


Azonnal alkalmazható gyakorlati TIPPek és technikák

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

    •  

 

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!